Partyflock
 
Nieuws · december 2006
­ Nederland
D.D.O.D. - Starting Over
zaterdag 30 december 2006
Het is alweer bijna 2007 en 2006 is een veelbewogen jaar geweest voor Dawn of Dance met vele hoogtepunten, waar het tweejarig bestaan van D.D.O.D. 8 december jongstleden er eentje van was.
Links en rechts hoor je iedereen die naar de Hemkade gaat op 1 januari. Een perfecte plek om je nieuwe jaar te beginnen. Niks dure entree voor een paar uurtjes. Gewoon 21 euro voor 17 uur feesten op een toplokatie met super dj´s.
Zaterdag 6 januari gaat het nieuwe jaar dan eindelijk beginnen met Overstuurd the New Years Rave edition. Dit maandelijks terugkerende hardcorefeest heeft in de loop van de tijd zijn sporen meer dan verdiend. Een van de dingen die nog ontbrak, wat elke liefhebber van hardcore vurig wenste was: Neophyte Live. Nou ze hebben hun zin, live on stage: Neophyte. Samen met o.a. Nosferatu, J.D.A., Re-Style, Dizzy en vele anderen zal dit een zeeeer speciaal feestje worden!
Het aftellen is begonnen. Nog een paar dagen en dan sluit Multigroove het bewogen jaar 2006 op een volwaardige en verdiende manier af om vervolgens een nieuw en veelbelovend 2007 luidruchtig in te luiden. Place to be is de roemruchte Rozengracht 133. Nergens anders in het centrum van Amsterdam vind je immers deze unieke mengeling van sfeer, state-of-the-art interieur en interactie tussen DJ en bezoekers. De ultieme locatie dus om the New Years-traditie van Multigroove voort te zetten.
Mindcontroller Airmax
donderdag 28 december 2006
De hardcore liefhebber van het eerste uur heeft waarschijnlijk al heel wat aussies en airmaxjes versleten op al die geweldige feesten die er al zo'n dikke 17 jaar worden gegeven in Nederland. Reden te meer voor Art of Dance om hier een vette actie aan te wijden.
Hardcore4life meets Darkness4life
donderdag 28 december 2006
Ruim 5 jaar geleden startte b2s met het concept Hardcore4life en het nog hardere Darkness4life. Beide evenementen zijn zeer succesvol en zijn inmiddels een begrip geworden in de hardere scène. Daarom is het tijd voor iets unieks. Op zaterdag 3 maart zullen beide varianten elkaar ontmoeten in de locatie waar Hardcore4life ooit begon, namelijk de Outland in Rotterdam.
CD Release in Parkzicht
maandag 25 december 2006
Een maand geleden vond voor de tweede keer de Parkzicht reünie plaats in het Maasgebouw te Rotterdam. Tijdens dit wederom volkomen uitverkochte evenement konden de bezoekers genieten van de beste classics uit begin jaren negentig. Gedurende de nacht zijn er live opnames gemaakt. Deze zijn op CD gezet zodat de liefhebbers nog eens heerlijk kunnen na genieten.
Tussen kerst en oud & nieuw is er doorgaans maar bar weinig te doen. Daarom hebben Nuno dos Santos en Groove Addicts besloten het eindejaarsweekend alvast in te luiden met Kortsluiting, een gezellig en intiem feestje in Studio 80 op donderdag 28 december voor iedereen die housemuziek met een underground gevoel een warm hart toedraagt. De avond is van 23.00 tot 04.00 uur en voor deze laatste Kortsluiting van het jaar presenteren Nuno en Groove Addicts weer een vertrouwd goede line up met gastoptredens van Eva Maria, Kabale und Liebe en Pablo Lamberti.
De Awakenings Newyears Special gaat niet door.

De argumenten dat er een probleem zou zijn met de brandveiligheid en geluidsoverlast hielden in de rechtzaak geen stand maar de politie meent geen inzet vrij te kunnen maken en de rechter wil de verantwoordelijkheid voor een feest met geen politie-inzet klaarblijkelijk niet nemen.
Vooral niet doen: Pokke-Kerst-Herrie
vrijdag 22 december 2006
In het dagblad NRC Next van afgelopen week stond een column over uitgaanstips tijdens Kerst 2006. Een drietal feesten werden aangeraden, maar het hardste feest van Kerstmis 2006 werd juist afgeraden: Vooral niet doen: Pokke-Kerst-Herrie.
We kondigden al aan dat er tijdens Flockers in het GelreDome een aantal talentareas zullen zijn. Lees in dit nieuwsbericht wat er van jou als artiest verwacht wordt als je op dit unieke en grote event je skills wilt laten zien en horen.
Blow out sale xmas edition
donderdag 21 december 2006
Aanstaande zaterdag 23 december de Blow Out sale X-mas edition van 11.00 tot
17.00 uur. Met een uitgebreidere collectie bombers, hoodeds, shirts en 1 euro artikelen gaan we aanstaande zaterdag weer knallen! Op veler verzoek is ook nog meer nieuwe merchandise toegevoegd, wat tegen lagere prijzen te koop is, en voor de vinylfans is de collectie gigantisch te noemen.
The Matrixx keert op zaterdag 6 januari terug naar haar roots met een fabuleuze trancenacht. De helden van de dikke tranceavonden uit The Matrixx: Johan Gielen, Cosmic Gate, Jochen Miller en natuurlijk mc Mighty Mike nemen de Nijmeegse superclub mee op een nachtelijke tocht die zindert van trance van 2000 tot nu. Yeah!
Oldskoolterror sounds of 8 years Terror
donderdag 21 december 2006
Nog een kleine 3 weken en dan is het zover, dan zal het heftigste terror event met de meest opzienbarende line up ooit in Nederland plaats gaan vinden: P.O.R.N. Hierbij een update over de laatste ontwikkelingen.
Housequake - De feestdagen
woensdag 20 december 2006
2006: Housequake kwam, zag en won de harten van vele house liefhebbers. De geboorte van een nieuwe formatie in de DJ booth, bestaande uit ROOG, Erick E en MC Gee, sloeg in als een bom. Op festivals en in de clubs: achtpuntdrie op de schaal van Richter. Het kon niet op. En de fles is nog half vol. De grote finale vindt plaats met kerst en wordt afgesloten met oud & nieuw.
Zaterdag aanstaande staat de Hemkade in Zaandam garant voor een avondje beuken en rossen. Onze Italiaanse vrienden van Noize Suppressor staan in het middelpunt van de belangstelling en zullen maarliefst één uur lang een vette live show presenteren. DJ Bike en DJ Dek gaan zoals gewoonlijk helemaal los met de oude Noize Suppressor klappers, maar hebben ook een aantal primeurs op het programma staan.
Mad Evil Times is het hardcore concept dat op 26 december (tweede kerstdag) zal plaatsvinden in het van Oranje in Bergeijk. Mad Evil Times staat voor de beste hardcore artiesten afgewisseld met het beste aanstormende talent uit heel Nederland.
New Year's now
dinsdag 19 december 2006
Na een succesvol eerste feest met Forza in september organiseert Boathouse Beats op zaterdag 30 december voor de laatste keer in 2006 feest in het LVC Cultuur Podium in Leiden. Met een sterke line-up aan lokale en regionale dj’s verzameld in de gezelligste club van Leiden en de Rotterdamse Miss Monica met haar lekker brede draaistijl wordt het de perfecte manier om op te warmen voor oud-en-nieuw. Wacht niet tot morgen, vier New Year’s Now!
Primeur op TranceSetterZ
dinsdag 19 december 2006
Op 17 februari gaat het weer gebeuren: Trancesetterz in Outland, Rotterdam! De vorige editie was de succesvolste tot nu toe, de DJ’s draaiden het dak eraf en iedereen ging helemaal uit zijn of haar plaat. Eddie Halliwell was aan het crowdsurfen om maar wat te noemen. De organisatie is dan ook blij te horen dat veel mensen het als de nieuwe thuishaven zien voor het betere trancepubliek. In 2007 gaat Trancesetterz nog groter en beter uitpakken, zo zul je in het nieuwe jaar namen zien als Sander van Doorn, Mark Sherry (UK), Krzysztof Chochlow (Nr.1 producer of Polen), en natuurlijk zal Eddie Halliwell (UK) terugkeren.
‘One area, one crowd, one feeling’. Dat is de insteek aankomende zaterdag voor alweer de 5e editie van Pandemonium. Op deze manier zal de Expo XXI compleet uit zijn voegen barsten met alleen het beste op het gebied van Early Hardcore. No concessions, only the real thing!
Met niemand minder dan Zany en Technoboy als headliners op woensdag 27 en donderdag 28 december kan Breda zich eindelijk gaan opmaken voor topnamen in de hardstylescene. Op Derde en Vierde Kerstdag wordt het stampen geblazen in poppodium MEZZ en Theater de Avenue. Twee dagen lang los tijdens 2Daysofhard met zes toppers en eindelijk gerechtigheid voor de Bredase liefhebbers van hardstyle en jump!
This Christmas will be different
maandag 18 december 2006
Deze kerst ga je uit je dak. Niet stilzitten thuis bij de fondue of de kalkoen. Nee, deze kerst wordt de ultieme stapbeleving. En probeer dan de volgende dag maar eens op tijd wakker te worden. Met zaterdag a.s. 23 december Beatbusters Hot en Wild, met o.a. Luna. En 2 edities van Overstuurd, een om het oude jaar uit te luiden en een om het nieuwe jaar mee te beginnen.
Aanstaande zaterdag 23 december is het dan zover: dan sluit de Amsterdamse techno organisatie ADHD Sessions namelijk stijlvol een succesvol 2006 af met een mooie kerst-editie!
Feiern! - Witte kerst op de Stubnitz
maandag 18 december 2006
Zaterdag 23 December is het zover. Een tsunami aan top DJs zal dan de geweldige oost-duitse vissersboot de MS Stubnitz de hele nacht laten rocken met een mix van techno, electro, minimal en techhouse.
Grand Christmass party XXL
zondag 17 december 2006
Waar Den Haag jaren bekend stond als een boring city waar bijna niks te beleven viel is dit inmiddels al ruim passé en bruist Den Haag als nooit tevoren en het bewijs hiervan zal op 21 december nogmaals geleverd worden.
Begin 2006 werd Bullzeye opgericht. Een jong dynamisch organisatiebureau, gericht op evenementen en feesten. Zij wilden het net iets anders te doen dan de meeste organisaties. Bullzeye is een totaalpakket waarbij zorgvuldig een strategie wordt uitgedacht die toegespitst wordt op de doelgroep van het evenement met als motto: klant is koning!
L.O.S.T. invites Slick
zaterdag 16 december 2006
24 December: Kerstavond! Een avond vol met keuzes. Wordt het een familieavond of vier je kerstavond met je vrienden. Ga je uit eten of sta je zelf in de keuken een feestelijke maaltijd te bereiden. Bezoek je de nachtmis in de kerk of blijf je gezellig thuis, zittend voor een knapperend houtvuurtje in de open haard, worden er cadeautjes uitgepakt of ga je een kerstfilm kijken of misschien wel bezoeken.
Liefde, plezier, geluk en lekkere muziek: wie wil dit niet?! Deze elementen staan centraal bij het nieuwe concept “HouseDate”. Aankomende zaterdag zal de eerste editie van dit nieuwe feest plaatsvinden. De Manhattan in Arnhem zal de locatie zijn voor de nacht vol met liefde en top muziek!
De havenstad zal de avond voor oud & nieuw op z'n grondvesten schudden! Speciaal voor alle feestgangers die geen zin hebben om de avond voorafgaand aan de jaarwisseling thuis achter de geraniums te zitten, opent Rotterdam die zaterdag haar deuren. De Rotterdamse organisatie Buddha Unit, bekend van succesvolle concepten als 'Je weet toch!', 'Rehab' en het 'Brandend Zand Festival', presenteert dan met gepaste trots de aftrap van haar nieuwe avond "Fubar".
Om het oude jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar weergaloos te beginnen, wordt het Oud en Nieuw weekend van de HappydayZZ onvergetelijk. Twee feesten in evenzoveel dagen, dat wordt letterlijk en figuurlijk likkebaarden! Op oudejaarsavond neemt Ex Porn Star intrek met een bijzondere James Bond Gold Edition. En als die nacht net 7 uur is afgelopen gaat het feest om 13.00 uur ’s middags gewoon verder met een exclusieve editie van Erotic Sensitive New Years Special!
Scumworld - The New World Order
donderdag 14 december 2006
Tijdens de eerste editie van Scumworld lieten de top van de Nederlandse hardcore scene en een fikse Franse delegatie zien waar hardcore wereldwijd voor staat. Bij de tweede editie is het Engelse koninkrijk aan de beurt om verovert te worden. Een stevige afvaardiging van Engelse hardcore artiesten zal dan ook laten zien wat zij in hun mars hebben. Natuurlijk worden ze daarin bijgestaan door een frisse line up van Nederlandse hardcore fanaten.
DB – DJ Dano’s Birthday Bash
donderdag 14 december 2006
De verjaardag van Daniël Leeflang zal niet geheel ongemerkt voorbij gaan. Op 3 februari 2007 zal hij in de Rozengracht 133 samen met het publiek terugkijken op al ruim twee decenia DJ Dano. Bijgestaan door zijn favoriete DJ’s uit Amsterdam, collega’s én vrienden draagt hij deze exclusieve nacht op aan alle Hardcore en Oldskool addicts die wel in zijn voor een nachtje koekhappen en zaklopen in Dano-stijl.-
Superstar - Do we love house music?
woensdag 13 december 2006
Het einde van het jaar nadert! 2006 was een goed jaar voor House Music. Maar 2006 eindigt niet zonder een waardig eerbetoon aan House Music. Do we love House music? Iedere houseliefhebber mag niet ontbreken op 23 december in The The Power Zone. Superstar brengt een avond die de beste house van 2006 met zich meebrengt en bereid je voor op een 2007 vol House. Vlak voordat we kerst gaan vieren zullen we op zaterdag verbroederen door House Music.
Het is inmiddels alweer vijf maanden geleden dat ElmoreMusic voor het eerst een poging waagde om talentvolle hardstyle DJ’s te presenteren aan een groot publiek in Utrecht. Hiermee nam de organisatie een flinke gok, omdat naast de relatieve onbekendheid van de zeer getalenteerde DJ’s ook de hardstyle-scene in Utrecht in slaap leek te zijn gevallen.
Na het succes van de vorige twee edities van The Contest kon ook een vervolg in 2007 niet uitblijven. De Bora Bora organiseert daarom dan ook wekelijks The Contest – 2007. Vanaf zondag 24 december treden wekelijks de 24 beste talenten op uit heel Nederland. Deze nieuwe reeks, van The Contest, zal op 17 december aanstaande spectaculair geopend worden door DJ Zany. De entree op deze avond is net zoals op de overige avonden gratis
Many Artists Collaborate. One Spirit Released. Op 23 december lijkt de 2e editie van Bacardi B-live een samenwerking te gaan worden tussen vernieuwende creativiteit en oorverdovend feesten. De hoofdstedelijke Van Bellen, de überhippe electroclash DJ en Créateur de Partie, is die avond gastheer in de Tilburgse 013.
Nieuw vuil
dinsdag 12 december 2006
Zaterdag 20 januari is in de Simplon de kick-off van Nieuw Vuil. Een nieuw concept dat een antwoord is op de feesten waar gelikte minimal en cheesy clubhouse de boventoon voeren. Een avond met vuige electro, electronica, trash en dikke techno. Een avond waar de mensen weer kunnen dansen en zweten op de dansvloer.
Schijt Aan – Terror! / Time-Table
dinsdag 12 december 2006
Op woensdag 27 december 2006 is het in HappydayZZ geen gewone woensdagavond. Op deze datum zal namelijk de eerste editie van het nieuwe concept Schijt aan! georganiseerd worden. Dit evenement is speciaal georganiseerd voor het publiek dat van de muziekstijlen Terror en Speedcore houdt. Artiesten als AXN, Bryan Fury (UK), Smurf (UK) en een LIVE optreden van Noisekick zullen jou laten zweten op de snelle beats
Mood Elevator
dinsdag 12 december 2006
Na het grootse avontuur op de Stubnitz staat er op 16 december alweer een nieuwe dikke vette dansavond voor de boeg! De Mood elevator is na deze turbulente reis veilig op de 8th floor gearriveerd.
Zondag 24 december Chakra meets GOD
maandag 11 december 2006
Dagen zijn korter. De verwarming hoog. Een mooie tijd breekt aan. Tijd van bezinning.Een periode van saamhorigheid en vrede op aarde. Zoals het altijd zou moeten zijn, maar nooit zal worden.
Planet Delsin
woensdag 6 december 2006
Zaterdag 16 december vindt de tweede editie plaats van Planet delsin, de aan Detroit Techno gewijde avond in 11.
Zaterdag 27 januari 2007 is de einddatum van een gedenkwaardig jaar voor de drie gezworen maten Jeroen Streunding, Danny Greten en Jarno Butter, beter bekend als de waanzinnig populaire en alom gerespecteerde hardcore-act Neophyte. Op deze nu al historische datum zal de Rotterdamse locatie Tropicana geheel in het teken van deze drie hardcore helden en hun label Neophyte Records staan, waar ze letterlijk het asfalt uit de Maasboulevard zullen blazen en daarmee de Neophyte World Tour ’06 een Neophyte-waardig einde geven.
Op zondag 17 december heeft de HappydayZZ weer een dikke knalparty op het programma staan. Vanuit heel Nederland zullen artiesten als Bass-D, Nosferatu, Gizmo, & Paul Elstak de zaal volledig op zijn kop zetten met hun unieke beats. Ja mensen, het is weer tijd voor Sunday High!
Heb jij ook zo’n zin om al liggend in één van de whirlpools, dobberend op een luchtbed in het zwembad of dansend op één van de podia te genieten van sexy en uitdagende muziek van top artiesten als G-Spott, Randy Katana, Cor Fijneman, Eric van Kleef, Jordy Lishious en Mike S? Dat is allemaal mogelijk op zaterdag 27 januari 2007!
In Zaal Rex zal op zaterdag 3 maart de 4e editie plaatsvinden van Bassrulers. Voor deze editie is gekozen voor de alleszeggende ondertitel ‘the domination continues’.
Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Net als vorig jaar komt Soulmax dit jaar terug met een spetterende december editie op zaterdag 9 december. Zie deze editie maar alvast als een voorproef op wat er 31 december staat te gebeuren: The LOS NEW YEARS editie op de renbaan van Duindigt te Wassenaar. Ook de afgelopen Los was weer een editie om van te watertanden, weer een volle bak en met als hoogte punt op de avond een set van D-Rashid en Andrei Russo… Wat ging de zaal uit zijn dak!
Rekord3r in Off_corso
maandag 4 december 2006
Het gaat goed in de Nederlandse Techno en Minimal scene! Daarom is Rekorder 15 december te vinden in de Off_Corso. Clubfeesten met Minimal en Techno muziek zijn schaars in Rotterdam dus dat moet gekoesterd worden! Met een vrolijke funkende uitstraling staan Cari Lekebusch, Steve Rachmad, Wouter de Moor en nog veel meer DJ’s en andere entertainers 15 december klaar om de boel eens goed wakker te schudden.
Klup Koel omgedoopt tot Madhouse!
maandag 4 december 2006
Na een zeer goed bezocht feest met mooi publiek, vergezeld van uber dikke sets van Don Diablo, JR-Dallas & Masters of Ceremonie Spyder heeft Klup Koel nu echt definitief Klup Koel in twente op de kaart gezet. Met Don zijn sets vers in het geheugen heeft Klup Koel voor 9 december de volgende DJ alweer op het Koel programma staan.
Knallen over de grens!
vrijdag 1 december 2006
Het is alweer bijna zover... goodbye 2006 and hello 2007. Maar voordat het zover is, gaat de feestelijke maand december voor velen een prachtig jaar afsluiten. Megaclub ZAK heeft weer veel in petto met een afwisselend programma.
Raving Nightmare Reunion "Endless torture"

“...In your memory still... the first German edition....
then Addicted to serenity....then Stygmatized....
It's time to reunite the best of the best....
This will be a living nightmare...feeling asleep but still aware....
of the painless pleasure of superb music...
the endless torture....”
30 december 2006
D.D.O.D. - Starting Over
29 december 2006
'Crazyland laat concurrentie op 1 januari ver achter zich'
Overstuurd the New Years Rave edition
Multigroove – The New Year’s Rave // The Time-table
28 december 2006
Mindcontroller Airmax
Hardcore4life meets Darkness4life
25 december 2006
CD Release in Parkzicht
Kortsluiting laat de kurken al op 28 december knallen
22 december 2006
Awakenings komt gedupeerden Newyears Special tegemoet
Vooral niet doen: Pokke-Kerst-Herrie
21 december 2006
Sta jij straks in de line-up bij Flockers in het Gelredome?
Blow out sale xmas edition
Tranceclassixx terug in The Matrixx met Gielen, Cosmic Gate en Miller
Oldskoolterror sounds of 8 years Terror
20 december 2006
Housequake - De feestdagen
Bonecrushing sounds at Hardcore Junky II
Hardcore in Bergeijk op Tweede Kerstdag met Mad Evil Times
19 december 2006
New Year's now
Primeur op TranceSetterZ
Pandemonium ‘A New Era’ – complete info
Laat je tussen Kerst en Oud&Nieuw horen voor Zany en Technoboy
18 december 2006
This Christmas will be different
Met ADHD Sessions knallend de kerst in
Feiern! - Witte kerst op de Stubnitz
17 december 2006
Grand Christmass party XXL
16 december 2006
Jumpmatic viert zijn één jarig bestaan
L.O.S.T. invites Slick
15 december 2006
HouseDate, het nieuwe concept met muziek en liefde!
14 december 2006
Fubar - Funked up beyond all recognition
Oud en Nieuw in HappydayZZ Culemborg: twee dagen maximaal feest
Scumworld - The New World Order
DB – DJ Dano’s Birthday Bash
13 december 2006
Superstar - Do we love house music?
12 december 2006
Utrecht is klaar voor nieuw hardstyle concept
Zany treedt op tijdens The Contest Kick Off - The Contest 2007
Van Bellen meets Kosters in collaborations & culture-clash
Nieuw vuil
Schijt Aan – Terror! / Time-Table
Mood Elevator
11 december 2006
Zondag 24 december Chakra meets GOD
6 december 2006
Planet Delsin
Neophyte world tour '06 - closing off
Gratis hardcore & hardstyle in de Happydayzz
5 december 2006
H2O – Subtropical Party – The Ultimate Erotic Water Dance!
Bassrulers verhuist naar nieuwe locatie in Essen
4 december 2006
LOS, where will you be on saturday 09.12.06?
Rekord3r in Off_corso
Klup Koel omgedoopt tot Madhouse!
1 december 2006
Knallen over de grens!
Raving Nightmare 10-3-2007 Tarm Centre Germany