Partyflock
 
Nieuws · november 2006
­ Nederland
Erotic Sensitive New Years Special
donderdag 30 november 2006
Het nieuwe jaar is nog geen dag oud of HappydayZZ Events heeft alweer een spannend event in petto, the Erotic sensitive new year's special. Een betere start van 2007 is niet mogelijk. Met onder meer een reeks indrukwekkende dj’s, sexy entertainment, beautiful people en champagne voor iedereen, knalt 2007 er vanaf dag één in, met veel, heel veel glamour! Reken maar dat de hormonen over de dansvloeren van HappydayZZ gieren!
Mike S neemt je in een vier uur durende solo-set mee naar een wereld vol classics, heerlijke club en opzwepende sexy beats!

De zomer is maar net achter de rug, maar menig liefhebber denkt met weemoed terug aan de fantastische strandfeesten die de Nederlandse kust sierden. Ook Mike S was afgelopen zomer aan de kust terug te vinden. In beachclub Vida Bonita schroefde Mike de temperatuur stevig op tijdens zijn eigen “Mike S solo”.
Hoewel het misschien raar klinkt, moeten we eerst stellen dat kerstmis in de eerste periode van het christendom helemaal niet bestond. Er werd door de christenen die de eerste 200 jaar na Christus leefden geen kerst gevierd. Er was in die tijd niemand die zich bezig hield met ‘het kindje Jezus’ of de ‘geboortedag’ van Jezus. Het was niet eens de gewoonte om een verjaardag te vieren, alleen de Romeinen vierden verjaardagen. Voor christenen en Joden was het daardoor helemaal ondenkbaar om een dergelijk feest te vieren.
Absolutely Stereo
woensdag 29 november 2006
Wat hebben zaterdag 17 september 2005, zaterdag 16 september 2006 en dinsdag 26 december met elkaar gemeen? Niet veel zou je zo op het eerste gezicht zeggen. Het zijn echter drie belangrijke data in de historie van Absolutely Stereo, de maandelijkse Miss Monica avond in Off_Corso, Rotterdam.
Na de succesvolle minimal edition van vrijdag 13 oktober jl. is het komende vrijdag alweer tijd voor de maximal edtion van B.E.A.T.T. – Bringing Extra Attention To. In tegenstelling tot alle voorgaande edities van B.E.A.T.T. zal organisator The Concern ditmaal neerstrijken in het meest prachtige poppodium van Leeuwarden; Romein. Goed nieuws dus voor alle technoliefhebbers uit Friesland!
Sinterklaas actie op Jump Connection
woensdag 29 november 2006
Aanstaande zaterdag is het in Eventcenter Amigo's tijd voor de eerste editie van het feest: Jump Connection! Het belooft een waar spektakel te worden met artiesten zoals o.a. The Darkraver, Ruthless, Yves, Bad Boyz, OCD, Reza, Dark-E en Da Emperor. Twee zalen gevuld met de beste Jump en Oldschool.
Slick one year anniversary
dinsdag 28 november 2006
Wat gaat de tijd toch ongelooflijk hard. In december 2005 startte Bubblegum Productions met een nieuw concept ‘Slick’. Nu negen edities later kan er teruggekeken worden op een bijzonder goed eerste jaar. Zo waren er vele vette hoogtepunten met als klap op de vuurpijl Slick Outdoor en het Slick podium bij de nacht van Zeewolde.
Na de beestachtige Grand Opening van No Bullshit, vind op 2 december al weer de tweede editie plaats. Bereid je dus maar weer voor voor op een flinke dosis Oldskool met een vleugje Hardcore, rauwe Techno & Harddance en ruige Trance & Techhouse; kortom Rave. In het hol van de Bull hoor je alleen de beste muziek met ballen, oftewel... Same Shit, Different Kick!
De eerste editie van Housepar-t ‘The Broadway Reunion’ in de roemruchte hardcoretempel in Erp was één groot succes. De eerste generatie gabbers die vroeger tot het interieur van de Broadway werden gerekend, ging weer helemaal los. De legendarische tijd werd weer even helemaal in stijl herleefd en oude vriendschappen werden hersloten. De eerste reacties na afloop van het feest waren unaniem, “Wanneer is de volgende editie van Housepar-t weer?”
De Effenaar pakt weer eens goed uit op techno gebied! De toppers van het Sound Architecture label zullen zaterdag 2 december Eindhoven op z'n kop zetten. Niemand minder dan Alexander Kowalski(live), Rejected-dj's(Joris Voorn en Edwin Oosterwal) en Joachim zijn geboekt om er een waanzinnig feest van te maken.
House Classix
vrijdag 24 november 2006
Aangezien ook Doornroosje van tradities houdt, organiseert Doornroosje sinds mensenheugenis op tweede kerstdag een House Classix avond. En zeg nou zelf: waar is Kerstmis in hemelsnaam nou beter voor dan terugblikken? Dit feit maakt Kerstmis natuurlijk ook een uitermate geschikt tijdstip om het allemaal nog eens lekker dunnetjes over te doen. Ook heb je de mogelijkheid om bij de House Classix de tijdens Kerst aangegeten extra kilo’s er weer af te dansen op klassiek verklaarde house en techno.
A brand new year, Loveland’s paradepaardje tijdens Oud & Nieuw, zal temidden van dit terrein plaatsvinden in De Gashouder, of eigenlijk het fundament van wat ooit de grootste gashouder van Europa was. De ronde vorm, het industriële karakter en het unieke interieur geven deze locatie extra dimensie.
Lelystyle - alle info
donderdag 23 november 2006
Zoals al eerder aangekondigd vind op zaterdag 2 december 2006 Lelystyle plaats. Een nieuw concept in een grote tent op het Evenemententerrein Bataviastad met het beste op het gebied van Hardstyle, Hardcore, Early rave en Jump. Daarom is er gezorgd voor een line-up die van alles biedt.
Nog maar paar dagen te gaan en de show kan met volle gang los gaan! Anotherstage presenteert na een succesvolle eerste editie met trots haar tweede feest. Las Vegas met al zijn extravagance en charmes wordt naar de Lexion in Westzaan gezapt. Onweerstaanbaar stijlvolle showgirls, dragqueens en klinkende namen als Randy Katana , Tremenda , Artento Divini , Santito , Dennis Christopher en Da Silva maken hun opwachting om je de avond van je leven te bezorgen.
Mr. Stubnitz at Ms. Stubnitz
woensdag 22 november 2006
De Stubnitz blijft nog wat langer in Amsterdam, dus genoeg reden voor een feestje. Het zal plaatsvinden op vrijdag 24 november van 2300 tot 0600 op de Stubnitz. Dit keer geen internationale artiesten, maar Hollands trots. De tickets zullen slechts 6 euro gaan kosten. De line-up, lage ticketprijs en locatie staan garant voor een gezellige avond.
Zaterdag 25 november 2006 vindt de tweede editie van het Dance4Life event plaats. In het GelreDome stadion in Arnhem dansen tienduizend in het wit geklede scholieren vier uur lang, tegelijkertijd met tienduizenden leeftijdsgenoten in andere deelnemende landen. De jongeren willen de stilte en taboes rond hiv en aids doorbreken.
Er is er één jarig hoera hoera! en dat ga je merken ook. Absolutely Fresh bestaat op Zaterdag 9 December a.s. precies drie jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. “Terugkijkend op de afgelopen drie jaar, mogen we concluderen dat Enschede en omstreken hebben laten zien dat er wel degelijk een markt is voor hoogwaardige clubmuziek” aldus Absolutely Fresh. Vele Dj’s passeerden de revue en stuk voor stuk waren ze meer dan aangenaam verrast door de spontane maar vooral enthousiaste houseliefhebbers die deze regio rijk is. Absolutely Fresh kijkt terug op een geweldige periode van drie jaar, welke ze alleen hebben kunnen verwezenlijken dankzij hun publiek, jullie dus!! Vanwege deze festiviteit is besloten om er dit keer een hele speciale editie van te maken. Geen toeters, slingers en ballonnen maar wel drie geweldige Dj’s en heel veel extra surprises.
Unique Sexy City pakt op 9 december zwaar uit in de HappydayZZ vanwege de nu al goede voorverkoop. Dat betekent extra veel decoratie, shows en nog meer spectaculaire special effects. Na een daverende periode in de Marcanti komt Unique nu naar Culemborg! De dresscode is Black & Red en vanaf 21 uur op 9 december gaat Unique helemaal los in de HappydayZZ!
"Time fly's when you having fun!" Het is namelijk al weer 2 jaar geleden dat Kapsones haar debuut maakte in Den Haag bij Club Silly Symphonies. En dat moet uitbundig gevierd worden! Aankomende 24 December is Club Silly Symphonies weer het domein van Kapsones waar Club, Electro, Funk, House, Soul, "Sugar, Spice and every Girl so Nice" gecombineerd met de Haagse attitude tot de ingrediënten behoren van een spetterende editie van Kapsones.
Eventcenter Amigo's is een aardige naam aan het opbouwen als het gaat om goeie, leuke en gezellige feesten. Denk b.v. aan events als “How much can you take?”, “Bass Solution” en natuurlijk de topfeesten van NRG Events zoals “Slaves to the Rave” en “Apocalypse Never”. Op zaterdag 2 december is het weer feest in Eventcenter Amigo's te Dordrecht, op die dag vind namelijk het nieuwe concept Jump Connection plaats!
De schreeuw in Zeeland om een harder concept in een grotere locatie is groot, en afgaand op de ontwikkeling in de rest van Nederland in de hardcore scene is dit een mooie stap naar de duistere kant van de organisatie.
Confused darknezz in de Hooizolder zal een avond zijn van hardcore, darkcore, industrial hardcore en afsluitend terror.
Mindcontroller - Re-live the past
vrijdag 17 november 2006
Traditiegetrouw opent Art of Dance het nieuwe jaar altijd met het ultieme feest der herkenning. De inmiddels 12e editie van het succesvolle Mindcontroller concept staat voor de deur te trappelen en het enhousiaste early hardcore en oldskool legioen kan zich gaan opmaken voor een ouderwetse nacht stampen op de klappers van toen.
Zodiak Commune – Analog Dialogue
vrijdag 17 november 2006
Met Analog Dialogue opent Zodiak Commune de dialoog met artiesten van de vele roemruchte soundsystems die ons koude kikkerlandje rijk is. Met spraakmakende live-acts uit Eindhoven en Utrecht en twee nieuwe sterren aan het firmanent wordt de eerste editie van Analog Dialogue gehouden in de meest toonaangevende club van de stad; De Rechter, gevestigd in een voormalig, monumentaal kantongerechtsgebouw in hartje Eindhoven.
Oh baby “Hed Kandi” baby
donderdag 16 november 2006
Nog minder dan 2 weken te gaan voordat de volgende editie van Hed Kandi in het Haagse ‘Paard’ losbarst! Het wereldberoemde en populaire Engelse concept komt weer terug naar Den Haag om de stad in de ultieme “Anton Geesink houdgreep” te nemen.
Laatste UW-XP Club Mystique van 2006
donderdag 16 november 2006
De dagen worden korter, maar de nachten worden langer, dus is het weer tijd voor UW-XP Club Mystique! 18 november gaat Club Mystique de temperaturen weer eens flink opschroeven en gaan alle remmen los.
Kissy kissy bang bang staat voor onvervalste clubbytechno met een knipoog naar de streets in de Superwow. Terug naar het oude clubgevoel wat Now&Wow op St. Job zo uitmuntend wist te brengen. Schijt hebben aan alles om je heen en volledig de weg kwijt raken. Opgaan in de muziek en de sferen om je heen.
Nieuwe editie Speedrazor
woensdag 15 november 2006
Nadat de kerstbomen weer zijn afgetuigd en de enorme decemberdrukte weer achter de rug is, zal de organisatie Underground Forever in de eerste maand van het nieuwe jaar weer van zich laten spreken.
DJ Zany X-Qlusive januari
dinsdag 14 november 2006
Het is slechts voorbehouden aan de grootste artiesten uit de hardere dancescene en op 27 januari 2007 is het de beurt aan de populaire DJ Zany om in de Heineken Music Hall een eigen X-Qlusive feest te geven. In navolging van Lady Dana, Luna, Pavo en The Prophet schaart de Eindhovenaar Raoul van Grinsven zich hiermee in het rijtje illustere dj's dat op uitnodiging van Q-dance een 10 uur durende solo-avond mag hosten.
Rockit - Juan Sanchez invites
maandag 13 november 2006
ROCKIT is intussen uitgegroeid tot een begrip, met als jaarlijkse hoogtepunten ROCKIT Open Air op de Maarsseveense Plassen (waar ook andere muziekstijlen aan bod komen) en de eigen ROCKIT mainstage op Free Your Mind Festival.
Drift vrijdag 1 december
vrijdag 10 november 2006
Drift is een Nijmeegs begrip geworden. De formule werkt en het concept staat. De liefde die er in is gestopt heeft zich terug betaald in een groeiend aantal vaste bezoekers en dat doet deugt. Een feest zonder vast publiek is namelijk een moeilijke zaak. Daarnaast is het publiek op Drift ook nog eens van een zeldzame kwaliteit. Enthousiast, divers en open minded. Het gevoel en de filosofie zijn nog altijd hetzelfde. Een dikke vette dansavond met goede muziek en een bijzondere sfeer, voor weinig geld.
Tweede editie To the Club
vrijdag 10 november 2006
Het aanbod van dance feesten is tegenwoordig enorm. La Pura Vida richt zich op een grote groep dertigplussers, de zogenaamde ‘eerste-house-generatie’, om met gelijkgestemden het gevoel van vroeger opnieuw te beleven. Met het concept ‘To the Club’ wil organisatie La Pura deze mensen aanspreken en hun een ouderwetse clubavond bezorgen.
De Bull kwam, zag, overwon en heerst weer als vanouds. Op 2 december vindt er weer een No Bullshit plaats, dus bereid je voor op weer een flinke dosis Oldskool met een vleugje Hardcore, rauwe Techno & Harddance en ruige Trance & Techhouse; kortom Rave.
Na een zoektocht naar de ideale locatie voor het concept Turntable Masters van Demon Dance Events is er een tijdje geleden eindelijk de ideale locatie gevonden door de organisatie. Dit is een van de hardste locaties van het noorden en heet Loco en zit in Steenwijk.
Laatste Sneakerz van 2006 in Den Haag
donderdag 9 november 2006
Tja, wat moet er nog gezegd worden over de maandelijkse Sneakerz feesten in het Paard in Den Haag? Leuk, leuker, leukst? Druk, drukker, drukst? Ook de Sneakerz begin november gaf weer hetzelfde beeld als tijdens de eerdere edities; een uitverkocht huis, fantastische dj sets en een uitzinnig publiek dat tot het bittere einde op elke plaat helemaal los gaat!
Een hele bijzondere aflevering van Rauw, Nederlands eerste en enige echte Rock&Rave clubnacht, met in het lijstje artiesten een van de meest spraakmakende nieuwe bandjes van het moment en een legendarische dj die nog maar heel sporadisch naar Nederland wil komen. Natuurlijk staat Joost van Bellen de boel op te warmen, met 00KAAP als beeld maker.
Dave Clarke op 3FM: Geen hokjesgeest
woensdag 8 november 2006
In welke radioprogramma kun je Tiefschwarz, Jimi Hendrix en de nieuwste Basement Jaxx-single achter elkaar horen? De beroemde Britse techno-dj Dave Clarke flikt het hem iedere zaterdag opnieuw met zijn radioshow 3VOOR12WHITENOISE, waarin hij korte metten maakt met het hokjesdenken in de dancewereld.
November partymaand in Sans Souci
woensdag 8 november 2006
Voor de maand november heeft Sans Souci Berlikum nog een paar heftige feesten op het programma staan. Ze beginnen met a.s. zaterdag 11 november met de derde editie van Beatbusters, met o.a. the king of Hardstyle: Pavo. 18 november is het tijd voor Flatline Hardcore. Het is de birthday bash van Sandman & Suusje, met o.a. Angerfist. Zaterdag 25 november: Overstuurd. Deze editie hebben we een hardcore en een oldschool zaal, met o.a. The Stunned Guys, Outblast, Tommyknocker.
Timetable Trancesetterz bekend
dinsdag 7 november 2006
Iedereen had natuurlijk al gezien dat op 18 november Outland weer het onderkomen zal zijn van het populaire Trancesetterz. De vorige edities rockten de tent en deze keer zal het ongetwijfeld weer net zo’n geweldige avond worden. Maar er is meer. Veel meer zelfs…
Na meer dan 5 jaar feesten organiseren door heel Nederland, met internationale gast dj’s als Jonathan Lisle (Bedrock), Chris Fortier, Jaydee, Fred Numf, Anthony Pappa, Mick Wilson (TILT), James Holden en John Graham (Perfecto), is het nu tijd voor The Sessions om neer te strijken in een intieme top locatie in Amsterdam, waar deze feesten maandelijks zullen plaatsvinden. Opperhoofd van The Sessions, C-Jay, is namelijk sinds enige tijd zelf Amsterdammer en heeft de perfecte locatie gevonden, vlakbij zijn nieuwe huis.
Tot op heden dag is de vraag naar hardcore en de vroegere resident dj’s met hun gasten in club sub-way erg groot. Op diverse websites zoals www.partyflock.nl is dit terug te vinden. Niet alleen op internet is de vraag groot maar ook op veel grote feesten in de grote clubs zoals de Waakzaamheid en de Hemkade hoor je vaak mensen over de goede oude tijd in de sub-way. Omdat de kans erg klein is dat de situatie weer wordt teruggedraaid wordt het tijd voor een reünie feest.
Je hoeft niet bang te zijn voor verveling tijdens de kerstdagen. b2s zorgt er namelijk voor dat je de kerst kan beginnen met hun meest legendarische evenement: back2school, dat traditiegetrouw alweer voor het 7e jaar op kerstavond plaatsvindt. Dat is nog eens een mooi begin van je kerst! Als locatie voor deze back2school is gekozen voor de Outland in Rotterdam, omdat bij de afgelopen twee edities toch wel is gebleken dat back2school hier geheel tot zijn recht komt! Een bom volle Outland ging toen los op de meest lekkerste oldschool en early rave klappers.
P.O.R.N. Summary of 8 years terror
zaterdag 4 november 2006
Een tijdje geleden had P.O.R.N. het al beloofd aan hun bezoekers en we weten allemaal: belofte maakt schuld. De afspraak was om het vetste terror evenement ever in Nederland neer te gaan zetten ter ere van hun 8 jarige bestaan. En na heel veel moeite is het dan zover…
Thunderdome 2006
vrijdag 3 november 2006
Thunderdome
Zoals de meeste van jullie wel zullen weten zal over een klein maandje weer het grootste en dikste hardcore concept aller tijden losbarsten in de Jaarbeurs te Utrecht. Op 02 December a.s. zal daar namelijk weer een nieuwe editie van Thunderdome plaats vinden.
ROOG, Erick E en MC Gee hebben zin om een beetje te rellen. Voor iedereen die nu al heimwee heeft naar het outdoor zomergevoel en niet kan wachten tot koninginnedag, doet Housequake aanstaande zaterdag 4 november een kleine stunt. Al te veel kan er niet over gezegd worden, want 100 procent illegaal is het wel. Amsterdam en Utrecht; be prepared. Hit & drive!
Volgend jaar gaat The Real Erotic Vibe onverminderd voort met de meest populaire erotic parties dus wees gerust. Tot het eind van dit jaar en op 1 januari kun je nog twee keer genieten van alles wat The Real Erotic Vibe feesten zo populair en onweerstaanbaar maakt!
Twisted dance & fashion
donderdag 2 november 2006
Nog anderhalve week en dan gaat het dak er weer helemaal af in de Monza te Utrecht. De avond begint om 20:00 uur in stijl met een heerlijk vijf gangen diner door topkok Caspar Burgi die gelukkig nog even wat tijd kan vinden tussen de verschillende tv optredens en andere opdrachten door. Deze kok weet elke keer weer iedereen te verrassen door zijn bijzondere presentatie van het overheerlijke voedsel wat hij bereid.
Are you ready to get Sensative?
donderdag 2 november 2006
Aanstaande zaterdag, 4 november, is het dan eindelijk zover: Sensative is terug! In een nieuw jasje en in een nieuwe locatie. En niet zomaar een locatie! Sensative zal nu plaats vinden in Mystère in Amstelveen.
Nightlife Awards 2006: de uitslag
donderdag 2 november 2006
Hollywood Music Hall (Rotterdam) is verkozen tot Populairste Uitgaanscentrum van Nederland 2006. The Matrixx (Nijmegen) werd uitgeroepen tot Populairste Club, Bar Dancing Kerkplein (Breda) werd de Populairste Discotheek, Club Musk (Hilversum) werd de Populairste Restaurant Club en De Après Skihut (Rotterdam) ging naar huis met de award voor Populairste Dans-/Feestcafé van Nederland.
Lekker Belangrijk helemaal vernieuwd!
donderdag 2 november 2006
Aankomende vrijdag 8 december zal Almere wederom het toneel zijn van Lekker Belangrijk, het hardcore feest waarbij de gezelligheid, vette muziek en upcoming talents garant staan voor een echte knal avond.
Volendam gaat terug in de tijd
woensdag 1 november 2006
Het palingzout lijkt wel het hele stad te hebben besmet. Niet alleen de volkszang is razend populair, maar ook de hardere dance stromingen brengen vele Volendammers tot zweten geblazen. Al veel hardcore en hardstyle feesten werden er in de afgelopen jaren gegeven in de Movies en op andere locaties. Veel mensen ook van ver uit de regio vandaan komen langs om het sfeertje te komen beproeven.
30 november 2006
Erotic Sensitive New Years Special
Mike S neemt je mee in een vier uur durende solo-set
The Energy of the Core sluit het jaar knallend af!
29 november 2006
Absolutely Stereo
B.E.A.T.T. presents maximal edition in Theater Romein Leeuwarden
Sinterklaas actie op Jump Connection
28 november 2006
Slick one year anniversary
27 november 2006
Multigroove - No Bullshit; Same Shit, Different Kick! // Time-Table
Housepar-t; the Broadway reunion unites again
25 november 2006
Kowalski, Rejected-dj's en Joachim @ de Effenaar
24 november 2006
House Classix
23 november 2006
Gashouder ondergaat metamorfose voor Oud & Nieuw
Lelystyle - alle info
22 november 2006
Las Vegas Delight - Crazy sounds, Fashion and Glamour
Mr. Stubnitz at Ms. Stubnitz
Honderdduizend jongeren dansen wereldwijd tegelijkertijd tegen aids
Absolutely Fresh viert verjaardag met gratis event
Het meest gewilde feest uit de Marcanti nu in Happy Dayzz
21 november 2006
Kapsones 2 Year Anniversary Christmas Special
20 november 2006
Zaterdag 2 december 2006, Jump Connection, Dordrecht
17 november 2006
Confused Events knalt Zeeland de kerst in en beukt door in 2007
Mindcontroller - Re-live the past
Zodiak Commune – Analog Dialogue
16 november 2006
Oh baby “Hed Kandi” baby
Laatste UW-XP Club Mystique van 2006
15 november 2006
Kissy kissy bang bang - Special edition
Nieuwe editie Speedrazor
14 november 2006
DJ Zany X-Qlusive januari
13 november 2006
Rockit - Juan Sanchez invites
10 november 2006
Drift vrijdag 1 december
Tweede editie To the Club
Multigroove presents: No Bullshit – Same Shit, Different Kick
9 november 2006
Turntable Masters in Loco Discotheater te Steenwijk
Laatste Sneakerz van 2006 in Den Haag
Rauw - Nederlands eerste en enige echte Rock & Rave clubnacht
8 november 2006
Dave Clarke op 3FM: Geen hokjesgeest
November partymaand in Sans Souci
7 november 2006
Timetable Trancesetterz bekend
The Sessions zijn terug in Amsterdam….
6 november 2006
De grote club Sub-way reünie in de Kade
back2school x-mass edition: knallend de kerstdagen in
4 november 2006
P.O.R.N. Summary of 8 years terror
3 november 2006
Thunderdome 2006
Gas erop! Roog & Erick E doen binnenstad shaken
De allerlaatste Real Erotic Vibe feesten, mis ze niet!
2 november 2006
Twisted dance & fashion
Are you ready to get Sensative?
Nightlife Awards 2006: de uitslag
Lekker Belangrijk helemaal vernieuwd!
1 november 2006
Volendam gaat terug in de tijd