Partyflock
 
Nieuws · januari 2006
­ Nederland
Zondagmiddag 19 maart, een tot enorm zondig paradijs omgetoverde USC De Boelelaan... 4000 partypeople maken zich op voor het grootste erotic festival ooit op zondag. De deuren gaan open en het paradijs openbaart zich: 6 schitterend versierde zalen en zaaltjes, een complete bioscoop, een fullsize festivalmarkt met kleding, eten en accessoires en een gloeiend blik vol opzwepende dj’s.
Superstar in Powerzone
dinsdag 31 januari 2006
Feel like.. Dress like.. Behave like… Shake like… Act like you’re a Superstar on February 11th! Gooi je haar los, warm die heupen op, toon lef, ga los en wees voorbereid op een hete nacht die begint op de dansvloer… want de eerste editie van Superstar komt eraan.
Nog een paar dagen en dan gaat het gebeuren....... Erotic Sunday vibe in de HappydayZZ barst los! Na een tijdje wachten, maar met hele goede herrinneringen aan de vorige keer, zal Crazyland weer uitpakken in de HappydayZZ.
Welcome to the dirty dancehall. Na een paar weken rust is Dirty Discotheque weer terug, en hoe! Op zaterdag 11 februari gaat het dak van Club Silly er weer af met ROOG, David Wagemaker en Sam Rafael.
Oldschool Friday terug in de tijd!
vrijdag 27 januari 2006
Op vrijdag tien februari zal in de Heerenveense DNA voor het eerst Oldschool Friday worden georganiseerd. Op Oldschool Friday gaan ze terug naar de tijd van 92 tot 98, niet alleen de muziek uit die tijd, maar vooral ook de sfeer proberen ze terug te halen. Terug naar de tijd van 7 Gates To Hell en Cybertribe.
Show your skills: B2S Rookie Night
vrijdag 27 januari 2006
Heb jij geweldige dj-skills maar is je kat/vriend(in)/oma tot nu toe je enig publiek? Troost je, want vanaf februari houdt B2S elke laatste donderdag van de maand tussen 21.00 en 02.00 uur een Rookie Night in de Underworld van Outland waarbij je jouw (hardere) draaikunsten kunt showen.
Blackout is terug
donderdag 26 januari 2006
Oordopjes al in de buurt? Mooi, want die zal je binnenkort erg hard nodig hebben in Outland. Op vrijdag 24 februari keert Blackout namelijk terug als eerste hardcore feest in 2006 in de Rotterdams club en bezoekers van de vorige edities weten wat dat betekent.
Angerfist - Album Release Party
donderdag 26 januari 2006
Het is even afwachten geweest wanneer een van de populairste live acts van eigen bodem met een album zou komen. Dat wachten wordt eindelijk beloond, en hoe?! Zaterdag 25 maart is de Hemkade te Zaandam het toneel van de release van Angerfist’s allereerste album!
East meets west
donderdag 26 januari 2006
Op zaterdag 18 februari is er een extra bijzondere avond in Club Poema RAW: niemand minder dan Pinxt, Stephan de Wit & Vincent de Wit, Rumenige & Loktibrada en Akkachar komen deze avond voorzien van het nodige techno geweld!
De gemiddelde etalage heeft de kerstversiering weer verruild voor de hartjes en rozenbladen, om die arme consumenten weer geld af te troggelen. De dag waarop men elkaar verrast en daarmee duidelijk wil maken, hoe veel iemand betekent voor de persoon in kwestie. It is Valentines day baby!
Namasté is een familie van muzikale magiers, expressive artiesten en reizigers van over de hele wereld. Het is een eigenzinnig platform, dat feesten doet ontstaan waar diverse stijlen muziek, stromingen en culturen met elkaar samenvloeien. Alle hokjes worden samengesmolten om samen één magische energie te vormen, waarbinnen het universele dansritueel wordt uitgevoerd. Niet voor niets is de achterliggende gedachte van Namasté "Connecting Cultures"
Chakra in de Hemkade
dinsdag 24 januari 2006
Zondag 29 januari is het dan eindelijk zover. Chakra in de Hemkade.
De uit Breda afkomstige organisatie Chakra, begint steeds meer voeten in de aarde te krijgen in Partyland.
Rush rocks the nation
dinsdag 24 januari 2006
Het gaat goed met RUSH. In een jaar tijd is de van oorsprong Amsterdamse club avond uitgegroeid tot een fenomeen dat over heel Nederland verspreid is met maandelijkse feestjes op vaste locaties in Rotterdam, Eindhoven, Leeuwarden, Den Haag en natuurlijk Amsterdam zelf. Naast een ultiem sexy club avond is RUSH ook dit jaar weer een kweekvijver voor nieuw talent gebleken.
Richie Hawtin zal de muziek verzorgen bij de openingsceremonie van de 20ste Olympische Winterspelen, op vrijdag 10 februari in Turijn, Italië. In zijn Berlijnse studio heeft Hawtin gewerkt met de Italiaanse choreograaf Enzo Cosimi aan een nieuw muziekstuk, getiteld 9:20.
Een visie waarbij dedicatie, vernieuwing, intensiteit en gevoel de toonaangevende elementen zijn, presenteren Multigroove en DJ Partyraiser onder de noemer One Man // Half Machine het 12 ½ Jubileum Project van het op dit moment zijnde boegbeeld van de Nederlandse Hardcore scène. Om zijn trouwe aanhang door de jaren heen te kronen, verloot DJ Partyraiser op zaterdag 28 januari 2 rijbewijzen onder de bezoekers in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen.
Nieuw op Flock - Labels
dinsdag 24 januari 2006
Er is een nieuwe informatiebron aan Partyflock toegevoegd. Vanaf heden hebben ook labels die dancemuziek uitbrengen een plaatsje op de site.
Aanstaande zaterdag (28-1) is de tweede editie van The Chaos Theory in het Rotterdamse Nighttown. Met toppers als Frank Kvitta en Amok op de line-up is het voor iedereen wel duidelijk wat voor een flinke bak chaotische, maar o zo lekkere, herrie er verwacht mag worden.
Met de piep van de snoeiharde eerste editie van de Nederlandse Project Hardcore in de SilverDome nog in onze oren, kondigt b2s nu de volgende editie van de succesvolle Belgische Project’ aan.
Bassment 3
zondag 22 januari 2006
Vrijdag 10 februari is het zover. Na vier maanden wachten is de derde editie van Bassment een feit. Bassment #3 zal een knallend en gezellig feest in de binnenstad van Roermond worden. Voor deze editie staat er een goed gevulde line-up op het programma, met als hoofdact niemand minder dan Panic, één van de hotste early hardcore - dj’s van dit moment!
Voltt in de Paradiso
zaterdag 21 januari 2006
Op zaterdag 18 februari is het weer zover. Dan zal de jaarlijks terugkerende beruchte februari editie van VOLTT in de Paradiso weer plaatsvinden. VOLTT staat erom bekend veel internationaal muzikaal vernieuwend talent naar Nederland te halen in combinatie met reguliere gast DJ's.
Bassrulers in Bergen op Zoom
zaterdag 21 januari 2006
Na het organiseren van Bassrulers in september 2005 was het voor evenementenorganisatie J&E Entertainment duidelijk: ook in Bergen op Zoom en omstreken leven de hardere dancestijlen als nooit tevoren! Niet alleen de volle hal en de goeie sfeer, maar ook de vele positieve reacties van het toch vaak kritische publiek maakten Bassrulers tot een groot succes.
Dat het samenwerken van Harddance organisaties veel moois kan voortbrengen is al vele malen gebleken in 2005. CB Bookings in samenwerking met HQ waar de Harddance feesten in Patronaat te Haarlem uit zijn voortgevloeid en Hardhouse vs Round bass, nog niet zo heel lang geleden in Club LA te Amsterdam om er maar een paar te noemen.
Timetable Reverze
vrijdag 20 januari 2006
Zaterdag 21 januari is het zover! Het Sportpaleis Antwerpen zal 12.000 party-animals verwelkomen op het uitverkochte Reverze, allen “infected by harddance”. De ticketverkoop van Reverze ging zoals verwacht erg snel. Een week voor het feest zijn dan ook alle 12.000 tickets verkocht (er zal dus géén deurverkoop meer zijn). Zaterdag zullen maar liefst 35 dj’s aantreden in 3 areas.
Forward in Hi-Lite
donderdag 19 januari 2006
Aanstaande vrijdag gaat het dak er af, als Dazzle je wederom trakteert op een top line up tijdens Forward, in Hi-Lite in Schaijk. Dazzle is wederom gevraagd een aantal vette namen te boeken voor deze bijzondere avond en met JOOP, Antiphus en Mark Green aan zijn zijde is dit zeker gelukt! Dus maak je klaar voor een avond vol tech-trance en trance in Oost-Brabant!
De eerste Oldschool Madness van het jaar staat zaterdag a.s. gepland in Go Planet Expo Hall Enschede. Voor veel mensen zal dit een gratis feest zijn aan gezien er veel vrijkaarten zijn weggegeven op Oldschool Madness 5 November en E.S.U. op kerstavond vorig jaar. Je kunt hier de timetable lezen en kennismaken met nieuwe residents.
Na de organisatie van drie zeer succesvolle edities van het feest Pandemonium gaat organisatie Cyndium verder. Pandemonium, dat zich richt op de duistere en ruigere kant van de Early Hardcore, neemt met elke editie weer in populariteit toe. De meest recente editie van 5 november was zelfs uitverkocht en zo kan gesproken worden van een zeer succesvol concept. Sowieso reden genoeg dus om weer een volgende editie te plannen en verder te kijken naar de toekomst van de organisatie. En verder kijken doet Cyndium!
Hard nature - Natural hardstyles
woensdag 18 januari 2006
Begin het nieuwe jaar goed! Maar vooral begin het nieuwe jaar Hard!
De eerste editie van Hard nature in 2006 zal zaterdag 4 februari wederom losbarsten in de Effenaar in Eindhoven. Inmiddels praten insiders niet meer over de Effenaar maar de “Dommelsch Stamphal”. Het geweldig goede geluidssysteem heeft tijdens de try-out een overweldigende indruk achter gelaten. De verwachtingen zijn hoog na de eerste editie en Par-T heeft de taak om dit ook te verwezenlijken.
Noord Nederlandse DJ Contest 2006
woensdag 18 januari 2006
Nederland telt vele bekende dj’s, in het binnen land en het buitenland staan onze Nederlandse DJ’s de sterren van de hemel te draaien. MC&W wil nu nieuw talent uit Noord Nederland een kans geven zich 'in de picture te draaien'.
Nu de kop eraf is van het nieuwe jaar wordt het tijd om er lekker tegenaan te gaan. Zaterdag 18 februari kun je genieten van een nieuwe, frisse aflevering van Unique Sexycity! Met als thema's BlingBling en Water gaat het een spetterend pareltje van een avond worden. En voor de echte fan heeft Unique Sexycity nog een aantrekkelijk aanbod.
Temple of Terror
woensdag 18 januari 2006
Terror wordt een steeds populairdere stroming in Nederland. De aanhang groeit explosief en het aanbod stijgt mee. Waren er nog eerst slechts enkele kleine feesten per jaar voor de liefhebbers, nu schieten de feesten als paddenstoelen uit de grond.
Op vrijdag 17 februari 2006 is het dan eindelijk zover. Het allereerste feest van Crazy Spacy Events & Violet Skies zal dan plaatsvinden in Fantasy en is genaamd Celebration. Celebration is het Engelse woord voor gevierd worden. En natuurlijk gaat er op dit feest aardig wat gevierd worden. Als eerste zal worden gevierd dat dit het eerste feest is van Crazy Spacy Events.
Erotic Sunday Vibe pakt flink uit
dinsdag 17 januari 2006
Zoals jullie weten geeft Crazyland de laatste tijd op meerdere lokaties feesten. (Pleasure Island op de Javakade, HappydayZZ etc.) Nu hebben ze niet voor niets ook voor de HappydayZZ gekozen om daar feesten te geven. Het ligt erg centraal in Nederland en het is er altijd gezellig.
Zeurende schoonmoeders, aangebrande kalkoenen, bezoekje aan de kerk, goedkope champagne en vette oliebollen. Het zijn zo zijdelings de zaken die kerst en Oud & Nieuw met zich meebrengen. Het is maar wat je leuk vind. Wij zijn blij als het voorbij is, en dat is niet zomaar. Want, het gerucht ging al een tijdje. Op 28 januari 2006 is het dan eindelijk zover.
Superstijl, de avond waarbij het publiek gewapend met het Superstijlbarcode-stemcertificaat om het kwartier kiest uit drie muziekstijlen, komt naar Utrecht.
Twee jaar geleden besloot b2s als eerste organisatie in Nederland Jump een volwaardige eigen plek te geven op evenementen. Vele internationale Jump-artiesten beleefden hier hun Nederlandse debuut en ook de nationale Jump-talenten kregen op deze evenementen de kans om hun skills te tonen. 25-2 zal Up! de AStA in Den Haag eens flink op z’n grondvesten laten trillen.
Groundzero - Toxic Sounds
zondag 15 januari 2006
28 januari zal de in de De Alkeburcht te Roelofarendsveen een knallende houseparty worden gegeven die de muren van het gebouw flink op de proef zal stellen. Groundzero “toxic sounds” zal op deze zaterdagavond zijn opwachting maken op deze locatie. Dit feest staat in het teken van de “harder styles of dance music”.
No Excuse
zondag 15 januari 2006
Op vrijdag 3 februari presenteert Confused Events haar eerste evenement van 2006, met als titel No excuse. Deze avond zal voor een groot deel in het teken staan van de verjaardag van één van de mannen achter de organisatie, te weten DJ M-ystery. Hij zal zijn 25e verjaardag vieren en het zal ongetwijfeld een feestje worden waar nog lang over nagepraat wordt…
Club Déjà Vu presents Grand Circus
zaterdag 14 januari 2006
Op zondag 12 februari zal de HappydayZZ omgetoverd zijn in een waar circus voor de 2e editie van Club Déjà Vu in dit nieuwe jaar. De dansvloer wordt de piste en jij en iedereen daarbinnen is onderdeel van ons circus.
‘Mixen als een pannenkoek’. Een uitdrukking die vast nog niet officieel is opgenomen in de Nederlandse taal, maar toch veelvuldig voorkomt in het jargon van de dance scene.
Chakra - Edition Sound
zaterdag 14 januari 2006
Zondag 22 januari staat discotheek Rodenburg in Beesd weer bol van de goede muziek én spiritualiteit tijdens Chakra - Edition Sound. Zoals altijd staat Chakra garant voor een perfecte mix van verschillende stijlen.
Fuck!n' Hard verplaatst Active World
zaterdag 14 januari 2006
Op 25 februari 2006 zal het evenement Fuck!n' hard, wat word georganiseerd door Orange Events, plaatsvinden in de Active World in Druten.
Technotrixx in The Matrixx heeft in 2005 flink uitgepakt, met heerlijk techno-avonden. Dave Clarke kwam langs, Adam Beyer & friends, maar ook Nederlandse helden zoals Rude Awakening en Miss Djax. De trend zetten we in 2006 stevig voort, te beginnen op zaterdag 11 februari met een kwaliteits line-up van Paul Mac (UK), Billy Nasty (UK), Oliver Kucera (live), Jan Liefhebber en Jack de Marseille (FR). Opnieuw techno van grote klasse dus in The Matrixx.
Synergy - A New Era In Sound
donderdag 12 januari 2006
Op vrijdag 13 januari 2006 is het eindelijk zover, dan wordt er na een stilte van bijna 1,5 jaar weer een Synergy georganiseerd in discotheek CityLife Dance & Fun in Reeuwijk. De laatste editie van Synergy was op 29 oktober 2004, met DJ's als Neophyte, The Darkraver, Genius, Stanton & OCD. Het dak ging er toen bijna letterlijk af, 750 man liepen er toen rond in CityLife Dance & Fun, waardoor de 3e zaal, als chillout, erbij getrokken moest worden.
Nog niet zo lang geleden antwoorden jongeren, piloot of brandweerman, op de vraag wat ze later wilden worden. Sinds de explosieve opkomst van dance luidt het antwoord steeds vaker het beroep “DJ”. Het DJ-vak is er één van pure passie. Het DJ-zijn is een prettig uit de hand gelopen hobby waarmee ook nog eens aardig geld verdiend kan worden. DJ-zijn betekent aandacht, een beetje glitter en een snufje glamour.
Mark Spoon overleden
donderdag 12 januari 2006
Mark Spoon aka Markus Löffel is gisterochtend dood in zijn woning aangetroffen. Vermoedelijk is hij aan de gevolgen van een hartstilstand overleden. Spoon was samen met Westbam en Sven Väth één van de grondleggers van de Duitse technoscene.
Nederlands’ zeer succesvolle groep 2 Brothers of the 4th Floor, zijn terug van weggeweest, voor een eenmalig optreden. Op vrijdag avond 13 januari 2006 vanaf 22.00 uur zal dit super duo het podium weer betreden en hit na hit ten gehore brengen in het nieuwe en grootste nightlife center van de Benelux Zenith in Venray.
Hrdstl in Huize Maas
maandag 9 januari 2006
Nieuwe ronden, nieuwe kansen is een veel gehoorde kreet met zijn toepassing op zo’n beetje alles. De organisatie 2 El. Events gebruikt deze zin met groot enthousiasme voor het komende Hrdstl seizoen in het Groningse Huize Maas.
Denk aan Rio de Janeiro. Denk aan de palmenstranden, ga liggen op het hete zand en drink een piňa colada. En mix die ingrediënten met de zwoele sound van DJ’s Benny Rodrigues, Sidney Samson en D-Rashid. De uitkomst? Een superwarm zomerfeest met een tropisch tintje: eXXellent Brasil op zaterdag 21 januari in The Matrixx.
Atomico 2006
zondag 8 januari 2006
De feestdagen liggen achter ons en een nieuw jaar vol goede voornemens is inmiddels van start gegaan. Na de loodzware kerstmaaltijden hebben de knallende kurken voor een explosief begin van 2006 gezorgd. Hier moet natuurlijk op een waardige manier een vervolg aan worden gegeven.
Absolutely Stereo
zondag 8 januari 2006
Een nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zo in de maand januari komt het woord “nieuw” wel erg vaak voorbij. Wat betreft Absolutely Stereo blijft alles het liefste bij het oude! In september ging de maandelijkse avond van Miss Monica met een big bang van start.
31 januari 2006
Erotic Festival Vibe verplaatst: biggest erotic indoor sunday festival
Superstar in Powerzone
30 januari 2006
Erotic sunday vibe timetable en andere nieuwtjes
27 januari 2006
Roog weer terug in Den Haag tijdens Dirty Discotheque
Oldschool Friday terug in de tijd!
Show your skills: B2S Rookie Night
26 januari 2006
Blackout is terug
Angerfist - Album Release Party
East meets west
25 januari 2006
F*ckers presenteert anti-valentijnsdag
Namasté - Connecting cultures at Paradiso
24 januari 2006
Chakra in de Hemkade
Rush rocks the nation
Richie Hawtin verzorgt muziek winterspelen
DJ Partyraiser - One Man // Half Machine - His Vision & Time Schedule
Nieuw op Flock - Labels
23 januari 2006
Van hard naar snoeihard op The Chaos Theory
Project Hardcore.be keert terug naar Flanders Expo
22 januari 2006
Bassment 3
21 januari 2006
Voltt in de Paradiso
Bassrulers in Bergen op Zoom
20 januari 2006
D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution
Timetable Reverze
19 januari 2006
Forward in Hi-Lite
Timetable en introductie nieuwe residents Oldschool Madness 21 januari 2006
18 januari 2006
Rave Republic - The ancient path to eternal suffering
Hard nature - Natural hardstyles
Noord Nederlandse DJ Contest 2006
Volop waterpret en BlingBling bij Unique Sexy City
Temple of Terror
17 januari 2006
Samenwerking Crazy Spacy Events en Violet Skies
Erotic Sunday Vibe pakt flink uit
16 januari 2006
Hardcore vs Terror - Big & Brutal edition
Superstijl - Democratie op de dansvloer
B2S presenteert tweede editie van Up in Den Haag
15 januari 2006
Groundzero - Toxic Sounds
No Excuse
14 januari 2006
Club Déjà Vu presents Grand Circus
Pancake Sunday - Lexion herstelt pannenkoek in ere
Chakra - Edition Sound
Fuck!n' Hard verplaatst Active World
13 januari 2006
Technotrixx met internationale line-up
12 januari 2006
Synergy - A New Era In Sound
Dance Valley Festival 2006 - The DJ-Contest
Mark Spoon overleden
9 januari 2006
2 Brothers on the 4th floor reunited in Zenith
Hrdstl in Huize Maas
Exxellent Brasil - Het warme zomerfeest in hartje winter
8 januari 2006
Atomico 2006
Absolutely Stereo