Partyflock
 
Nieuws 2006
­ Nederland
Hardcore4life meets Darkness4life
donderdag 28 december 2006
Ruim 5 jaar geleden startte b2s met het concept Hardcore4life en het nog hardere Darkness4life. Beide evenementen zijn zeer succesvol en zijn inmiddels een begrip geworden in de hardere scène. Daarom is het tijd voor iets unieks. Op zaterdag 3 maart zullen beide varianten elkaar ontmoeten in de locatie waar Hardcore4life ooit begon, namelijk de Outland in Rotterdam.
This Christmas will be different
maandag 18 december 2006
Deze kerst ga je uit je dak. Niet stilzitten thuis bij de fondue of de kalkoen. Nee, deze kerst wordt de ultieme stapbeleving. En probeer dan de volgende dag maar eens op tijd wakker te worden. Met zaterdag a.s. 23 december Beatbusters Hot en Wild, met o.a. Luna. En 2 edities van Overstuurd, een om het oude jaar uit te luiden en een om het nieuwe jaar mee te beginnen.
Nu Sinterklaas weer terug is naar Spanje raakt heel Nederland in de Kerstsfeer. Veel mensen zijn druk bezig met de voorbereidingen om Kerst 2007 onvergetelijk te maken. Dat geldt ook zeker voor Powercore Events want ook dit jaar wordt dè tegenhanger van al dat Kerst gejingel weer gehouden, Pokke-Kerst-Herrie. Maandag 25 december 8 uur lang de beste zwaar terreurgestelde Pokkeherrie in Amigo's te Dordrecht.
Op vrijdag 26 Januari 2007 staat Smackdown! Fierce Beatz ’n Breaks op het programma, een nieuw UK-Hardcore / Tekno & Breakcore concept! Smackdown zal plaatsvinden in Doornroosje Nijmegen, een van de meest gruwelijke en unieke locaties in haar soort. Doornroosje staat bekend om haar underground karakter, unieke sfeer, goede prijzen, het heerlijke geluid en haar twee geweldige zalen.
2 december lanceert BKJN events zijn nieuwste concept R.A.A.R. In de HappydayZZ te Culemborg komen de beste artiesten uit binnen en buitenland als het gaat om techno, schranzz en alles wat daar tussen in zit. Verdeeld over twee area’s zal er maar liefst 10 uur lang geknald worden op een manier die je maar weinig in Nederland tegen komt. Echte liefhebbers wisten het al lang, dit word een nacht om nooit te vergeten. De time table en info worden dan ook hierbij bekend gemaakt.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Timetable Trancesetterz bekend
dinsdag 7 november 2006
Iedereen had natuurlijk al gezien dat op 18 november Outland weer het onderkomen zal zijn van het populaire Trancesetterz. De vorige edities rockten de tent en deze keer zal het ongetwijfeld weer net zo’n geweldige avond worden. Maar er is meer. Veel meer zelfs…
Rush with Fedde
woensdag 1 november 2006
Alweer vijf maanden onderweg en vanaf het begin een succes: Rush in Club Monza. Aankomende vrijdag 3 november is het weer raak in Utrecht met DJ / producer talent Jordy Lishious en rising Dutch world-star Fedde le Grand! Genoeg reden om een flinke dosis deodorant onder de oksels aan te brengen zodat er een nacht lang doorgeknald kan worden op Rush in Club Monza!
Om het bewustzijn van de dance scene en de betrokkenheid bij wereldleed verder te vergroten, organiseert Involved een speciale ADE VIP Veiling in de aanloop naar het grootste editie van het Amsterdam Dance Event tot nu toe, wat plaats-vindt op 19, 20 en 21 Oktober.
Xtra Large presents XXL Reunion
maandag 9 oktober 2006
Amsterdam’s heetste clubnacht, waar iedereen 4 jaar lang van heeft kunnen genieten komt nu terug en is groter dan ooit. Op Xtra Xtra Large Reunion nodigt Amsterdams Greatest Nightclub iedereen uit om te komen genieten van de sfeer waar iedereen van is gaan houden. In een van de langst lopende partytempels van Nederland, Hemkade 48 in Zaandam staan alle helden van de legendarische Xtra Large klaar om alle fans op zaterdag 11 november weer even terug te brengen naar die glorieuze tijd!
Dj’s opgehangen in Enschede
vrijdag 6 oktober 2006
Een onafhankelijk onderzoeksbureau “Craim Seen” te Enschede is er na een grootschalig onderzoek achter gekomen dat er op 8 april 2006 een aantal dj’s zijn opgehangen tijdens het evenement Oldschool Madness “Hang The Dj“ in de evenementen lokatie Go Planet Expo Hall naast het Arke voetbalstadion......
Toen BKJN Events en Unexist aan de praat raakten over hoe deze Italiaanse pionier dacht over de toekomst van onze geliefde hardcore scène, was hij daar heel duidelijk in. De toekomst zal er uit gaan zien, zoals de weg die hij al is ingeslagen. Duister en hard met een vleugje diepgang. Al snel ontstonden er ideeën en de stap was snel gemaakt. Distorted Views moet niet het zoveelste evenement worden dat de hedendaagse hardcore brengt, maar zal een kijkje geven achter de schermen van de producers en artiesten die bezig zijn met de toekomst. Het darkcore evenement van de toekomst wordt 11 november dan ook eindelijk een feit.
5 Years Technootjes weekend
dinsdag 26 september 2006
Het Groningse feestconcept Technootjes bestaat vijf jaar. Deze mijlpaal wordt natuurlijk uitgebreid gevierd met een bijzondere editie. Daarom zal er op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober een heel weekend Technootjes in Simplon plaatsvinden, met op beide dagen een zeer speciale line-up.
De grootste online dancecommunity van Nederland bundelt haar krachten met goede doel Dance 4 Life. Tijdens het Amsterdam Dance Event zal een selectie van de beste Partyflockfoto’s worden geëxposeerd in het Felix Meritis. Deze foto's worden tevens via Partyflock.nl geveild waarbij de opbrengst volledig naar Dance 4 Life zal gaan.
Na de onuitwisbare indruk van haar eerste feest en het avontuurlijke tweede feest in de magische bossen nabij Eindhoven, is Metatron weer terug op de plek waar het allemaal begon. Op 11 november 2006 presenteert Metatron met gepaste trots haar derde evenement: Metatron in Dynamo te Eindhoven.
Je herkent het vast wel. Herinneringen aan feesten die je echt nooit meer wilt vergeten. Remember real moments of time. Er zijn van die feesten waar je al weken, misschien wel maanden naar toeleeft. Het zijn de Mega Parties die indruk hebben gemaakt, maar vaak zijn het juist de kleinere feesten die je juist dat waanzinnig en ultieme gevoel hebben meegegeven. Het gevoel dat je nooit meer wilt loslaten. Niemand had het verwacht, maar de eerste zaterdag van de maand is er zo’n avond.
Shadowblaster
maandag 11 september 2006
Het einde van de periode met de vele buiten-festivals loopt ten einde en Static Movement is er alweer klaar voor om het begin van de reeks indoor-feesten in te luiden met al weer de 2e editie van Shadowblaster in Jinx in Deurne op vrijdag 15 september.
Stel je winterdip nog even uit, want aanstaande zaterdag staat het scheveningse strand weer in vuur en vlam! Neem je zonnebril mee en smeer je in: Intiem is hot!
Rebound returns in HappydayZZ
woensdag 30 augustus 2006
Na bijna vijf jaar afwezigheid presenteert Multigroove met gepaste trots de terugkeer van het roemruchte Multigroove concept. Na drie edities in 2001 in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen, keert Rebound op 14 oktober 2006 genadeloos terug in de ultieme hardcore venue; de HappydayZZ te Culemborg. Met deze vierde Rebound voegt Multigroove een nieuw, spijkerhard hoofdstuk toe aan haar lange, legendarische geschiedenis.
Madstyle
donderdag 24 augustus 2006
Wie kan het zich nog herrinneren, de eerste editie van Madstyle? Het grote hardstyle feest in de Morgenzon te Zeeland met grote namen als Daniele Mondello en Headprotection. Voor al deze mensen: dit hardstyle-concept is back!
Mania geweld verstoort de rust in 013
donderdag 17 augustus 2006
Eindelijk is het zover! Het braakliggend terrein rondom de Mania silo is vlakgetrokken en na grondproeven is toegestaan om te beginnen met de wederopbouw van het Mania imperium. 21 oktober zal de geluidsinstallatie van 013 weer tot het randje worden open geschroefd!
Samenwerking tussen de organisatie van het [party=71042]{Feest met ID 71042 bestaat niet!} festival in Tilburg en het digitale platenlabel DJTRX moet leiden tot de ontdekking van nieuw dj- en producerstalent. Deze samenwerking is ontstaan doordat beide partijen eenzelfde visie hebben wat betreft nieuw dance talent; die unieke visie is dat het noodzakelijk is beginnende dj’s en producers kansen te bieden om zich te profileren in de reeds bestaande scene en tussen de gevestigde namen.
FFWD Afterparty
zaterdag 22 juli 2006
Rotterdam zal op 12 augustus 2006 weer uit zijn voegen barsten. Een schuddende Erasmusbrug en de Euromast die mee zal meebewegen op de muziek die neerdaalt tijdens de beste en gezelligste parade van Europa. Niet alleen tijdens de parade is het een gekkenhuis, ook zeer zeker na de parade zal er door gegaan worden waarmee men vrolijk aan is begonnen, namelijk.....Feesten!
Twisted Dance & Fashion
donderdag 20 juli 2006
Twisted 3Some zal het nieuwe indoor seizoen starten met een bijzondere avond in Monza te Utrecht met Twisted dance & Fashion. Iedereen die er al eens geweest is weet dat de avond garant staat voor heerlijke house, aardige mensen, mode en lekker eten. Niemand minder dan Erick E, Lucien Foort en Sidney Samson zullen het nieuwe seizoen voor Twisted 3Some openen.
Vakantie-editie van HRDSTL
zondag 16 juli 2006
Ongelooflijk, wat was het de vorige keer weer een feest. De organisatie was niet helemaal zeker over de opkomst omdat er diezelfde avond een aantal grotere feesten was, met als hele grote jongen natuurlijk Sensation Black. Maar door de positieve berichten uit de dance scène, via e-mail en Partyflock groeide het vertrouwen al snel en het bleek terecht!
Lexion mikt met dit festival ook op bezoekers die na afloop van Dance Valley & Extrema, welke eerder die dag plaatsvinden, nog zin hebben om een aantal uurtjes door te feesten. Het ‘buitengevoel’ wordt naar binnen gehaald. Met als grote voordeel dat het festival onmogelijk in het water kan vallen…
X-Factor - The Invincibles
woensdag 5 juli 2006
Aanstaande vrijdag 7 juli is het weer tijd voor een nieuwe editie van X-Factor in de Morgenzon te Zeeland. De titel "the invincibles"staat er natuurlijk niet voor niks, deze titel slaat natuurlijk op de dj's die X-Factor Events voor deze avond gekozen heeft. Allen met hun eigen stijl, hun eigen sound. Deze dj's zijn in hun eigen vak, hun eigen scene onaantastbaar!
Dit jaar bestaat Escape Club maar liefst 20 jaar, met recht een unicum in de Nederlandse uitgaanswereld! Resident Raymundo nodigt elke zaterdag vele top DJ's uit die de Escape Club tijdens Frame Busters op zijn kop zetten.
LudiQue: Het zonnetje in House
dinsdag 20 juni 2006
Stop met treuren, zet je zorgen opzij; de tweede kans in je leven is gekomen! Na het succes van de eerste editie, vindt op 7 juli 2006 de tweede Ludique plaats. Nadat de net wakker geworden partyganger tijdens de vorige Ibiza Edition voorbereid is op hete zomers, zal deze Ludique in het teken staan van de zon. Hed Kandi globetrotter Tom de Neef zal het kwik naar ongekende hoogte laten stijgen, nadat Mokrani met de deur in House gevallen is. Resident Sandeep zal de heerlijke zomeravond vervolgens in stijl afsluiten.
Absolutely Stereo in Off_Corso
dinsdag 13 juni 2006
Aankomende zaterdag ben je wederom van harte welkom op Absolutely Stereo! Voor deze maandelijkse Miss Monica avond is het zeer zeker geen komkommertijd. Er staan zoals altijd weer een aantal fantastische dj’s op het programma!
Een paar keer per jaar verblijdt Afterlounge de stad Rotterdam met lekkere afterparties, meestal rondom de nationale feestdagen. Op donderdag 25 mei is het weer zover en zal de Thalia Lounge in Rotterdam wederom het toneel zijn van de populaire Afterlounge.
Exporny's Revenge
zaterdag 13 mei 2006
It´s time for revenge! Zaterdag 27 mei houdt Ex Porn Star de American High School edition in de Happy Dayzz te Culemborg. Dit feest zal een crossover worden tussen Porky's Pretpark en Revenge of the Nerds. Alle smerigheid uit deze succesvolle tachtiger jaren films is terug te vinden tijdens dit evenement. In de film Porky's draait het allemaal om een groep jongens die dolgraag een bordeel willen bezoeken. De dikke pornobaas Porky verkomt dit door de jongens iedere keer teleurgesteld weg te sturen. Deze keer zal er niemand worden weggestuurd. Het is tijd voor Revenge, Exporny's Revenge.
Zaterdag 20 mei staat club Poema RAW voor de tweede keer in korte tijd een Italiaanse invasie te wachten. Na Marco Carola is het nu aan maatje Danilo Vigorito om de decks van de Utrechtse technoclub maar liefst VIJF uur lang te bemannen. Werkelijk overal waar Vigorito gaat of staat draait hij de pannen van het dak, en dus is deze Italiaanse kanjer absoluut Poema RAW waardig materiaal! Funk, met de F van Figorito!
1 April is de datum van de grappen en de grollen. Dit kon Partyflock natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Lang is er gepraat over wat voor 1 april grap er zou moeten komen. Na wat denkwerk was het duidelijk! Dit jaar geen bericht dat Partyflock ermee stopt, want in januari was de schrik ons allemaal al voldoende om het hart geslagen.
Traction - Koninginnenacht
dinsdag 25 april 2006
Laat de koningin maar lekker naar Zeewolde en Almere gaan, want wij weten waar je goed zit met Koninginnenacht. Namelijk gewoon in Haarlem, in Stalker. Club Stalker, één van de eerste houseclubs in Nederland en nog steeds vooruitstrevend in zijn programmering, is nog steeds één van de favourite clubs van vele dj's die draaien over de hele wereld in de beste clubs, maar ieder jaar minstens één of meerdere keren naar club Stalker terugkeren.
Aanstaande zaterdag zal het meest rauwe en donkere concept van b2s Warehouse 294 aan doen. Kenners van deze monumentale, betonnen loods weten wat dat bekent: veel rook, stroboscopen en geen geluidslimiet! Het geluid in de twee zalen van de loods - dat in handen zal zijn van Funktion One - is behalve hard (120 dB!) namelijk zo zuiver dat het tot 8 uur 's ochtends zwaar genieten wordt voor de echte liefhebbers!
The Dark Ages - Evil Entrance
woensdag 12 april 2006
Recon Events & Promotions slaat opnieuw toe met een keiharde editie van The Dark Ages. Deze editie genaamd: The Evil Entrance zal 22 april plaats gaan vinden in Club Latido te Amsterdam, wat 1 van “de” hardcore locaties op dit moment is. Recon Events & Promotions zal in Club Latido dan ook alles uit de kast trekken om het duivelse kwaad te bestrijden.
Illusions kick-off
maandag 27 maart 2006
Onder de naam Illusions gaat dance-organisatie Try Out (onder andere bekend van Treasure) een nieuwe reeks veelbelovende evenementen organiseren. Voor dit concept zal Try Out de kleinere clubs die Nederland rijk is langsgaan en deze subtiel omtoveren tot een extravagant danceparadise, te beginnen bij Ik op 22 april.
Op 14 oktober 2006 zal Orange Events wederom een nieuw concept uit de mouw schudden. Brutal Underground is de naam en zal 2 á 3 keer per jaar georganiseerd worden. Dit spektakel zal plaatsvinden in de O'Daniels in Utrecht. Artiesten als: Lenny Dee, The DJ Producer, Hellfish en Armageddon Project zullen alles uit de kast halen op deze eerste editie.
Fire! bestaat een half jaar!
woensdag 8 maart 2006
Loveland & Club Pepper present Fire op 25 maart in Arena.
In oktober 2005 explodeerde Arena met Loveland’s nieuwste concept: fire! De ‘burning fever’ vloeide uit naar andere steden in Nederland en met grote namen als Derrick May, Funk d'Void, Laidback Luke en Jamie Anderson heeft fire! de afgelopen zes maanden het kwik in oa. Groningen, Den Haag en Rotterdam al tot grote hoogte gebracht.
Love Parade keert terug
dinsdag 21 februari 2006
Na twee jaar afwezigheid keert de Love Parade terug naar Berlijn. De organisatie heeft vandaag bekend gemaakt dat het spektakel op 15 juli plaats zal vinden.
Hardcore Gladiators II
dinsdag 14 februari 2006
In de tijd dat de Gladiatoren streden voor hun leven en de eer van hun meester, bestonden deze evenementen uit meer dan alleen knokken. Zo werden er ook slaven en diverse niets vermoedende bezoekers voor de lol de arena in geduwd om te worden opgevreten door wilde dieren als leeuwen en tijgers.
back2school easter edition
maandag 13 februari 2006
back2school is terug, en hoe! Damn, wat was dat een meer dan fantastisch feest op kerstavond in Outland! Helemaal volgens traditie is het nu weer tijd voor de Paas-editie van dit meest legendarische evenement van b2s. Natuurlijk opnieuw in Outland.
Eind januari was het dan zover, na maanden van voorbereiding en anticipatie maakte INDUS3AL zijn debuut in Nighttown Rotterdam. Met technisch hoogstaande sets en verrassende live optredens was het muzikaal precies zoals verwacht.
Na een geslaagd 2005 zijn we in 2006 beland. Een nieuw jaar met nieuwe voornemens, nieuwe initiatieven en… een nieuwe club. Op 24 februari zal Absolutely Fresh in Enschede weer aanvangen met haar gerenommeerde clubavond.
Welcome to the dirty dancehall. Na een paar weken rust is Dirty Discotheque weer terug, en hoe! Op zaterdag 11 februari gaat het dak van Club Silly er weer af met ROOG, David Wagemaker en Sam Rafael.
Namasté is een familie van muzikale magiers, expressive artiesten en reizigers van over de hele wereld. Het is een eigenzinnig platform, dat feesten doet ontstaan waar diverse stijlen muziek, stromingen en culturen met elkaar samenvloeien. Alle hokjes worden samengesmolten om samen één magische energie te vormen, waarbinnen het universele dansritueel wordt uitgevoerd. Niet voor niets is de achterliggende gedachte van Namasté "Connecting Cultures"
Nieuw op Flock - Labels
dinsdag 24 januari 2006
Er is een nieuwe informatiebron aan Partyflock toegevoegd. Vanaf heden hebben ook labels die dancemuziek uitbrengen een plaatsje op de site.
Temple of Terror
woensdag 18 januari 2006
Terror wordt een steeds populairdere stroming in Nederland. De aanhang groeit explosief en het aanbod stijgt mee. Waren er nog eerst slechts enkele kleine feesten per jaar voor de liefhebbers, nu schieten de feesten als paddenstoelen uit de grond.
Zeurende schoonmoeders, aangebrande kalkoenen, bezoekje aan de kerk, goedkope champagne en vette oliebollen. Het zijn zo zijdelings de zaken die kerst en Oud & Nieuw met zich meebrengen. Het is maar wat je leuk vind. Wij zijn blij als het voorbij is, en dat is niet zomaar. Want, het gerucht ging al een tijdje. Op 28 januari 2006 is het dan eindelijk zover.
28 december 2006
Hardcore4life meets Darkness4life
18 december 2006
This Christmas will be different
12 december 2006
Win een VIP treatment voor Pokke-Kerst-Herrie 2006
5 december 2006
Smackdown! Fierce Beats ’n Breakz
23 november 2006
R.A.A.R. het nieuwste techno & schranz evenement van Nederland
15 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
7 november 2006
Timetable Trancesetterz bekend
1 november 2006
Rush with Fedde
13 oktober 2006
Internationale DJ’s en Clubs stellen VIP Pakketten ter beschikking ten goede van UNICEF via Ebay!
9 oktober 2006
Xtra Large presents XXL Reunion
6 oktober 2006
Dj’s opgehangen in Enschede
2 oktober 2006
BKJN Events & Unexist present: Distorted Views
26 september 2006
5 Years Technootjes weekend
25 september 2006
Partyflock steunt Dance 4 Life met fotoveiling
24 september 2006
Metatron presents: Crossing Wormholes
20 september 2006
7 Oktober; The Night of the DJ’s, the special edition
11 september 2006
Shadowblaster
1 september 2006
Intiem's afsluiter op het Scheveningse strand
30 augustus 2006
Rebound returns in HappydayZZ
24 augustus 2006
Madstyle
17 augustus 2006
Mania geweld verstoort de rust in 013
13 augustus 2006
Digitaal platenlabel DJTRX presenteert veelbelovend dj-talent op Citysoundsfestival
22 juli 2006
FFWD Afterparty
20 juli 2006
Twisted Dance & Fashion
16 juli 2006
Vakantie-editie van HRDSTL
10 juli 2006
Weer of geen weer: indoor summer festival
5 juli 2006
X-Factor - The Invincibles
30 juni 2006
Frame Busters @ Escape – Juli 2006
20 juni 2006
LudiQue: Het zonnetje in House
13 juni 2006
Absolutely Stereo in Off_Corso
18 mei 2006
Afteren in de Thalia Lounge op Hemelvaartsdag
13 mei 2006
Exporny's Revenge
10 mei 2006
Little Italy - Danilo Vigorito special 5 hour set
3 mei 2006
Partyflock heeft levend reclamebord
25 april 2006
Traction - Koninginnenacht
Darkness4Life: veel rook, stroboscopen en geen geluidslimiet
12 april 2006
The Dark Ages - Evil Entrance
27 maart 2006
Illusions kick-off
23 maart 2006
Orange Events maakt eerste namen ‘’Brutal Underground’’ bekend
8 maart 2006
Fire! bestaat een half jaar!
21 februari 2006
Love Parade keert terug
14 februari 2006
Hardcore Gladiators II
13 februari 2006
back2school easter edition
11 februari 2006
Tweede editie INDUS3AL hardcore slaat toe in Nighttown
9 februari 2006
Absolutely Fresh opent nieuwe club in Enschede
27 januari 2006
Roog weer terug in Den Haag tijdens Dirty Discotheque
25 januari 2006
Namasté - Connecting cultures at Paradiso
24 januari 2006
Nieuw op Flock - Labels
18 januari 2006
Temple of Terror
16 januari 2006
Hardcore vs Terror - Big & Brutal edition