Partyflock
 
Nieuws · juli 2005
­ Nederland
The party continues - Motion
vrijdag 29 juli 2005
Zaterdag 6 augustus zou eigenlijk een officiële Nederlandse feestdag moeten zijn. Met grote evenementen als Dance Valley 2005 en de Amsterdam Pride, staat deze dag geheel in het teken van feesten. Emotion Productions B.V. doet daar nog een schepje bovenop door deze avond een nieuwe editie van Motion te organiseren in Panama te Amsterdam: “The party continues…”
Timetable Dominator
vrijdag 29 juli 2005
Aanstaande zaterdag, van 11.00 tot 23.00 uur staat Enschede op z'n kop met Dominator. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de opbouw. Hieronder nog een paar zaken op een rijtje
Sneak Previews nieuwe Effenaar
vrijdag 29 juli 2005
Momenteel is het al een paar maanden stil rondom poppodium de Effenaar(Eindhoven). Met gerust hart kunnen we stellen dat dit de spreekwoordelijke stilte voor de storm is. De nieuwe Effenaar opent immers haar deuren in het weekend van 1 en 2 oktober aanstaande.
Splashing summer in the Bridge
donderdag 28 juli 2005
Zoals reeds aangekondigd staat de The Bridge in Meppen deze augustus in het teken van gevarieerde stijlen muziek. Op 6 augustus én 13 augustus zal het feest ‘Splash’, de lucht in knallen. Met twee verschillende data en een serie van kwalitatief hoogstaande DJ’s komt de partyganger op dit feest zeker aan zijn trekken. Er zijn al geruime tijd speculaties geweest welke DJ’s er nou precies zouden komen te draaien, daarom wordt er, om misverstanden te voorkomen, nu eindelijk de definitieve line-up bekend aan het publiek.
Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar de programmering van ROCKIT Open Air is rond. Bezoekers hebben de keus uit maar liefst acht verschillende podia waarop een keur aan electronische muziek
Kus op Woosha te Scheveningen
woensdag 27 juli 2005
Mocht je zin hebben om te kussen in het zand dan komt dat goed uit! Met de vorige editie van KUS nog in de benen, zijn Soulmax en IJzersterk al weer volop bezig met de volgende en tevens laatste editie van KUS voor dit seizoen. Het event zal plaatsvinden op zaterdag 13 augustus op het mooie en trendy Woosha aan het Zwartepad te Scheveningen. Deze ultieme spot is de plek waar KUS gehouden zal worden.
Op 30 juli zal Enschede de hele dag en nacht staan te trillen op zijn grondvesten, overdag zal er op "Het Rutbeek" vlakbij Enschede het grootste hardcore festival van de wereld gaan plaatsvinden en s'nachts zal er in Go Planet (voormalig Condor City) een Oldschool Madness georganiseerd worden door de Eastside underground.
Lang weekend in Zurich
woensdag 27 juli 2005
In Zwitserland barst eenmaal per jaar een heftig dance-feest los. Geen Loveparade in Berlijn dit jaar....misschien is een lang weekend Zurich een alternatief? Topartiesten uit heel de wereld en natuurlijk een bonte verzameling Nederlandse dj's die ons land zullen vertegenwoordigen.
De line up van LOS op 16 september in het Paard Van Troje hoeft ditmaal geen introductie. Met Roog en Erick E heeft Soulmax de typerende opzwepende sexy housesound die het op het publiek wil loslaten. Beide jongens draaien door het hele land en behoren tot dé top house deejays van Nederland. Het is tevens één van de beste programmering uit de LOS historie, maar daar houdt het dit keer niet mee op!
Dutch Invasion - The Return
dinsdag 26 juli 2005
Zaterdag 30 juli is het tijd voor een heuse “Dutch Invasion” in the-return, België’s nieuwste jumpstyle en harddance club die nu 2 maanden open is. De opening was een groot succes en sinds toen is het er elke week drukker en drukker geworden en zijn er reeds heel wat guest-dj’s geweest in deze nieuwe club.
Let's Go!Crunc
maandag 25 juli 2005
Let’s all continue getting Crunc together! Ons eerste jaar zit er alweer bijna op: om precies te zijn mag je 6 augustus in je agenda dik onderstrepen. Want dan viert Crunc zijn 1 jarig bestaan in de Sinners, en ook jíj bent uitgenodigd!
25 Maart jl. organiseerde Resistance Events de eerste editie van Resistance in de Vijverhut te Groote Keeten. Nooit eerder werd daar een dance-event georganiseerd. Na afloop kregen de organisatoren veel complimenten voor hetgeen ze hadden neergezet.
Mystery Land 2005
vrijdag 22 juli 2005
Op zaterdag 27 augustus presenteert ID&T op het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer weer een nieuwe editie van Mystery Land. Met deze zomer een druk outdoor feestprogramma voor de boeg, geldt Mystery Land als afsluiter en tevens hoogtepunt van het festivalseizoen. ‘Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery’.
“This is the Mister Man number one. DJ Francois coming on!” Zo werd deze Zino resident DJ door MC Mighty Mike aangekondigd tijdens 6 Years Zino Afterclub. Al heel wat jaren is hij het vaste gezicht van Zino.
Na het enorme succes van het Braziliaans Zomercarnaval op het stand van Bloemendaal afgelopen zondag, is het aanstaande zondag 24 juli al weer tijd voor de achtste editie van Sneakerz in de inmiddels bekende en leukste beachclub van Nederland; BLM 9 te Bloemendaal aan Zee.
2001 was een bewogen jaar in Dance land. Het harde gevoel wat de scene jarenlang had gedomineerd kwam in een kleinere vorm weer terug. Een relatief kleine dance organisatie, toen net omgedoopt van Qlass Elite naar Q-dance, gooide een aantal hardere stijlen in de mix
Na een zeer lang ontwikkeltraject is er nu een applicatie die de gemakken van de gsm combineert met de gemakken van het internet. Een applicatie die een bezoeker van Dance Valley de kans geeft om zichzelf en zijn vrienden op de Dance Valley site te zetten. Dit zal niet met foto’s gaan, maar met behulp van video. De Dance Valley bezoeker zal namelijk met behulp van MMS zijn video naar de Dance Valley website kunnen sturen. Een gloednieuw concept.
Summer Splash
woensdag 20 juli 2005
Zomer 2005 ... tijd voor SummerSplash, een nieuw dance festival in de haven
van het Friese watersportdorp Langweer, gelegen tussen Heerenveen en Sneek. Onder de watersporters zeker bekend vanwege de meren, het lekkere eten en de vele mogelijkheden om uit te gaan. Het werd tijd om hier eens een outdoor dance festival te laten plaats vinden. Er staat zelfs al een eventuele 2e editie geplant later dit jaar.
Kort geding krakers in The Q
woensdag 20 juli 2005
Opent voormalig discotheek The Q opgefrist en wel de deuren in oktober of mogen de krakers blijven zitten? Eigenaar Cor Snijder en de in zijn ogen illegale bewoners troffen elkaar gisteren in een kort geding.
Elke eerste zaterdag van de maand trapt de Lexion af met The First. Zaterdag 6 augustus staat in het teken van het stimulerende op Absint gebaseerde shooterdrankje Mad Cat.
Overstuurd in Sans souci
maandag 18 juli 2005
Na het succesvolle eerste deel van ‘Overstuurd’, komt het concept # 1 nu eindelijk met de tweede editie van deze opzet. Op 23 juli zal discotheek Sans Souci weer de eer hebben om de beste dj’s te mogen presenteren.Bij deze editie zal de entreeprijs laag gehouden worden, zodat de bezoekers absoluut waar voor hun geld krijgen.
De uit Kalverdijk en Warmenhuizen afkomstige Dance organisatie KalverTrancePromotions organiseert Za 30 juli a.s. wederom een knallende Trance party in de De Ooievaar te Warmenhuizen.
De Tilburgse Kermis staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer van alles te doen is in de stad. Ook Zino heeft tijdens de Tilburgse Kermis een druk programma. Zino is gedurende de Tilburgse Kermis alle avonden geopend en dat betekent 10 dagen feest! Naast de wekelijkse evenementen organiseert Zino een aantal extra avonden met verschillende dancestylen. De Tilburgse Kermis begint dit jaar op vrijdag 22 juli en wordt zondag 31 juli gesloten.
Going Wild - Summer edition
donderdag 14 juli 2005
Vrijdag 22 juli zal de summer edition van Going Wild plaatsvinden. De sound die je op deze avond gaat horen begint bij Oldschool trance en techno en eindigt met stevige Hardstyle.
omdat het in deze festival maand toch voor iedereen een vrij dure aangelegenheid is, wil HappydayZZ het speciaal voor deze eerste keer extra feestelijk maken. Op vertoon van je toegangskaart of de uitdraai van dit nieuwsbericht is de entree gratis.
Voordat de house aan het begin van de jaren negentig de polulairiteit kreeg die niemand ooit had verwacht waren er lang niet zoveel stromingen als nu, er was HOUSE! Funky Junction komt met een ‘nieuw’ concept wat voor de één als een muziekale reünie zal voelen en voor de ander, wat jonger publiek, daadwerkelijk nieuw maar in ieder geval LEKKER!
Fuck this tour gaat door
woensdag 13 juli 2005
Na een aanhoudende stroom geruchten, dat het laatste deel van de Fuck this tour in Utrecht op 23 juli niet door zou gaan, meldt de organisatie nu met zekerheid melden dat de laatste, volledigste en hardste editie van de fuck this tour doorgaat.
Nosferatu’s Birthdayparty
woensdag 13 juli 2005
1 oktober 2004 was de dag waarop de nummer 1 Hardcore DJ van Den Haag, DJ Nosferatu, de AStA met een uitverkochte Birthdayparty weer terug op de hardcore kaart zette. Dat dit een goed geslaagd feest was, bleek wel uit de vele lovende reacties van bezoekers en artiesten in de diverse media.
Op zondag 31 juli 2005 zal de Grote Markt in Goes het decor vormen voor het eerste Dancetour evenement op Zeeuwse Bodem. Wederom heeft de organisatie een vijftal top-DJ’s weten te strikken, waaronder de grote namen Cosmic Gate en Rank-1.Vanaf 13:00 zal het gratis toegankelijke evenement van start gaan; de laatste plaat zal om 22:00 ten hore worden gebracht. Naar verwachting zullen vanuit de gehele regio ruim 5.000 enthousiaste bezoekers toestromen.
Voor het ultieme zomergevoel van zon, zee, flirten lekkere muziek en plezier met je vrienden presenteert TradeMarc Events i.s.m. Locomotion Zoetermeer iedere laatste vrijdag in juli en augustus SUMMER of HARDSTYLE. Het grootste fully airconditioned indoor uitgaansplein waar iedereen kan chillen op de gezellige terrassen vormt het decor voor Wet & Wild Entertainment.
Planet V.I.P. on tour in TDF
maandag 11 juli 2005
Zaterdag 16 juli sluit het gezelligste vrijdagavond hard style eventvan Friesland, Planet V.I.P., met een ‘on tour’ het seizoen 2004-2005 af in TDF in Berlikum. Al eerder stonden er een aantal residents van Planet V.I.P. op de ‘Vet Hard’-avonden van TDF welke een groot succes waren. Daarom op veler verzoek van TDF een complete avond geprogrammeerd door Planet V.I.P. met als uitblinker op het menu, de The Masochist.
Free Festival
maandag 11 juli 2005
Aankomende zondag vind op het Atlantisstrand in Almere voor de zesde maal het Free Festival plaats. Tegenwoordig is het Free Festival uitgegroeid tot een volwaardig dance festival, waarbij tienduizend dance-liefhebbers volledig uit hun dak gaan op de hedendaagse club en trance klappers. Ook al is het Free Festival behoorlijk uit zijn jasje gegroeid, het blijft wel haar gevoel van intimiteit behouden en uiteraard is het evenement nog steeds gratis toegankelijk!
The Darkraver Birthday Bash
maandag 11 juli 2005
Op vrijdag 9 september viert de gekste dj van ons land, The The Darkraver, zijn verjaardag. Uiteraard laat de Haagse dj deze gebeurtenis ook dit jaar niet geruisloos voorbij gaan en geeft hij weer een stampende verjaardagsparty. Dit jaar heeft The Darkraver de Nijmeegse club The Matrixx als locatie uitgekozen voor zijn inmiddels in de dancescene memorabele ‘birthday party’s’.
Zero Tolerance
zondag 10 juli 2005
Club Coyotes (oude Hardbeat Café) in het centrum van Rotterdam kent een rijke historie van verschillende succesvolle feesten waarvan sommigen zelfs uit het underground circuit komen. 29 juli 2005 zal deze keer platenlabel Zero Tolerance op deze mooie lokatie haar eerste evenement verzorgen.
2-dance bestaat al weer 4 jaar, al 4 jaar zetten zij zich in voor de dance in deze regio. Van techno tot hardcore niets is ze te gek! Vele grote namen, van Gizmo tot Frank Kvitta en van Jappo tot Mario Ranieri, hebben zij te gast gehad. Tevens heeft 2-dance sinds 2004 met 2-dance travel al vele geslaagde busreizen georganiseerd. Om iedereen te bedanken voor de steun en support word dit jubileum op 15 juli geviert met een speciale editie van ‘Innovate’.
Ergens diep in England, vlak onder een grote stad, op een verlaten airfield, is het nog erg rustig en leeg……… Maar dat duurt niet lang meer, of de crew van Godskitchen met al zijn productie partners(incl. In2Beats Productions) zullen in de 1,5 week voor de bewuste 29 Juni een gigantische puinzooi maken van dit verlaten vliegveld. Voor dit ene weekend word het vliegveld gekraakt, en bezet door Godskitchen…….met voor ogen slechts 1 doel. HET Dance festival in england van 2005!!
Zaterdag 30 juli wordt de Liptonice Beach Lounge op het strand te Scheveningen een oase aan housemuziek. Dit strandfeest wordt de opvolger van V.E.T. van vorig jaar. TRASH neemt een mooie wending naar de zachtere vorm van strandfeesten. In combinatie met een Female dj contest, zullen alle facetten van een zwoel strandfeest aanwezig zijn. Dit alles met een vette knipoog naar het volk dat meer geeft om de trends dan de uiteindelijke sfeer.
Eindelijk - Wij gaan los
donderdag 7 juli 2005
10 juni 2005 was de dag dat er Eindelijk weer is wat gebeurde in Spijkenisse. Nadat de organisatie de stoute schoenen had aangetrokken om weer eens een flink feest neer te zetten, is er ook alles aan gedaan om dit tot een succes te brengen. Dat werd het, en wat voor één!
Hellraiser - Dead Or Alive
donderdag 7 juli 2005
Jaren lang kon je geen hardcore meer horen & voelen in Zak, maar vrijdag 8 juli is het eindelijk zover.Pinhead zal de boxen zwaar misbruiken, zijn cenobites loslaten en de doos openen...Kingsize Events presenteert in ZAK: Hellraiser - Dead Or Alive
Het is alweer een tijdje terug, en de hoofdrolspeler is een man die niet in het verleden leeft, maar wie herinnert zich niet het in Nederland wereldberoemde tv programma “Hakkuh” op TMF? Hierin werd heel gabberend Nederland besproken. Zoals gezegd, één van de aansprekende mannen toen, Da Mouth of Madness is nog steeds alive and kicking! Vorig jaar bereikte hij al de mijlpaal van 30 jaar, echter dit jaar (op zijn 31e) besluit hij echt uit te pakken.
Sneakerz
woensdag 6 juli 2005
Op zaterdag 9 juli aanstaande verwacht de Sneakerz organisatie wederom een bomvolle, uitzinnige Panama. De Sneakerz crew heeft besloten om in deze vakantiemaand juli eens extra uit te pakken met de grootste line up tot nu toe. Maar liefst 8 deejays, verdeeld over de 3 zalen, zwaaien de scepter tijdens deze zomereditie van Sneakerz in Panama te Amsterdam. Naast de indrukwekkende line-up heeft de organisatie ook een flink aantal verassingen in petto.
Nog een twee weken te gaan, alles en iedereen staat in de startblokken om te beginnen aan de opbouw van de vijf stages op hét festival van het Oosten: E-Fect Outdoor. Dragon, Daimoha, Agharta, Kureji en Akira Do zullen in totaal twee outdoor stages en drie circustenten beslaan. De twee outdoor stages is één gigantische mainstage en een special stage met een VIP-deck voor Dance4Ever & Future Dance-members en special guests.
SuperSessions
dinsdag 5 juli 2005
Na alle top feesten op de de dag opent HappydayZZ haar deuren om 22.00 om na te genieten of te starten met een aantal van de meest toon aangevende dj’s: Marco V, Miss Monica, Lucien Foort, Miss El Nino.

‘The sublime sound of housemusic that recharges your spirit and touches your soul’
Ibiza komt naar Scheveningen
maandag 4 juli 2005
Het word weer warmer en de zon laat van zich spreken! De zomer is nu echt begonnen! Wat is er beter in de zomer dan een zwoel strandfeest? 3 zwoele strandfeesten!!! Deze zomer presenteert organisatie La Magia Events (www.la-magia.nl) maar liefst 3 maal, op 9 juli, 29 juli en 20 augustus, het evenement: “TranceFusion”.
Wij kregen veel vragen binnen over de buiten areas. UHM zal 2 volwaardige buiten stages bouwen in een unieke omgeving welke aansluit tot het gebouw van het Tarm Center. Zoals eerder omschreven zal de gehele parkeerplaats direct aan de voorkant van het Tarm Center als area 6 (Jumpstyle/Hardbass) worden ingericht. Het geluidssysteem zal zoals altijd knallen (zonder Db limiet!!) en is zorgvuldig geselecteerd en getest door UHM. Ook hier zal wederom alles uit de kast worden getrokken op het gebied van licht en decoratie om zo een optimale sfeer te creëren.
Club Latido update
zondag 3 juli 2005
De maand juni was een groot succes voor Club Latido. Het is duidelijk: na de verbouwing van afgelopen lente krijgen de ochtenden van Club Latido steeds meer vorm en valt alles op zijn plek. De Back 2 the Future-afters van DJ José en G-Spott iedere eerste zondag van de maand zijn zo langzamerhand een traditie geworden voor partygangers uit Amsterdam en ver daarbuiten; deze heren zijn zo op elkaar ingespeeld en hebben zichtbaar zoveel plezier tijdens hun back to back-sessies, de energie spat ervan af!
Monkeybass Outdoor
zondag 3 juli 2005
e voorbereidingen zijn getroffen, een groot aantal dj’s is er klaar voor... De geruchten gingen al langer rond, maar nu is het dan tijd om het officieel bekend te maken; op 17 september aanstaande zal Monkeybass Outdoor plaatsvinden op een schitterende buitenlocatie in Den Velde, gelegen tussen Hardenberg en Gramsbergen. Op een groot festivalterrein met een tent die plaats biedt aan ruim 2500 man gaat het welbekende concept Monkeybass nu wel heel groot uitpakken…
Sundays at School
zondag 3 juli 2005
Zondag 10 juli is het zover: de eerste editie van Sundays At School! Na eerder onder de titel Hardhouse! te hebben gewerkt, gaat de organisatie daarvan door in een nieuwe venue met een verbeterd concept en een nieuwe naam.
Fuck this tour
vrijdag 1 juli 2005
De laatste paar dagen gonst het van de geruchten omtrent 'Fuck this tour'. Wie komt wel, wie komt niet? De organisatie geeft hier antwoord op, en maakt het goed met een gratis drankje!
Trance in de dressuurbak
vrijdag 1 juli 2005
Tijdens het Dressuurgala van Outdoor Gelderland op vrijdagavond 15 juli 2005 presenteert wereldtopruiter Edward Gal zijn op trancemuziek gebaseerde kür aan het publiek. Gal verschijnt dan voor het eerst in de ring met de muzikale ondersteuning van het deejay/producer duo Jochen Miller en Boy Lamoen. Zijn muziekkeuze en choreografie kunnen met recht baanbrekend genoemd worden in de doorgaans op klassieke klanken georiënteerde ruitersport.
29 juli 2005
The party continues - Motion
Timetable Dominator
Sneak Previews nieuwe Effenaar
28 juli 2005
Splashing summer in the Bridge
Timetable en complete line up Rockit Open Air
27 juli 2005
Kus op Woosha te Scheveningen
Oldschool Madness - The Aftermath
Lang weekend in Zurich
26 juli 2005
Los - Let's shake things better
Dutch Invasion - The Return
25 juli 2005
Let's Go!Crunc
24 juli 2005
Resistance Edition Two - Be Part Of It
22 juli 2005
Mystery Land 2005
DJ Francois viert zijn verjaardag
21 juli 2005
Sneakerz deze zomer ook in Scheveningen en Tilburg
Qlubtempo 2001 - A hardstyle Odyssey
20 juli 2005
UDC komt met gloednieuwe manier van feestverslagen
Summer Splash
Kort geding krakers in The Q
19 juli 2005
The First - The Mad Cat Edition
18 juli 2005
Overstuurd in Sans souci
KalverTrancePromotions presents Eruption
16 juli 2005
Programma Zino tijdens Tilburgse Kermis
14 juli 2005
Going Wild - Summer edition
Gratis naar Marco V op Super Sessions
13 juli 2005
Funky Junction Events terug naar de Good Ol’dayz
Fuck this tour gaat door
Nosferatu’s Birthdayparty
12 juli 2005
Dancetour Goes - Internationale top DJ’s op de Grote Markt
11 juli 2005
Have a nice summer in Locomotion
Planet V.I.P. on tour in TDF
Free Festival
The Darkraver Birthday Bash
10 juli 2005
Zero Tolerance
Kr!z en Firefox op jubileum 2-dance
9 juli 2005
Godskitchen Global Gathering 2005 - 2 days of steaming dance and house
7 juli 2005
Een puinhoop van elektronische klanken op het strand
Eindelijk - Wij gaan los
Hellraiser - Dead Or Alive
6 juli 2005
Defenz presents - Da Mouth of Madness, een geval apart
Sneakerz
5 juli 2005
E-Fect Outdoor Festival nu kompleet
SuperSessions
4 juli 2005
Ibiza komt naar Scheveningen
Raving Nightmare - Stygmatized
3 juli 2005
Club Latido update
Monkeybass Outdoor
Sundays at School
1 juli 2005
Fuck this tour
Trance in de dressuurbak