Partyflock
 
Nieuws · maart 2005
­ Nederland
In 1993 begon Club X als eerste in België met het organiseren van feesten waar de hardere muziekstijlen in het middelpunt stonden. In 2004 bracht Club X deze hardere muziekstijlen (Hardcore, Early Rave en Classix) na jarenlange afwezigheid terug naar Antwerpen.
Ieder jaar trekken in het 2e weekend van juni, traditiegetrouw vele duizenden dance liefhebbers naar de Lekdijk nabij IJsselstein. Op deze unieke locatie, die jarenlang de thuishaven was van het “Riverdance” festival, zal vanaf deze zomer een gloednieuw outdoor dance event verreizen. Met 4 podia, 25 dance acts en een capaciteit van 15.000 bezoekers, mag dit gloednieuwe festival, genaamd “DiverRance – Secrets of the Six Sences”, zich met trots in één klap het grootste outdoor dance festival van de provincie Utrecht noemen.
Verschillende Déjà Vu’s zijn inmiddels de revue al gepasseerd; Limit, Bonzai, Hookers en Pimps, en Blackhole zijn enkele voorbeelden. De vorige editie; Massive label vertegenwoordigd door Mark van Dale en Enrico was één van de betere editie’s. Deze twee heren wisten een geweldige set neer te zetten.
Lentefeest in Kerk-Avezaath
zondag 27 maart 2005
Het Lentefeest in Kerk-Avezaath is een jaarlijks terugkerend evenement van drie dagen dat dit jaar inmiddels al voor de 29ste keer gehouden word. Het feest word georganiseerd voor en door de plaatselijke voetbalvereniging Teisterbanders.
Nitrodome
zondag 27 maart 2005
De 34 jarige Daniël Leeflang, bij het publiek beter bekend als dj Dano, mag met recht één van de grondleggers genoemd worden van de Oldstyle en Hardcore. Na een periode van stilte rondom dj Dano heeft hij eindelijk zijn oude vorm terug en wordt weer volop geboekt op de grote evenementen en op de zesde editie van Nitrodome zal er naast de gebruikelijke Jump en Hardstyle deze keer dus ook veel Techno en Oldstyle gedraaid worden.
Op vrijdag 22 april verwelkomt het Rotterdamse Nighttown technopionier Jeff Mills. Deze speciale editie van INSIDE staat in het teken van de ‘The Three Ages’ tour van de Amerikaanse technolegende. De nieuwe dvd van Mills is een bewerking van de recentelijk gerestaureerde film van filmmaker Buster Keaton. Mills componeerde met subtiele technogrooves en warme melodieuze synths een alternatieve soundtrack, waar hij inmiddels al vele lovende recensies voor ontving.
Na de sluiting van thuisbasis Darby & Joan's verkeerde Planet V.I.P. enige tijd in onzekerheid betreffende de toekomstige huisvesting, maar daar is nu gelukkig een eind aan gekomen. Planet V.I.P. heeft weer een dak boven haar hoofd, en wat voor één. Met ingang van vrijdag 6 mei 2005 zullen de Planet V.I.P.-avonden plaats vinden in het prachtige Noa te Leeuwarden. Organisator NDC1 is - als drijvende kracht achter dit succesvolle concept - gevraagd meerdere avonden in 2005 te programmeren.
Solar Weekend Festival
vrijdag 25 maart 2005
Solar Weekend Festival is het nieuwe, eigenzinnige tweedaagse festival dat evenementenorganisator Extrema in Limburg organiseert op zaterdag 13 en zondag 14 augustus aan de Maasplassen De Weerd in Roermond. De subtitel van Solar Weekend Festival “Satisfy your Senses” geeft aan dat dit festival veel meer is dan alleen het luisteren naar muziek. Het is een belevingsevenement waarin alle zintuigen geprikkeld worden en waarin veel ruimte is voor zelfexpressie en persoonlijke creaties.
Sven Väth in the mix
vrijdag 25 maart 2005
Hoe kan je jezelf keer op keer blijven overtreffen? Jaar in, jaar uit ervoor zorgen dat het kritische dance publiek jouw avond blijft bezoeken. Sven Väth mag met trots zeggen dat hem dit afgelopen jaar voor de vijfde keer gelukt is.
Time table Reactor - Concept
vrijdag 25 maart 2005
Het aftellen is begonnen, de voorbereidingen in Warehouse 294 zijn inmiddels in volle gang. Na de twee onvergetelijke edities in maart en mei 2004 doen we er aankomende editie nog een schep bovenop!
Hard-Land wordt uitgesteld
donderdag 24 maart 2005
Ondanks de gemaakte afspraken is er in een heel laat stadium door de gemeente Roermond besloten, om de vergunning toch niet af te geven aan de stichting Hard-Land, om op 2 Juli 2005 in het recreactiegebied de Maasplassen een evenement te organiseren. Op het allerlaatste moment heeft de gemeente Roermond toch besloten om op “safe” te spelen en een andere organisatie groen licht te geven voor het houden van een buitenevenement in de Maasplassen te Roermond.
Subculture gaat door
woensdag 23 maart 2005
Naar aanleiding van de gezellige sfeer in de Monza tijdens Subculture heeft Poema Productions de organisatie uitgenodigd om een editie bij hen te hosten. Deze Utrechtse samenwerking vindt plaats in Poema RAW aan de drieharingstraat.
Op 29 april blijft niemand thuis, er is meer dan genoeg te doen op Koninginnenacht. Of het nu om duistere industriële hardcore gaat of zoete deephouse, Nederland zoekt massaal het nachtleven op. Dat geldt ook voor de technoliefhebbers die een keuze moeten maken uit een rijk feestaanbod dat voor hen ligt deze nacht
XL goes Hard, Harder, Hardest
woensdag 23 maart 2005
Injecting you with a new poison! Xtra Large heeft geluisterd naar de vele verzoeken en verbreedt zichzelf door harddance aan het muzikale spectrum toe te voegen. Op 26 maart gaat de tweede zaal voor het eerst open met deze nieuwe, harde sound. Waar Xtra Large al een stevige energieke sound kent, zet de tweede zaal dit keer nog een tandje bij en schakelt een versnelling omhoog. Ben je er klaar voor? Can you handle the pressure?
Drift - Dansen op donderdag
dinsdag 22 maart 2005
Drift bestaat aanstaande donderdag 2,5 jaar. Van klein underground feestje is het uitgegroeid tot een vaste avond in doornroosje met een eigen publiek en een eigen gezicht.
Nog een paar nachten slapen en het is eindelijk zover: Er wordt een groots jubileum gevierd van Frontstar Events. Vrijdag 25 maart in de Poema RAW, centrum Utrecht zal om 23 uur 't gezellige Oldskoolfeest - 1 jarig jubileum van start gaan! De voorbereidingen om de Poema RAW om te toveren in een waar feestpaleis zijn al in volle voortgang.
Hoewel we in ons persbericht van 2 Fast 4 Trance vs Italy hadden vermeld dat Hard vs. Erotica, ondanks het faillissement van The Level gewoon door zou kunnen gaan, blijkt nu dat het toch niet mogelijk is om op zondag 27 maart Hard vs. Erotica in The Level te laten plaatsvinden. Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost, maar All Dance heeft op zo’n korte termijn gelukkig een nieuwe locatie kunnen vinden: de sfeervolle club Swing in Arnhem (om de hoek van The Level).
Dit jaar komt I love hardhouse terug naar Amsterdam, en hoe: drie feesten in de komende drie maanden…op 30 april host I love hardhouse een buitenpodium naaast de Frisco In (vlakbij de grashopper), gevolgd door een hele speciale editie op 15 mei (details volgen later) maar eerst:
Hardcore Kings
zaterdag 19 maart 2005
30 april viert de koningin weer haar verjaardag en dit dient uiteraard op gepaste wijze gevierd te worden. Daarom heeft organisatie Channel 3 een aantal koningen uit de hardcore scene uitgenodigd die ervoor zullen zorgen dat koninginnedag op een waardige manier wordt afgesloten.
Underground For Ever
vrijdag 18 maart 2005
Nog een paar dagen te gaan en dan is het tijd voor de Xtreme.core album release party meets I hate trance in de City Hall te Utrecht. Dit feest staat geheel in het teken van de release van de nieuwe Xtreme.core cd. Na het grote succes van de eerste editie van deze Italiaanse cd-reeks kon dit tweede deel natuurlijk niet uitblijven. Ook deze keer is de cd weer samengesteld door Frazzbass & Rotello en het resultaat mag er wezen. Om de dj’s die op deze cd vertegenwoordigt zijn aan het publiek te laten zien en horen, is besloten er een release party voor te organiseren.
Op zondag 27 maart, de 4e en laatste zondag van de maand wordt het een speciale extra lange editie van Club Fabulous Extravaganza, omdat het paaszondag is. We zijn dan open van 15.00 uur tot 3.00 uur en we gaan voor jullie flink uitpakken. Naast de vaste dj’s als Bas&Ram en Gusto hebben we zeer bijzondere gasten uitgenodigd en de primeur van een te gekke muzikale live act!
Op deze datum gaat in de Starpalace in Amsterdam Noord het nieuwe concept Jump & Smile van start, waar voornamelijk Jumpstyle en Oldschool gedraaid zal worden! Deze twee stijlen zullen tijdens het feest worden afgewisseld om de gezellige partysfeer van de vroegere oldschoolfeesten te evenaren
Op vrijdag 27 mei 2005, ‘a day in May’, vertrekken de legendarische partybussen van dancereizen organisator Partynight richting het Flanders Expo in Gent, waar dan de tweede Belgische editie van Mayday van start zal gaan.
Line-up Emporium bekend
donderdag 17 maart 2005
De line-up van het Emporium is bekend. Emporium is het groots opgezette dancefestival van The Matrixx op 28 mei in Nijmegen. Marco V, Mauro Picotto, Technoboy, Pavo, Darkraver, Dana, James Ruskin vs Regis (live), Marco Bailey, Miss Djax en de Acid Junkies (live) behoren tot de headliners. Emporium is een omvangrijk dance-festival in Romeinse sfeer in het kader van de viering van het 2000-jarig bestaan van Nijmegen.
Na het voorgoed schrappen van Qontact door organisator Q-dance heeft geen enkele organisatie het initiatief genomen om het gebrek aan een kwalitatief sterk trance- en hardtrance evenement op te vangen. [organization=902]{Organisatie met ID 902 bestaat niet!} brengt hier met Interface verandering in. [organization=902]{Organisatie met ID 902 bestaat niet!} presenteert binnenkort een line-up met zowel grote, internationale namen als nieuwe, upcoming artiesten.
DJ Isaac 2005 World Tour
donderdag 17 maart 2005
Hardstylepionier DJ Isaac behoort tot de absolute DJ top van de wereld. Niet alleen als deejay, maar ook als producer is hij persoonlijk verantwoordelijk voor zijn eigen unieke sound. Nederland kent hij als zijn broekzak en ook in de rest van de wereld is hij al geruime tijd een graag geziene gast. Het wordt dus hoog tijd voor zijn eerste officiële wereldtournee.
Alles in Wonderland
woensdag 16 maart 2005
Voor één avond is club More... het Walhalla van uitgaand Amsterdam. ‘Alles in Wonderland’ is all about vrijheid – blijheid en de mogelijkheid om ongegeneerd los te gaan. De Amsterdamse markt wordt volgens ons verzadigd met events die het genot van/voor de echte partyganger doet vervagen. Zaterdag 26 maart a.s. mag je je gewoon weer eens laten gaan, in je regenboogpak, hoepeljurk of in je blootje..We don’t care..
Line-up Frequence bekend
dinsdag 15 maart 2005
Zaterdag 4 juni vindt het vijfjarig jubileum van het populairste dance festival van het Zuiden plaats: Frequence Outdoor #5. Met drie muziek area’s en een verrassende lijst met nationale en internationale artiesten is de organisatie achter Frequence er klaar voor!
Trance.nu Events keert terug naar Club AStA in Den Haag op 2 april. Dit keer in samenwerking met Intuition Recordings, het gloednieuwe label van Menno de Jong (tevens een van de organisators Trance.nu events) & Paul Moelands. Trance.nu Events heeft inmiddels een reputatie opgebouwd als het gaat om trancefeesten.
MAD Tunes barst los
maandag 14 maart 2005
In het weekend van zaterdag 19 maart barst het langverwachte tweede deel uit de MAD Tunes reeks los. Berlikum zal gaat bruisen als nooit tevoren en MAD Tunes laat zien dat Friesland trots kan zijn op wat zij in huis heeft en prima op eigen benen kan staan.
Par-T Events kan met trots de line-up presenteren van hét tweedaags outdoor dance festival van het zuiden van Nederland. Op de Pinksterpar-t en Night B4 Pinksterpar-t zullen meer dan 50 dj’s 2 dagen lang hun performances presenteren in 5 areas met elk hun eigen identiteit en muziekstijl.
Zin om het vuur hoog te laten oplaaien? Zin om er onvervalst keihard tegenaan te gaan? Dan is voor jou de keus natuurlijk niet moeilijk! Dan is het tijd voor de beruchte Xtra Large Back 2 Back sessie! Zaterdag 19 maart is het zover, de meest spetterende combinatie die Xtra Large heeft voortgebracht: Back 2 Back, Spider en The Freak!
Danceliefhebbers uit Nijmegen en wijde omgeving krijgen op zaterdag 28 mei eindelijk een volwaardig, grootscheeps openlucht dancefestival: Emporium. Het festival vindt plaats in het kader van het tweeduizendjarige bestaan van Nijmegen, de oudste stad van Nederland.
Sounds of Sunday
donderdag 10 maart 2005
De laatste editie van Sound of Sunday op 27 februari werd ondanks de extreme kou goed bezocht, helaas moest Melvin Warning op deze editie zijn set door ziekte afbreken, maar hij zal voor zijn trouwe fans binnenkort nog een keer te horen zijn op S.O.S. Op deze editie was voor het publiek Randy Katana de Dj van de avond hij draaide echt een topset waarbij het publiek ook weer helemaal los ging al met al was deze zondag 27 februari weer een zeer geslaagde editie van S.O.S.
Nog twee dagen en dan is het zover… Eerst nog even een mededeling van huishoudelijke aard. Sommige mensen schijnen nog niet te weten waar de kaarten in de voorverkoop te verkrijgen zijn. Ze liggen klaar bij Noa del Sol in Leeuwarden op de Nieuwestad.
Project Hardcore 2005
donderdag 10 maart 2005
Na twee succesvolle edities in het Flanders Expo te Gent, zal het enige grootschalige Hardcore evenement wat België rijk is terugkeren in Antwerpen. Op zaterdag 4 juni vindt Project Hardcore 2005 plaats in Hangar 26/29. Deze unieke locatie in de haven is met zijn industriële uitstraling en ligging het ultieme decor voor een hardcore evenement van deze omvang. Wederom komt B2S met een zeer stevige line up naar België.
Time table Vecino invites
woensdag 9 maart 2005
Op vrijdag 11 maart is er in New York in Hengelo een speciaal feest gepland, genaamd Eastside Underground presents, op deze avond zal dj Vecino een aantal dj's gaan uitnodigen om iedereen in Empire New York eens volledig uit zijn dak te laten gaan. Op deze avond zal er opbouw in de sets gaan plaatsvinden van hardtrance/early hardstyle naar oldschool en early rave.[
Labyrinth
woensdag 9 maart 2005
Labyrinth is een nieuwe club avond in Eindhoven die in februari gestart is door de Eindhovense labels Intensity recordings en Soul 4 Music. De 2e editie van Labyrinth wordt 19 maart 2005 gehouden in de exclusieve club Eclips aan de stratumsedijk 37 te Eindhoven. Labyrinth is een trendy en chique feest en richt zich op het 23+ publiek. De muziek die je er kan horen is van het progressive house genre met tribal en techhouse invloeden.
Datum Frequence bekend
maandag 7 maart 2005
Dit jaar vindt het vijfjarig jubileum van het Frequence Outdoor #5 festival plaats en dat zal de organisatie achter Frequence niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Noteer 4 Juni dus vast in je agenda, want de vijfde editie van Frequence zal alle voorgaande edities gaan overtreffen. Hoe we dat gaan doen maken we je in de komende maanden bekend, maar dat het een geweldig feest gaat worden kunnen we je garanderen.
Extra informatie Exceed #01
maandag 7 maart 2005
Over 3 weken is het zo ver. Op 25 maart is namelijk de eerste editie van Exceed #01 in club Fantasy te IJsselstein. Alle dj’s en artiesten hebben er enorm veel zin in. Tevens heeft de organisatie laten weten klaar te zijn voor het feest. De volgende mededelingen kunnen zo kort van tevoren nog gedaan worden.
Op 9 april strijkt Simple neer in de Effenaar met een te gekke line up die, net als op het festival, verschillende stijlen laat horen. Het moet natuurlijk wel spannend blijven op die dansvloer, of nie dan!
Hard Pleasure
vrijdag 4 maart 2005
Een nieuwe organisatie is geboren, genaamd Hard Pleasure Events. Deze organisatie zal inspelen op de behoefte naar de hardere stylen in de dance scene. Ook zal de organisatie er naar streven om het pleasure gehalte hoog te houden. Vandaar dat alleen party minded minded people worden toegelaten, voetbalshirts en lonsdale is dus uit den boze.
Op 25 juni zal in de Vechtsebanen te Utrecht de eerste editie plaatsvinden van een nieuw concept van Dance to Eden: Generations of Hardcore.
Kickin Sunday’s
vrijdag 4 maart 2005
Kickin Sunday’s vierde op 13-02-05 het verjaardagsfeest van de welbekende dj Champ-e-on. Het feest werd groots aangepakt waarbij weer veel vrienden van deze dj waren uitgenodigd om te komen draaien. De dj’s Bartello, Bass-D, Buzz Fuzz, Champ-e-on, Dano, Dennis R, J.D.A., Lunatic, Miss Hysteria, Mitch, Modtro, Nosferatu, Partyraiser, Scarface, Viruz, Wouter B, Yoda and guests maakte het feest tot in de late uurtjes.
Pussy Lounge X-rated
donderdag 3 maart 2005
Het b2s concept Pussy Lounge is de laatste tijd enorm populair en om aan de vraag te voldoen heeft men besloten om diverse locaties met de Pussy Lounge te bezoeken. In het pinksterweekend op zondag 15 mei zal er een unieke editie van dit concept georganiseerd worden onder de naam Pussy Lounge X-rated.
Sneakerz AMS #4 - Panama
donderdag 3 maart 2005
Voor elke editie van Sneakerz proberen de organisatoren een nieuw element toe te voegen aan het bestaande concept en keer op keer blijken zij hier in te slagen, getuigen het feit dat alle drie de voorgaande edities van Sneakerz in Panama zeer succesvol en bovendien volledig uitverkocht waren.
Met gepaste trots presenteert DTD Entertainment zaterdag 5 Maart haar nieuwe early rave concept Back To The Old Days. Drijvende krachten achter DTD Entertainment zijn de directie van From Dusk Till Dawn en dj’s John Harrington en Tecknoiz. Feesten zullen vanzelfsprekend plaatsvinden in From Dusk Till Dawn, gelegen aan het stationsplein in Eindhoven, tegenover het station.
DJ JP tekent by Tidy records UK
woensdag 2 maart 2005
Het prestigieuze Britse Dance Imperium Tidy zal vanaf heden alle boekingen vanJP in het Verenigd Koninkrijk op zich nemen.
Nu er steeds meer organisatie's zich bezig houden met het organiseren van diverse muzikale evenementen, wordt het promoten van een evenement van enorm belang. Hoe zorg je ervoor dat jouw flyers in de handen komen van de mogelijke bezoekers die jij graag wilt hebben op je evenement? En hoe zorg je ervoor dat jouw poster op de juiste plaats hangt voor jouw bezoekers?
2 Fast 4 Trance vs Italy
dinsdag 1 maart 2005
Italiaanse DJ’s zijn erg hot in Nederland, eigenlijk op elk groot feest staat er wel een Italiaan te draaien. Zelden is er een line up waar er meerdere Italiaanse grootheden achter de decks staan. Dit doen All Dance Productions en All Dance Bookings wel tijdens 2 Fast 4 Trance vs Italy.
30 maart 2005
Club X Presents - XXL the 2005 Edition
Diverrance - Secrets of the Six Sences
29 maart 2005
Club Déjà Vu presents Bas & Ram Solo
27 maart 2005
Lentefeest in Kerk-Avezaath
Nitrodome
26 maart 2005
Inside presents The Three Ages tour van Jeff Mills
Planet V.I.P. gaat verhuizen naar club Noa
25 maart 2005
Solar Weekend Festival
Sven Väth in the mix
Time table Reactor - Concept
24 maart 2005
Hard-Land wordt uitgesteld
23 maart 2005
Subculture gaat door
SouthSideGrooves & Gem Sessions vieren Koninginnenacht in Poema
XL goes Hard, Harder, Hardest
22 maart 2005
Drift - Dansen op donderdag
21 maart 2005
Update 1 jarig jubileum 't Gezellige Oldskoolfeest
Hard vs Erotica verhuist naar Club Swing in Arnhem
Terugkeer van I Love Hardhouse naar Amsterdam
19 maart 2005
Hardcore Kings
18 maart 2005
Underground For Ever
Extralange editie van Club Fabulous ExtraVaganza
17 maart 2005
Jump & Smile - Amsterdam's most happy party
Reis met Partynight naar Mayday Belgium Prototypes
Line-up Emporium bekend
Interface - Vernieuwend Trance en Hardtrance concept
DJ Isaac 2005 World Tour
16 maart 2005
Alles in Wonderland
15 maart 2005
Line-up Frequence bekend
Trance.nu & Intuition presenteren Trance.nu version 4.0
14 maart 2005
MAD Tunes barst los
13 maart 2005
Pinksterpar-T én Night B4 met grote namen
11 maart 2005
Xtra verdieping voor B2B wordt te klein
10 maart 2005
Nijmegen krijgt dancefestival - Emporium
Sounds of Sunday
Timetable 2 Fast 4 Trance en VIP actie
Project Hardcore 2005
9 maart 2005
Time table Vecino invites
Labyrinth
7 maart 2005
Datum Frequence bekend
Extra informatie Exceed #01
5 maart 2005
Simple presents Billy Nasty and Big Hair
4 maart 2005
Hard Pleasure
Dance 2 Eden presents Generations of Hardcore
Kickin Sunday’s
3 maart 2005
Pussy Lounge X-rated
Sneakerz AMS #4 - Panama
2 maart 2005
Nieuw early rave concept in Eindhoven
DJ JP tekent by Tidy records UK
1 maart 2005
Spam Promotions uw antwoord op doelgerichte promotie
2 Fast 4 Trance vs Italy