Partyflock
 
Nieuws · februari 2005
­ Nederland
Line up B.I.T.C.H.
maandag 28 februari 2005
5 maart 2005 is het zover. B.I.T.C.H. wordt na het grote succes van de eerste keer, nogmaals georganiseerd in de Hemkade te Zaandam. Er zal een doorbitch aan de deur staan, zodat uitsluitend diegene die zich zeer strict hebben gehouden aan de dresscode, binnen komen. De dresscode houdt alles omtrent Pvc, leather, rubber, uniform, plastic, toyboy, metal en fetish glam in.
Voorzichtig ruikt het voorjaar aan de wereld. Maagdelijke zonnestralen verwarmen de prille knopen aan de bomen. De krokussen vechten nog tegen het laatste beetje aarde boven hun hoofdjes. Licht, zon, frisse kleuren, nieuw leven. Het voorjaar komt er aan!
RiziO News
zondag 27 februari 2005
Zullen de deuren wijd openstaan in discotheek Zak met: 12 Maart 2005 Technoboy 26 Maart 2005 Mad SessionZ met wie anders natuurlijk dan DJ Jean // 27 Maart 2005 Easter SessionZ met The Prophet – Mario RiziO en Dj Rob en Mc Joe // 9 April 2005 Wicked hardTrance met Bas & Ram (Club Deja Vu) // Queen mom’s house party 29 April 2005 met Isaac en Deepack // 30 April 2005 Queen SessionZ met the Darkraver.
Almere Centrum, Grote Markt – Almere’s nieuwste clubavond ‘Default’ heeft een primeur. Default is de eerste organisatie die de wereldwijd populaire dj Abel Ramos voor een optreden in Almere heeft weten te boeken. In 2004 werd de dj nog als beste van Spanje betiteld. Sindsdien treedt de succesvolle artiest op in clubs over de gehele wereld. Aanstaande zaterdagavond (26-02) draait de megaster een speciale drie-uursset tijden het feest Default in Club ik.
Studenten van Hogeschool INHOLLAND Den Haag organiseren een groots opgezet dance event in het kader van Students4Life. Zij krijgen volledige medewerking van discotheek Lexion Venue, TicketBox en verschillende booking organisaties voor (inter)nationale top DJ’s. Hogeschool INHOLLAND staat de komende tijd in het teken van Dance4Life. Dit is dé internationale campagne door en voor jongeren in de strijd tegen aids en hiv. Het evenement met als titel ‘Deejays4Life’ vindt 12 maart van 22.00 tot 06.00 uur plaats in discotheek Lexion Venue te Westzaan.
Deze zaterdag hosten Trance.nu en Partyflock de trancezolder op de Trance Classix party in de Powerzone in Amsterdam, hiervoor was een talentenjacht georganiseerd en uit 102 inzendingen zijn de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt. Trance.nu heeft naast de winnaars ook een rij top DJ’s neergezet die de Trancezolder de place to be zullen maken
Is het Party Television ? Is het Dance Radio? Is het een Uitgaansladder? Een UMTS platform waarop live audio van een evenement via de mobiel beluistert kan worden? Of toch een Glossy magazine? De makers van de site van UDC, Clockwork en UDC, hebben zich in ieder geval danig laten beinvloeden door de ideeen van een beroemde internet goeroe.
Nee, het is geen typfout: op zaterdag 5 maart viert Xtra Large het 70 jarig bestaan van het pand waar Xtra Large elke keer weer die spetterende feesten weet te geven: Marcanti Plaza. Een ode aan de voorbije geschiedenis maar natuurlijk vooral de recente geschiedenis. Met grootheden uit oude glorietijden zoals Dj Emjay (Kremlin) en Cor Fijneman (Club Fusion) en toppers van nu!
Symbiont
woensdag 23 februari 2005
Nog maar een paar dagen te gaan en dan zal in de Lexion te Westzaan het langverwachte Symbiont feest losbarsten. Met meer dan 27 van de meest hardst draaiende artiesten uit binnen en buitenland zal dit evenement zeker de geschiedenis in gaan als één van de hardste feesten van 2005. Aan alles is gedacht om de echte Hardcore liefhebber waar voor hun geld te bezorgen, denk bijvoorbeeld aan de extra geluidsinstallatie die in elke zaal wordt neergezet.
Insomnia - Night II
woensdag 23 februari 2005
Zaterdag 5 maart 2005 zal FD&T Events onder de naam Insomnia - Night II het vervolg organiseren op het 1e (succesvol verlopen) feestje wat op zaterdag 6 november 2004 heeft plaatsgevonden onder de naam Insomnia - Local Heroes in VZW Fuego te Maaseik (België). Insomnia - Night II zal plaatsvinden in Fanfarezaal De Vrijheidszonen te Kinrooi (België). FD&T Events is een samenwerking tussen HuMaNoID SyNdRoME, Dynamike en Terrorhawk. Het is voor het eerst dat in eerder genoemde plaats én dus locatie, net zoals destijds in Maaseik, een dergelijk feestje wordt georganiseerd.
The Bridge
dinsdag 22 februari 2005
Op 12 maart gaat het dan eindelijk beginnen. The The Bridge heeft vanaf deze datum nieuwe residents. Naast Tommy Pulse heeft The The Bridge ervoor gekozen nog twee gast dj’s uit te nodigen. Met dank aan third movement presenteert The The Bridge deze avond een battle tussen de twee hardcore pioniers dj Promo en de uit New York afkomstige dj Lenny Dee.
The Sessions - Paradiso
dinsdag 22 februari 2005
Het is een druk begin van het jaar voor The Sessions… na succesvolle avonden in februari in o.a. de lexion venue én de Poema in utrecht, is het zaterdag 5 maart tijd om het Sessions kamp op te slaan in Paradiso, Amsterdam. Na een zeer geslaagde editie vorig jaar augustus, is dit alweer de tweede keer dat C-Jay gevraagd is door Paradiso om daar zijn avond te doen.
Y-Catchers - Club Noa Leeuwarden
dinsdag 22 februari 2005
Liefhebbers van de wat minder hardere dance stromingen in het noorden van Nederland zijn sinds het wegvallen van een aantal goedlopende concepten een aantal jaren geleden stevig tekort gedaan. Daarom hebben meerdere partijen de handen ineengeslagen om dit gat op te gaan vullen en komen op zaterdag 26 februari met de eerste editie van een nieuwe trance/techhouse concept genaamd Y-Catchers.
Base02 gaat door tot 3:00
dinsdag 22 februari 2005
Tijdens de vorige edities van Base 02 was de sluitingstijd door de gemeente vastgesteld op 02.00 uur. Aangezien deze tijd voor een goed hardstyle feest bijna niet haalbaar is heeft de gemeente de sluitingstijd op de vrijdagavond verlengt naar 03.00 uur voor alle horecagelegenheden in Schagen. Voor de organisatie van Base 02 is dit reden genoeg om op vrijdag 15 april met een knallende line up uit te pakken.
Heroes of Techno
maandag 21 februari 2005
Zaterdag 5 maart is alweer de 9de editie van Heroes of Techno in P60. Heroes of Techno heeft afgelopen jaren al aardig wat artiesten uitgenodigd als Umek, Valentino Kanzyani, Cari Lekebusch, Marco Bailey, Cristian Varela, Monika Kruse en vele meer. Het is duidelijk dat Heroes of Techno de helden van de techno wil neerzetten en in combinatie met licht & decor deze avond tot 1 prachtig geheel te brengen.
Carl Cox & Friends website online
maandag 21 februari 2005
Het beste dance ‘true house event’ van 2004, zo werd de 1e editie van Carl Cox & Friends betiteld. Tijdens dit door UDC (Dance Valley, Impulz Festival, Strike One) geproduceerde mega spektakel kreeg Carl Cox 10.000 vrienden op bezoek en Ahoy’ aan zijn voeten.
Na alle mailtjes te hebben doorgespit is de organisatie er eindelijk uit wie de winnaar van de VIP-treatment op Oldschool Madness is geworden. Het was echt zwaar, vele mailtjes waren zeer origineel en maakte de keuze alleen maar moeilijker. De winnaar van de VIP-treatment is geworden; C. Vreeswijk, deze winnaar stak met kop en schouders door zijn creativiteit en originaliteit boven de rest uit en krijgt via de mail informatie over het verloop van de treatment.
Fridance is een nieuw concept in de vernieuwde Bantam. Dit is de start van een maandelijkse dance avond op de eerste vrijdag van de maand, waar kwaliteit van de muziek en sfeer de hoogste prioriteit hebben. Organisatie S.V.J. denkt dat dit dé toevoeging van het uitgaan in West-Friesland voor het jaar 2005 zal zijn.
Maximum Exposure #2 in Huizen
vrijdag 18 februari 2005
Zaterdag 19 Maart 2005 zal de 2e editie plaats vinden van Maximum Exposure. De stijlen die deze avond aan bod zullen komen zijn Hardstyle, Oldstyle en Newstyle. Ook nu heeft de organisatie wederom gekozen voor De Metropool in Huizen. Dit keer is weer met veel zorg aan de line-up gedacht.
Wie ooit op Acid Virus is geweest kent de symptomen: stijgende lichaamstemperaturen, trillende trommelvliezen, kriebelend kippenvel en bibberende benen, veroorzaakt door de verhitte beats en venijnige blieps van het “Acid Virus”.
Elusive Productions gaat in februari gewoon door met het organiseren van feesten. 11 februari j.l. heeft Elusive een topprestatie geleverd door Yoji Biomehanika in Asta neer te zetten. Samen met Soferro, Marcel Woods en Thilo heeft deze Japanner een avond neergezet die bij de uitzinnige bezoekers nog lang in het kopeke zal blijven hangen. Sfeer en kwaliteit waren de twee kernwoorden van die avond.
Op 4 maart aanstaande zal shadowblaster de De Steeg weer op zijn grondvesten laten beven. We gaan weer gebruik maken van 3 zalen, in iedere zaal zal met extra geluid worden gewerkt om zo een zo goed mogelijke sfeer te creëren. De openingstijden waren normaal van 22.00-05.00, dat zal deze keer een half uur later zijn; tot half 6.
Voorverkoop 2 Fast 4 Trance
donderdag 17 februari 2005
Op 11 maart zal een oud tijdperk nieuw leven worden ingeblazen, dat is de datum dat 2 Fast 4 Trance eindelijk weer neer zal strijken in Leeuwarden. Het heeft lang geduurd, maar het is het wachten waard geweest! Bijzondere optredens in een schitterende locatie(Club Noa), er belooft een onvergetelijke avond te worden georganiseerd door All Dance Productions.
Mad Tunes strikes again
donderdag 17 februari 2005
Het Noorden is altijd de perfecte voedingsbodem geweest voor de hardere varianten van dancemuziek. Dit is vooral de laatste jaren duidelijk geworden. Een hele nieuwe generatie succesvolle feesten en clubavonden met zijn eigen schare vast publiek is opgestaan met zijn eigen helden en het belangrijkste: een eigen gezicht.
Harder Live on-air
woensdag 16 februari 2005
Op zaterdag 19 februari 2005 zal Harder voor het eerst gaan plaatsvinden in de Lexion Venue. De harde en opzwepende beats zullen de gehele avond worden gedraaid door top dj’s en zullen diverse hardere stijlen zoals Hardstyle, Oldschool, Early Rave en Jumpstyle aan bod komen..
Night of the Hools is back in town
woensdag 16 februari 2005
Het is alweer enige tijd geleden dat we wat gehoord hebben van Night of the Hools. De organisatie die tussen 1991 en 1998 vele feesten heeft gegeven organiseert op 15 april een nieuwe editie van dit oldschool feest. Night of the Hools, ook wel bekend als No.t.H., is na een klein uitstapje afgelopen zomer in Hengelo terug in de plaats waar het allemaal begonnen is en waar zij thuis horen: Enschede.
Kaartverkoop Mokum Madness gestart
woensdag 16 februari 2005
De kaartverkoop van het op 5 maart te houden Mokum Madness is vanaf heden gestart. Aankomende woensdag en zondag zal bij de Amsterdam Arena buiten het stadion ook kaartverkoop zijn. Dus mensen die deze wedstrijden bezoeken kunnen tevens meteen hun kaartje bemachtigen voor Mokum Madness. Buiten deze twee verkoopdagen kan men bij een aantal verkooppunten terecht.
Intensive Nightmare
dinsdag 15 februari 2005
Op zaterdag 9 April 2005 presenteert D&A Proudly Intensive Nightmare in De Vluchtheuvel te Leeuwarden! Deze pasgeboren organisatie laat zich gelijk goed kenmerken door een flitsend hardcore-feest te organiseren Hoewel De Vluchtheuvel in eeen bewouwde wijk licht mocht het niet langer dan 1 uur, dus de avond zal van 20:00 tot )1:00 duren. Maar we kunnen je verzekeren dat we die 5 uren goed vullen. Hoewel er in De Vluchtheuvel al eerder een feest heeft plaatsgevonden en dat een groot succes was (Hard Harder Hardest), is er over nagedacht om alsnog een flitsend feest te houden op deze lokatie.
Project Domination
dinsdag 15 februari 2005
Voor alweer de 3e keer gaat Project-Domination, De Kade op z`n kop zetten.Omdat Project-Domination veel aandacht en zorg besteed aan een zo origineel mogelijke line-up was de oorspronkelijke datum van 14 mei niet haalbaar. Om jullie niet nog langer te laten wachten heeft de organisatie besloten om het feest 1 week naar voren te schuiven: 7 mei.
Nieuwe Inflydo vanaf nu verkrijgbaar
dinsdag 15 februari 2005
Na een afwezigheid van een aantal maanden is Inflydo vanaf februari weer verkrijgbaar bij 700 hotspots in Nederland. De flyerbag met informatie over de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden en evenementen kan gratis worden afgehaald bij diverse winkels in de 45 grotere winkelsteden van Nederland.
Evenementenorganisator Pure Events, bekend van feesten als Headliner en Frequence Outdoor, zal verder gaan onder de naam Frequence. Er is voor gekozen voor deze naamsverandering omdat de naam Frequence meer bekendheid heeft binnen de dancescene. Daarnaast zal Frequence met twee nieuwe concepten komen. Jump en Oldskool zullen deze avonden gaan vullen in een nieuwe top locatie in Brabant. Door deze nieuwe impulsen is besloten juist nu van start te gaan met de nieuwe organisatienaam.
Net als vorig jaar organiseert Par-T Events in samenwerking met www.djworden.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A4385 de Pinksterpar-t DJ-contest 2005. De winnaar mag o.a op zondag 15 mei de Pinksterpar-t op de Par-T Mainstage openen! Bovendien mogen de nummers twee en drie hun kunsten vertonen in de speciaal ingerichte talent-area op de Pinksterpar-t. Die wordt op 14 en 15 mei gehouden op Landgoed Hackerom in Erp bij Veghel.
Strictly Hardcore gaat verhuizen
zaterdag 12 februari 2005
Zoals voor de meesten mensen waarschijnlijk al bekend is, gaat Strictly Hardcore verhuizen naar een andere locatie. Namelijk Fly in Scheveningen. De rede hiervan is dat de eigenaar van de Fantasy Dance Theatre (voorheen Celebration Studios) niet meer verder wilde werken met de organisatie van Strictly Hardcore.
Iduna - In Captivity's birthday party
zaterdag 12 februari 2005
Op 19 februari is zoals jullie misschien wel weten het verjaardags feest van dj In Captivity ( Jitse B ). Hij viert samen met een heleboel goed bevriende Dj's , Mc's , Vrienden en familie het begin van zijn 26e levensjaar!
Outblast 2005 - Hardcore in Concert
vrijdag 11 februari 2005
Nederland speelt in de internationale muziekwereld een grote rol. Onze nationale deejay helden staan dan ook regelmatig over de landsgrenzen hun kunsten te vertonen. Heel veel aandacht gaat daarbij uit naar de mainstream deejays, die de softe kant van de dance vertegenwoordigen. Maar Nederland heeft wel meer om trots op te zijn.
Ook zo genoeg van steeds weer dezelfde, weinig verrassende invulling van je stapavond? Op zoek naar een avond met een heerlijke disco-sound met een knipoog naar vervlogen tijden? De kinderdisco ontgroeid? Ja…? Dan bieden Parkzicht en Ouwe Jongens Krentenbrood, DAT heerlijke avondje uit! Vanaf 26 februari verzorgt Ouwe Jongens Krentenbrood iedere laatste zaterdag van de maand haar avonden in het vernieuwde en compleet verbouwde Parkzicht.
Trance Classix DJ Contest
donderdag 10 februari 2005
Op 26 februari zal in de Powerzone voor de tweede keer Trance Classix worden georganiseerd. Ruim 2000 bezoekers zullen uit hun dak gaan op klassieke trancetracks gedraaid door de DJ’s die de begintijd van de trance ook nog hebben meegemaakt. In area 1 zullen de beste classic trancesounds gedraaid worden door ervaren jocks als Spider Willem, DJ Astrid, Bas & Ram en Dumonde.
Hard vs Erotica
donderdag 10 februari 2005
Alliance en All Dance Productions organiseren samen weer een feest. Een spetterend feest waar iedereen lekker gek kan doen. Op zondag 27 maart, voor de eerste keer het nieuwe concept: Hard vs Erotica! Een hard concept waar niet alleen de muziek, maar ook de erotische live-acts centraal staan. Zondag lijkt misschien een vreemde dag om een feest te geven, maar het gaat hier dus om 1e Paasdag, de meeste van jullie zijn de dag daarna gewoon vrij.
Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn met Unique, zal dit een avond worden om zeker niet te vergeten. We hebben inmiddels een supergaaf entertainment team samen gesteld, waarvan zowel de mannen als de vrouwen zullen smullen, met spectaculaire erotische acts. Dit maal zullen zowel de vrouwen en de mannen aan hun trekken komen bij het zien van de sensationele mannelijke en vrouwelijke stripacts in de zoals altijd zeer verrassend aangeklede Kingdom venue.
Ernesto & Jaws begonnen zo’n 10 jaar geleden met het draaien van oldschool en hardcore plaatjes en dat doen ze vandaag de dag nog steeds. Tegenwoordig draaien ze allebei naast oldschool en hardcore ook andere stijlen, wat ze in de afgelopen jaren zelfs bookingen in o.a. : Duitsland, Belgie, Frankrijk, Zwitserland, Italie en Spanje heeft bezorgd
D 1 G 1 T
dinsdag 8 februari 2005
4 maart is het weer zover: dan bereidt Digit zich weer voor, voor zijn 5e editie. Deze keer zal de avond gevuld worden met 2 bijzonder exclusieve acts. Waaronder de primeur van de avond The Pusher aka Marcelo K2 uit Brazilië, hij zal dan voor het eerst in Nederland een daverende set weggeven. Marcelo is in 1995 begonnen met draaien en 2 jaar later als prof.
A.S.S. met Marco Remus
vrijdag 4 februari 2005
De Boerderij pakt tijdens deze editie van A.S.S. uit. Een van de meest populaire techno dj's van dit moment is uitgenodigd om de boel eens flink op z’n kop te zetten, namelijk Marco Remus. Deze Duitse technogod staat normaal gesproken op de grootste podia van feesten en festivals als I Love Techno, Awakenings, Nature One, Love Parade, Tresor en Time Warp. De ultieme mogelijkheid om hem dus in een relatief kleine club te aanschouwen. Remus wordt bijgestaan door zijn Nederlandse collega en vriend Jan Liefhebber.
Zoals veel bezoekers van Partyflock weten heeft Defenz Dance Events de voor 26 februari geplande Hardcore Revival op last van de politie gemeente Tynaarlo moeten afgelasten. Dit doordat de politie juist in die maand met een onderbezetting kampte. Defenz was dus genoodzaakt om een andere datum te zoeken, en na weken keihard werken en met dank aan de gemeente Tynaarlo zijn we samen tot een nieuwe datum gekomen!
Radical Events lanceert nieuw concept. De recent opgerichte, enthousiaste organisatie Radical Events zal vrijdagavond 11 maart het vernieuwende concept “Noise is the Message” lanceren in de grote zaal van Nighttown te Rotterdam.
Sounds of the Underground
woensdag 2 februari 2005
Over twee weken is het zover, dan nemen Alliance en All Dance Productions je mee de diepte in. Geluiden uit de onderwereld zal het thema zijn op 19 februari in The Level te Arnhem. Er staan een aantal DJ’s te trappelen om tegen elkaar te gaan strijden op Sounds of the Underground!
Techno in de Effenaar
woensdag 2 februari 2005
De Effenaar pakt flink uit met grote techno DJ’s. Tot en met het afscheidsfestival in mei zal de “oude” Effenaar op zijn grondvesten schudden. Al jaren staat de Effenaar garant voor spetterende techno-avonden. Met Johannes Heil, T-Quest, Billy Nasty en Miss Djax zorgt de Effenaar ervoor dat Eindhoven Techno-City zijn naam eer aan doet.
Simply Sota
woensdag 2 februari 2005
Op 12 februari zal de volgende editie van SimplySota plaatsvinden in de kelders onder de Posthoornkerk te Amsterdam. Na de perfect geslaagde vorige editie heeft het even geduurd voordat wij weer gebruik konden maken van deze locatie, maar het wachten zal zeker worden beloond.
Planet V.I.P. invites Dark Forces
woensdag 2 februari 2005
Planet V.I.P. resident en voorman Phat Wax zal de avond wederom aftrappen met een niet ingehouden techno set, zoals op Illegal Vibes Outdoor afgelopen zomer. Naast techno natuurlijk de standaard ingrediënten van Planet V.I.P. zoals jump en hardstyle, gebracht door Wicked DJ-Team! De twee enthousiaste en verfrissende talenten die de laatste tijd veel voet aan wal hebben gekregen in het noorden verdienen het om gepushed te worden door de Planet V.I.P. crew op deze hele speciale editie.
Sense
dinsdag 1 februari 2005
Sense is voor een ieder die meer wil dan alleen muziek. Het is een spectaculair funky evenement dat verbaast en verwondert, de gemoederen beweegt en bovendien de dove met de horende wereld verenigt. Sense prikkelt de zinnen. Van oog tot oor, van geur tot tast - de zintuigen staan op allerlei manieren centraal deze avond. Kijk uit naar een zee van wapperende handen in de lucht – dovenapplaus
Influence
dinsdag 1 februari 2005
Carnaval op z’n Brabants maar dan met housemuziek. De Adelaar in Boxtel zal voor het eerst het toneel zijn van een housefeest. Omdat iedereen carnaval vroeg wil beginnen, zullen we een half uur eerder de deuren openen. Influence zal beginnen om 20.00 en pas zeven uur om 03.00 later kappen we ermee.
28 februari 2005
Line up B.I.T.C.H.
27 februari 2005
Een vroege zomer met Club Déjà Vu
RiziO News
26 februari 2005
Populaire Spaanse DJ Abel Ramos treedt op in Almere
25 februari 2005
Studenten Hogeschool InHolland Den Haag zetten zich in voor Dance4Life
24 februari 2005
Trance Classix party - Winnaars DJ Contest
Nieuwe dance portal van UDC vandaag online
Xtra Large viert 70 jarig bestaan Marcanti Plaza - Big Celebration Reunion
23 februari 2005
Symbiont
Insomnia - Night II
22 februari 2005
The Bridge
The Sessions - Paradiso
Y-Catchers - Club Noa Leeuwarden
Base02 gaat door tot 3:00
21 februari 2005
Heroes of Techno
Carl Cox & Friends website online
Winnaar VIP-treatment en timetable Oldschool Madness
18 februari 2005
Fridance presents Don Diablo in Bantam
Maximum Exposure #2 in Huizen
Effenaar in quarantaine door Zodiak Commune’s Acid Virus
Hardstyle 4 Free - Fantasy Dance Theatre
17 februari 2005
Shadowblaster - Get ready for a revolution
Voorverkoop 2 Fast 4 Trance
Mad Tunes strikes again
16 februari 2005
Harder Live on-air
Night of the Hools is back in town
Kaartverkoop Mokum Madness gestart
15 februari 2005
Intensive Nightmare
Project Domination
Nieuwe Inflydo vanaf nu verkrijgbaar
14 februari 2005
Pure Events gaat verder als Frequence
13 februari 2005
Par-T DJ-Contest - Op zoek naar nieuw talent
12 februari 2005
Strictly Hardcore gaat verhuizen
Iduna - In Captivity's birthday party
11 februari 2005
Outblast 2005 - Hardcore in Concert
Desire 2 Dance - Back to the 70's & 80's
10 februari 2005
Trance Classix DJ Contest
Hard vs Erotica
8 februari 2005
Unique sexycity - Sexy, erotische glitter & glamour girls
Brothers in Crime - DJ Ernesto & DJ Jaws Birthday Party
D 1 G 1 T
4 februari 2005
A.S.S. met Marco Remus
Nieuwe datum Hardcore Revival - The Expansion of the Core bekend
2 februari 2005
Nieuw Hardcore concept in Nighttown te Rotterdam
Sounds of the Underground
Techno in de Effenaar
Simply Sota
Planet V.I.P. invites Dark Forces
1 februari 2005
Sense
Influence