Partyflock
 
Nieuws · januari 2005
­ Nederland
De eerste namen van de Pinksterpar-t zijn al bekend. Daniele Mondello, de Italiaanse top DJ is één van de topartiesten op de Pinksterpar-t, die op 14 en 15 mei in Erp/Veghel wordt gehouden. Mondello, een hardstyle-DJ, is één van de 45 DJ’s, die op het eerste outdoor dancefestival van het seizoen draaien.
Beter kom je niet
maandag 31 januari 2005
Na een uitverkochte en succes volle “beter kom je niet” afgelopen november is het 16 april weer tijd voor een nieuwe editie. BKJN Events ging op zoek naar een nieuwe grotere locatie. Amigo's te Dordrecht is na een korte tijd gevonden en zal er mede voor zorgen dat er meer mensen kunnen ervaren waar Beter kom je niet voor staat: Feesten voor de hardcore liefhebber in combinatie met een goede prijs, kwaliteit verhouding.
Hellbound bereidt zich voor op voor één van de donkerste edities tot nu toe. Organisator Multigroove heeft na aanleiding van de enorme run op de tickets en de vele contest inzendingen vandaag besloten om zaterdag 12 februari een extra stage op het Frozen Hardcore Festival te creëren.
Funky Friday Fun(k) For Free
vrijdag 28 januari 2005
Een feestje waar men kan dansen, praten, relaxen, waar je die ouderwetse huiskamer gezelligheid voelt, waar vrolijke ‘Funky Music’ uit de speakers komt, waar de toegang gratis is en waar iedereen blij en gelukkig is…? Dat is absoluut Funky Friday!
Hardhouse!
vrijdag 28 januari 2005
Ben jij die saaie Paasdagen ook zo zat? ’s Ochtends met de hele familie naar oma, kleffe paasontbijtjes wegwerken, een gespannen sfeertje bij je schoonouders… Dan hoef je dat allemaal niet mee te maken in 2005! Hardhouse Crew presenteert van drie uur ’s middags tot elf uur ’s avonds Hardhouse! in het Sol DJ Café in Amsterdam met X-Force, MvDJ, Hank en special guest Spencer Freeland (UK)!
Zaterdag 5 februari haalt XtraLarge weer een van zijn paradepaardjes van stal met Xtra Erotic. Deze erotisch getinte avond in samenwerking met de bekende afterclub Organza, staat bekend om zijn hete, sexy sfeer en opwindende entertainment. Dit keer willen we er nog een schepje boven op doen, door iedereen in het kader van "stop de vertrutting" te vragen om zo sexy mogelijk gekleed te komen op deze avond, en echt je best te doen op jouw outfit.
DOTF Conceptnight vs Violet Skies
woensdag 26 januari 2005
DOTF heeft in het verleden diverse ‘on tours’ en ‘concept nights’ gegeven; deze bijzonder duistere feesten staan bekend om hun zeer hoge underground gehalte en directe link naar het oude Parkzicht. Na een jaar van wachten is het dan ook tijd om weer een “Concept Night” weer uit de kelder te halen. Het beruchte event dat haaks staat op iedere ander oldschool feest. De trouwe DOTF Fans weten ondertussen al genoeg, en kunnen zich opmaken voor iets zeer speciaals!
Slaves to the Rave
woensdag 26 januari 2005
Op zaterdag 12 februari is het weer zover. Dan is er weer een Slaves to the Rave in Dordrecht en het belooft zoals altijd weer een waanzinnig feest te worden. Het feest wordt al voor de zevende keer gehouden en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de Hardcore. In de afgelopen 2 jaar heeft dit evenement zich steeds bewezen en ook dit keer is niks aan het toeval overgelaten.
1 jaar Noise O.D. Dance Events
woensdag 26 januari 2005
In januari 2004 begonnen ze met het concept Tempovision, nu één jaar later drie Noize 2 Addiction’s en 12 Tempovision’s verder vieren ze hun éénjarig bestaan. Gedurende 2004 heeft de organisatie veel artiesten over de vloer gehad, sommige presteerden naar verwachting goed of zelfs beter. Weer anderen presteerden ver onder de maat en zien we nooit meer terug op een door Noise O.D. Dance Events georganiseerd event. Men heeft hier van geleerd en zal in 2005 niet opnieuw de vingers branden op deze manier
Dance Energie
woensdag 26 januari 2005
Dit betekent een heerlijke mix van Trance, Hardtrance, Jump en Hardstyle. Op de vorige editie’s van Dance Energie hebben bijvoorbeeld Brennan & Heart gestaan, die met hun geheel eigen style Club Swing echt helemaal op zijn kop hebben gezet. Ook hebben de Demolition DJ en dj Fausto hier al eens hun kunsten vertoont. Dit belooft wat voor deze editie.
Area 51
dinsdag 25 januari 2005
Area 51 belooft een bijzonder dance-event te worden dankzij een sterke line-up met Lucien Foort, Dazzle en Johan Gielen. Het event wordt georganiseerd door DDP Events en Dazzling Music. Beide organisaties zijn bijzonder trots om deze bijzonder hoogwaardige line-up te kunnen presenteren op Area 51. Onlangs haalde DDP Events tijdens From Greece With Love ondermeer Benjamin Bates en Marco V al naar Breda.
Op 29 januari 2005 organiseert Blackhole recordings clubnight in de 29 te Amsterdam. Op deze speciale labelnight nodigt Blackhole de beste dj’s uit voor de acte de présènce. Blackhole is een van Nederlands meest gewaardeerde labels waar Tiësto een onderdeel van uit maakt. Met hun krachtige releases zijn menig productie van artiesten als Cor Fijneman, Mark Norman, Mojado en Tiesto terug te vinden in de platenkoffers van nationale en internationale dj’s.
Terug in de tijd met High Energy
dinsdag 25 januari 2005
Sluit je ogen en ga terug in de tijd. Zoek in je gedachten het jaar 1998 op. Hoe zag dat er ook alweer uit? Het Nederlands Elftal schittert in Frankrijk maar wordt geklopt door de Brazilianen, Frans Bauer schiet als een komeet omhoog, Maxima is de nieuwe liefde van Willem-Alexander en staat voor het eerst in de roddelbladen. En Marianne Timmer en Ids Postma winnen schaatsgoud op de Olympische Spelen. Op dancegebied gebeurt echter ook het nodige. Hardcore heeft zijn grootste omvang wel gehad en een nieuwe sound voor het grote publiek dient zich aan. Een geluid waar duizenden mensen wel oren naar hebben. Na jaren vol duistere donkere beukplaten wil men vrolijke muziek horen. Trance is het antwoord.
Resistance
dinsdag 25 januari 2005
De Vijverhut is een van de bekendste en populairste partycentrums in Noord-Holland, maar nooit eerder werd er een dance-feest georganiseerd met meerdere DJ's op een avond. Negen maanden na de brand was de wederopbouw van De Vijverhut een feit.
D.D.O.D. meets UK Hardgrooves
maandag 24 januari 2005
Het kleine, maar meest gezellige Café de Trappist van Amsterdam zal op 4 februari aanstaande weer tot de nok toe gevuld worden met Harddance. Het geluidssysteem dat pieken heeft van 107 a 109 decibel kan als geen ander laten horen hoe mooi en hard Harddance kan zijn. Tevens staat de geweldige sfeer garant voor een superavond. D.D.O.D. staat voor only happy partypeople, dj's die zich met hart en ziel geven en niet te vergeten harddance, harddance en nog eens harddance.
Harder Mach is er een paar maandjes tussenuit geweest. Harder werd de afgelopen maanden gehouden op de eerste zaterdag van de maand in de Powerzone te Amsterdam. In deze locatie hebben maar liefst 4 edities plaatsgevonden. De 5 editie van 5 februari 2005 in de Powerzone is afgelast. De crewleden zochten een nieuwe uitdaging voor de nieuwe Harder Mach reeksen. Er werd een andere locatie gevonden en de eerste datum staat vast op 19 februari 2005 in de Lexion Venue te Westzaan.
Op 5 februari is Park 3 weer het podium van Harderwijk's gezelligste house event Expectacle!. We zijn weer druk geweest om een goede line-up neer te zetten en zijn dan ook erg blij met het resultaat. Met trots presenteren we Bart Skils, die op Awakenings op een geweldige manier het nieuwe jaar inluidde.
Club More brengt het More Music
woensdag 19 januari 2005
Het laatste weekend van januari komt de More... met een clubweekend waar je geen genoeg van kunt krijgen. Op vrijdag is het toneel voor Morality en de DJ´s van het Duitse Pokerflat label, zaterdag wordt de tent op z´n kop gezet door Technotronic en o.a. de Fashion Jockeys.
2 Times 555 & Give 4 555
woensdag 19 januari 2005
Al veel te veel doden heeft de Tsunami in Azië opgeeist. Het zal heel veel kosten om de geleden schade weer op te bouwen. Dit is de reden dat 3 party-organisaties uit de regio utrecht de koppen bij elkaar hebben gestoken. Het resultaat is 2 benefiet parties waarvan de gehele entree-opbrengst ten behoeve van de slachtoffers van de Tsunami zullen bekomen.
Sinds de jaarwisseling was de voormalige "1 uit 1000"-partywebsite Daily-Fresh.net tijdelijk offline. De redactie & DTPers van het vrijwillige verband besloten dat de tijd was gekomen de dancewereld op een andere manier te belichten. In plaats van de oude portal/communitysite biedt de site vanaf vandaag een gratis full-colour glossy PDF-Magazine, volledig gericht op de (inter)nationale dancewereld, aan. In het "numero zero" van het PDF-Mag is onder andere een artikel gewijd aan de terugkeer van de Awakenings-parties naar de Westergasfabriek en vertellen "dance-iconen" over hun plannen en voornemens voor 2005.
Het zat er natuurlijk aan te komen dat er een vervolg zou komen van de eerste succesvolle editie van Uncontrolled Freaks. Inmiddels zijn we alweer bijna toe aan ronde 9 van de DJ contest en dus werd het weer tijd. Daarom keren we 26 maart terug in de Argus met Uncontrolled Freaks 2!
Heroes of Hardhouse
zaterdag 15 januari 2005
Na de succesvolle editie van de eerste heroes of hardhouse in de volledig nieuwe aangeklede bobs in Uitgeest vrijdag 29 oktober 2004 Komt er een vervolg op de serie heroes of hardhouse feesten. Vrijdag 25 februari zal het hardstyle en hardcore geweld losbarsten in Uitgeest.
The Sessions
zaterdag 15 januari 2005
2005 is nog maar nét begonnen, maar het belooft nu al een goed jaar te worden voor The Sessions. Naast het feit dat het erg goed gaat met het platenlabel, (nieuwe release van C-Jay staat gepland voor Februari) is het vroeg in het jaar ook alweer tijd voor The Sessions events.
10 Jaar Triple Vision
zaterdag 15 januari 2005
Triple Vision begon 10 Jaar geleden in 1994 met het importeren van Drum&Bass en Techno vanuit een slaapkamer in Delft. In eerste instantie gebeurde dit alleen voor particulieren, maar al snel begonnen de eerste shops in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven mondjesmaat deze destijds twee ondergewaardeerde substromingen langzaam te verkennen.
Wij zijn blij jullie te kunnen mee delen dat wij enkele uren geleden te horen hebben gekregen dat we op de Red Light Erotic Party de modeshow mogen lopen van de exclusieve lingeriewinkel Paars (www.paarslingerie.nl). Deze exclusieve lingeriewinkel is gevestigd in Den Haag en sinds kort ook op de Spuistraat in Amsterdam.
Net als de eerste twee zeer geslaagde edities zal de derde aflevering van Temporary Playground plaatsvinden in Las Palmas, Rotterdam. En wel op vrijdag 28 januari Temporary Playground maakt het verschil door elke editie een uniek thema neer te zetten. Met als rode draad een aangename en open atmosfeer, die wordt bepaald door visuals, temporary art, decor, performances en dj's.
Discotheek ZAK / RiziO 2005
donderdag 13 januari 2005
Al sinds 14 jaar staat discotheek ZAK open voor vele invloeden in de Dance en zeer hooggenoteerd in het Duitse uitgaansleven. Het laatse jaar was een tijdperk, waarin de dancescene overstelpt wordt met grootste evenementen. Daarin met medewerking van RiziO is het concept discotheek staande gebleven door voor ieder een zeer geslaagde weekend invulling te bieden.
Vrijdag 21 Januari 2005 viert Hardcore Revival resident The Guardian zijn 30ste verjaardag ,en dat moet natuurlijk uitbundig gevierd worden. Defenz Dance Events zal daarom niets aan toeval overlaten om deze datum onopgemerkt te laten blijven!
Garden of Eve - Lost in paradise
woensdag 12 januari 2005
Op zondag 16 januari 2005 zal het Westergasterras te Amsterdam het décor zijn van het nieuwe dance evenement Garden of Eve. In de namiddag kun je een combinatie van diner, dance en lifestyle verwachten in een nieuwe unieke omgeving.
Underground Attak
woensdag 12 januari 2005
Voor deze vierde editie hebben we gekozen om een stapje hoger te gaan in de line up, na Sceletor op chapter 2 en Cremator op chapter 3 is het nu de beurt aan niemand minder dan The Vizitor. Hij zal met een brute terror set het feest afsluiten. The Vizitor is geen onbekende naam meer in de scene, naast zijn bekende performances in 2004 op oa: Thunderdome, Hellraiser en Ressureqtion zit hij tevens in het collectief van de welbekende Pendeho Records.
Chaoz - The Battle 2005
woensdag 12 januari 2005
2005 is begonnen, ook dit jaar zullen er weer veel DJ-talenten strijden om de winaar te worden van Chaoz The Battle. Deze editie van de door Core ConneXion georganiseerde Chaoz the battle zal bestaan uit 4 voorrondes verspreidt door het hele jaar. Uiteindelijk zullen de winnaars van de voorrondes strijden voor de winst in de finale.
The Bridge
woensdag 12 januari 2005
Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. De eerste grote avond voor The Bridge en de nieuwe medewerkers. Na een rustige start begon het al snel vol te lopen met nieuwsgierig publiek. Dit was immers de avond dat er meer bekend zou worden over de toekomst van The Bridge.
Temple of Terror
woensdag 12 januari 2005
Vrijdag zal de release van de cd Temple of Terror 2005 gevierd worden. Het feest zal geheel in het teken staan van de cd en er zal van hardcore opgebouwd worden naar terror.
Het nieuwe jaar is nog geen twee weken oud, of het eerste feest van Mania Events in 2005 staat weer voor de deur. En wat voor feest! In een nog nooit vertoonde setting zullen 3 exponenten van de nieuwe generatie hardcore- artiesten de hele nacht SAMEN garant staan voor de allerhardste hardcore sounds. Ja je leest het goed, D-Spirit, Sceletor en Wizard zullen de hele nacht samen draaien.
Sonic Rage
dinsdag 11 januari 2005
Jaren is er op gewacht en eindelijk is het zover. De bruisende jonge stad Almere heeft eindelijk een top lokatie waar een variatie aan muziek stylen kunnen worden gepresenteerd. Muzinq is het nieuwe pop podium wat Almere rijk is, Muzinq bestaat uit 2 zalen en biedt ruimte voor meer dan 1800 bezoekers.
Mach-1 nieuws
zondag 9 januari 2005
De komende maanden kan er weer flink gefeest worden op diverse party’s georganiseerd door Mach-1. Hieronder een overzicht hiervoor:
Zaterdag 15 januari is het zo ver. Dan is er een speciale editie van Back 2 Back met 2 wel hele populaire dj’s. De dj’s die de hele avond back 2 back gaan staan zijn Mike S, bekend van de populaire avonden van Crazyland, en Dazzle, bekend van de wereldbekende label Black Hole.
The Bridge
donderdag 6 januari 2005
Na het plotseling wegvallen van Bobby V als resident en een aantal medewerkers in Megadiscotheek The Bridge zijn er gaten gevallen in de programmering en op het personele vlak. Na het verschijnen van dit nieuws verschenen al snel de berichten dat The Bridge zich zou gaan oriënteren op een volledig Duits publiek.
Meer dan 5 jaar timmert de Sub-way goed aan de weg. Deze club bied bij veel bezoekers een warm en goed gevoel op het uitgaansplein in hartje Zaandam. Tal van muziekstromingen hebben het publiek al weten te vermaken in de deze niet te grote club.
2 years of X-Factor
donderdag 6 januari 2005
21 Januari is het zover, X-Factor Events is dan weer terug met een X-factor feest in "De Linde new style" in Groesbeek. X-Factor Events bestaat dan 2 jaar en zal stevig uitpakken in een volledig verbouwde Linde. Discotheek De Linde is helemaal onder handen genomen en heeft een grote verbouwing ondergaan. De ingang is nu aan de achterzijde, en is veel ruimer. Eenmaal binnen kom je uit op een plein, van waaruit je naar de verschillende zalen kunt.
Als je er niet bij was in de NDSM, maar de terugkeer naar de Gashouder niet wil missen is er goed nieuws. Mede doordat we gelukkig toch weer toestemming hebben gekregen om als vanouds 2 tenten aan de Gashouder te kunnen plaatsen, hebben we nog redelijk wat kaarten in de verkoop. Zaterdagochtend start de kaartverkoop bij de losse adressen (dus niet bij Ticketbox deze keer).
Members Only
donderdag 6 januari 2005
Deze keer wordt Members Only! gehouden in Club Elit in Enschede. Dit is een nieuwe trendy club in het hartje van Enschede. Deze club bestaat nu ruim een half jaar en is al een begrip in het oosten. Grote namen zoals Ricky Rivaro, Robert Feelgood, Marcella, Victor Coral en Brian S hebben hier al achter de decks gestaan.
Zondag 30 januari start om 16.00 s`middags de 1e editie in 2005 van Sound of Sunday. Op deze laatste zondag van de maand gaan in de Hemkade weer alle remmen los en zullen we de koude januari maand op feestelijke wijze afsluiten.
Kickin Sunday’s
dinsdag 4 januari 2005
De gehele maand December is het nieuwe concept in de après ski kelder te zaandam met success gestart. De hoogtepunten in de maand december waren voornamelijk Lady Lydjes verjaardag waar een goede opkomst was en veel vodka achter en op de bar vloeide. De sint en kerst special viel ook in de stemming bij het publiek.
Het is zover. Dj Chaos begint met de maak van zijn videoclip. Eénmaal gereed dan zal deze te bezien zijn op één der muziekzenders. Gedacht wordt aan TMF en The Box. Chaos zet hiermee zijn definitieve stap de profwereld in. Desalniettemin blijft hij zijn fans trouw zo ook zij hem trouw zijn. De opnames worden namelijk gemaakt in Lommel en wel op 26 maart 2005.
Wat Amsterdam zo uniek maakt is niet alleen de Xtra Large maar toch wel onder andere de Red Light District. Al eeuwenlang is Amsterdam wereldberoemd of beter berucht om haar Red Light District ook wel bekend als de Wallen. Eigenlijk is heel Amsterdam één grote bezienswaardigheid.
Het begin van het nieuwe jaar knalt Club Silverdome goed af met deze altijd weer spraakmakende DJ. Na Dano, Gizmo, Buzz Fuzz en The Prophet, die eerder op deze locatie gedraaid hebben is het aankomende vrijdag, 7 Januari aan de Darkraver om in Huizen te laten weten dat house geen verleden tijd is.
Save Asia
maandag 3 januari 2005
Amsterdamse dance wereld organiseert benefiet dance avond ten behoeve van de slachtoffers van de zeebeving in Zuidoost Azië. De vreselijke ramp die het gebied getroffen heeft, raakt ons allemaal. Onze verbondenheid met Azië is groot. Als vakantieland, inspiratiebron of oplaadstation. Wij willen graag helpen om de pijn enigszins te verlichten.
MoH Radio nu 7 dagen per week
maandag 3 januari 2005
In december 2004 startte Art of Dance het online radioprogramma 'Masters of Hardcore Radio' en inmiddels is de donderagavond-show van dit webradio-station zeer succesvol te noemen. Voor de Art of Dance crew was deze wekelijkse radioshow een test, maar dankzij de vele positieve reacties hebben we besloten de programmering uit te breiden.
Serious Damage
zondag 2 januari 2005
Op vrijdag 4 maart wordt Serious Damage georganiseerd in de Galouppe te Gulpen. Serious Damage wordt georganiseerd door de nieuwste organisatie van Limburg: Damage Lab Events. Deze avond zullen Meagashira/Project Omeaga, Lunatic & Miss Hysteria, Mr. Sinister, Crosswire, Triax, Pullzar & D-Struction en Switch vanaf 21.00 uur de beste hardcore, darkcore en early hardcore ten gehore brengen in de Galouppe te Gulpen.
31 januari 2005
Daniele Mondello en Pavo op Pinksterpar-t 2005
Beter kom je niet
28 januari 2005
Extra stage op Hellbound - Frozen Hardcore Festival
Funky Friday Fun(k) For Free
Hardhouse!
27 januari 2005
Stop de vertrutting en kom zo sexy mogelijk gekleed naar Xtra Erotic
26 januari 2005
DOTF Conceptnight vs Violet Skies
Slaves to the Rave
1 jaar Noise O.D. Dance Events
Dance Energie
25 januari 2005
Area 51
The Black Hole Recordings Clubnight
Terug in de tijd met High Energy
Resistance
24 januari 2005
D.D.O.D. meets UK Hardgrooves
20 januari 2005
Harder Mach verplaatst naar de Lexion Venue
19 januari 2005
Techno in Harderwijk met Bart Skils & Phonopunk
Club More brengt het More Music
2 Times 555 & Give 4 555
18 januari 2005
Daily-Fresh.net lanceert gratis PDF-Magazine
Uncontrolled Freaks - 12" House DJ Contest Final
15 januari 2005
Heroes of Hardhouse
The Sessions
10 Jaar Triple Vision
14 januari 2005
Strippers Red Light Erotic lopen lingeriemodeshow van zeer exclusieve lingeriemerken
13 januari 2005
Have a pleasant flight with TP-Airlines
Discotheek ZAK / RiziO 2005
Defenz presents - The Guardians Birthday Party
12 januari 2005
Garden of Eve - Lost in paradise
Underground Attak
Chaoz - The Battle 2005
The Bridge
Temple of Terror
11 januari 2005
Deliria - Mental Disturbances Caused By Extreme Enthusiasm
Sonic Rage
9 januari 2005
Mach-1 nieuws
7 januari 2005
B2B met Mike S Crazyland en Dazzle Black Hole
6 januari 2005
The Bridge
Club Sub-way timmert al meer dan 5 jaar aan de weg
2 years of X-Factor
Kaarten Westergasfabriek februari zaterdag in de voorverkoop
Members Only
Liquid Events presents Sound of Sunday
4 januari 2005
Kickin Sunday’s
Chaos videoclip op Children of the core
Red Light Erotic Party - Hoeren en snoeren op de Jan van Galen
3 januari 2005
Nitrodome introduces to you - The Darkraver
Save Asia
MoH Radio nu 7 dagen per week
2 januari 2005
Serious Damage