Partyflock
 
Nieuws 2005
­ Nederland
Woensdag 28 december is het dan zover. Eindelijk een vette technoparty in Kerkplein Breda. Beatitude presenteert deze avond een gevarieerde line-up van dj’s en live-acts waardoor verschillende stromingen binnen de techno aan bod zullen komen.
Op zaterdag 11 februari viert Trance Energy alweer haar 7-jarige bestaan traditiegetrouw in de Jaarbeurs. Met de hoge verwachtingen van afgelopen jaar als gezonde stimulans, wordt er absoluut voor gezorgd dat de waanzinnige editie van 2005 een waardige opvolger krijgt. Want het was deze Trance Energy aflevering die een nominatie in de wacht sleepte voor ‘Best Dance Event’ (wereldwijd!) tijdens de gerenommeerde International Dance Music Awards in Miami.
Skulls of Pain - The Antidote
dinsdag 29 november 2005
Je kent dat wel, loop je over straat, hoor je ineens van dat gillende gekrijs uit een put komen, van dat gegil wat door merg en been gaat, waarvan je haren op je lichaam recht overeind staan, en je nog even die rilling over je rug krijgt. Al snel loop je door met de gedachte dat er niks aan de hand is, want al zou er wat zijn, dan wil je het niet weten. Maar wat nu als we die ene keer nou wel de put deksel van de put halen, gewoon midden op straat?
Vanavond in de welbekende "The Bridge" te Meppen Duitsland gebeurd het: The gates of hell open once again, to unleash all those cenobites, freaks and maniacs to the guests of "Hellraiser - Gift Of God"
Na protesten van de plaatselijke wijkvereniging wordt straatprostitutie in de Jan van Galenstraat met onmiddelijke ingang verboden. De laatste afwerkplekken zijn inmiddels opgedoekt en de buurt kan rustig ademen. Helaas voor alle commerciele dames, maar er is hoop!
Master At Work [dj=26092]{Artiest met ID 26092 bestaat niet!}, winnaar van drie Grammy’s en bekend als een levende encyclopedie van beats, komt 19 november naar Nederland voor een live act op de 13e editie van Bacardi Batbeats in [location=concertgebouw De Vereeniging] in Nijmegen. Samen met D-Rashid, Melly Mel en DJ Dansa zal hij tot vroeg in de morgen de nieuwste en meest opzwepende Future Latin Grooves aan het aanwezige publiek laten horen.
Intenze - German edition
donderdag 6 oktober 2005
Na een stilte van 1,5 jaar rondom het succesvolle concept INTENZE zal er op 10 december een Duitse editie plaats vinden. Met de legendarische edities in de Rijnhal te Arnhem in ons achterhoofd was het moeilijk om in Duitsland de juiste locatie te vinden voor deze mega club editie.
Project X-it
zondag 2 oktober 2005
Deze keer geen Final Destination als ondertitel maar gewoon Project X-it. Het leek er bij de vorige editie op dat de Tagrijn haar deuren na 30 jaar moest sluiten. Maar onverwachts mag het poppodium nog een jaar langer open blijven. De Gemeente Hilversum kon een aantal dingen niet afronden met betrekking tot de sluiting en wederopbouw.
Summer Vibes XClusive in Studio 62
donderdag 29 september 2005
Aanstaande vrijdag zal de organisatie Summer Vibes de zomer definitief af sluiten met een spetterende edite van Summer Vibes XClusive. XClusive word gezien als de grote broer van de Summer Vibes evenementen die met grote regelmaat georganiseerd worden in Danszing Odeklonje. Na twee eerder succesvolle XClusive edities, in het ondanks volledig gerenoveerde Studio 62 op Cape Holland in Den Helder, is het nu aan headliner Erick-E de beurt om de zaal te vullen met zomerse beats.
Sonic
vrijdag 9 september 2005
Op zaterdag 17 september 2005 gaat het gebeuren; de ‘grand opening’ van het door velen verlangde concept Sonic in discotheek Dixies te Brasschaat (België)! Door het overweldigende succes van de hardere muziekstijlen als jump, hardstyle, early rave,… komt de organisatie met dit stevig nieuw concept naar de buitenwereld. Wekelijks, van 22.00u tot 06.00u, zullen ruim 1200 liefhebbers van deze muziekstromingen kunnen genieten in een frisse, moderne en ruim overzichtelijke locatie die evenzeer nostalgisch als modern is.
Bassjunkies Allowed
maandag 5 september 2005
Bassjunkies Allowed is terug 23 september. Na wat begonnen is met een eenmalig feestje keert bassjunkies allowed voor de 3e keer terug. Het is een concept gericht op de hardcore stijlen van nu en van vroeger. Na de groeiende populariteit van hardcore onder de huidige jeugd van nu besloot de organisatie West Venom Industries om een hardcore evenement in de omgeving te organiseren.
De allergekste MC uit het vak, Da Mouth of Madness, gaat het dan toch flikken. Het lijkt er op dat het een gekkenhuis gaat worden wat zelfs in de geschiedenis van Leeuwarden ongekend is. De grootse lokatie Rumours zal omgetoverd worden tot een absoluut knalhuis. Extra geluid, mooie aankleding en veel extra’s zullen de avond en de nacht buitengewoon bijzonder maken. 19 augustus, een dag om niet snel te vergeten!
De voorbereidingen voor Beter Kom Je Niet in de Hemkade zijn in volle gang en de kaartverkoop is al een tijdje gestart. Beter Kom Je Niet, in Nederlands mooiste locatie is bijna een feit. De laatste puntjes worden op de i gezet om de Hemkade te laten trillen als nooit tevoren.
Nieuw seizoen in De DansSalon
maandag 25 juli 2005
De DansSalon in Eindhoven is helemaal terug! En meer dan dat. Met een aantal nieuwe thema feesten en het behoud van de besten van de afgelopen periode staat er in het nieuwe seizoen heel wat lekkers op het programma.
Summer Extravaganza
maandag 18 juli 2005
Okay, okay het is geen Dance Valley, het is geen Latin Village en zeker geen Extrema Outdoor. Maar het is wel even het heetste en extravagantste indoor zomerfeestje van deze zomer! Met de beste en hotste dj’s van het moment. Summer Extravaganza gaat hot, sweaty en steamy worden!
Op 22 juli zullen de diverse dj’s overwegend hardcore muziek ten gehore gaan brengen in de specifieke TTM stijl. Met als uitzonderingen Peaky Pounder en Armageddon Project, die bekend staan om hun futuristische industrial sound. Promo sloot vorig jaar Sensation black, Innercity en Mysteryland succesvol af. Lady Dana vertegenwoordigd dit jaar Third Movement op Sensation Black, Mysteryland en Q-base. Peaky Pounder was de afgelopen maand te horen op Defqon 1 en zal in het najaar met zijn debuutalbum uit gaan komen.
Just at the Beach
dinsdag 28 juni 2005
Vrijdag 8 juli wordt er in Hengelo een hittegolf verwacht. Meteorologen hebben bepaald dat het op deze dag zo rond de 27° graden gaat worden. Eigenlijk wel de ideale temperatuur om naar het strand te gaan. Bij voorkeur dan naar hotspot ‘Bloemendaal aan Zee’. Maarja de meeste mensen moeten werken op deze dag en het is ook een flink eind rijden, dus eigenlijk is het ook weer niet echt een goed idee. Maar wat we natuurlijk ook kunnen doen; Als wij niet naar het strand kunnen nou dan halen we het strand toch naar ons!
D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn
vrijdag 24 juni 2005
Afgelopen vrijdag, 17 juni veranderde café de Trappist voor zeven uur weer in een Harddance Heiligdom. De sfeer was geweldig, de partypeople maakten het feest, de DJ's hadden er allemaal erg veel zin in en dit was te merken ook. Na de funky openingsset van The Dawn nam Charly het over en ging de versnelling een tandje omhoog, klokslag twaalf was het tijd voor Eyreon Project die een stampende Harddance set neerzette. Cill bracht D.D.O.D. 5 - Divine Harddance Techno en UK Hardhouse en als hekkensluiter gaf Raine een onvervalste pompende UK set weg, die de vermoeide voeten ook het laatste uur lieten dansen of je het nou wilde of niet.
Het Paard gaat feesten in het weekeinde van 24 en 25 juni 2005 om te vieren dat op 5 april j.l. Nieuwe Revu’s Nachttempel voor de beste club van Nederland aan deze Haagse popzaal werd uitgereikt.
Op 30 juli zal in GO PLANET (voormalig condor city) de EASTSIDE UNDERGROUND de volgende OLDSCHOOL MADNESS gaan houden, als je dus nog niet uitgefeest bent op het grote outdoor hardcore festival in de buurt kan je direct door naar OLDSCHOOL MADNESS
Warship gaat gewoon door
donderdag 2 juni 2005
Er gaan geruchten rond dat Warship afgelast gaat worden. Dit omdat er geen vergunning is aangevraagd. Helaas is dat laatste waar, maar gelukkig het eerste niet. Warship vaart namelijk 2 weken later uit, op 24 juni. Dit unieke bootfeest op de Catamaran Castle gaat dus gewoon door. De booteigenaar was niet op de hoogte van de nieuwe regels voor bootparty’s en dat hier sinds kort ook een vergunning voor aangevraagd moet zijn. Voor 10 juni kon er geen vergunning meer afgegeven worden, omdat dit te kort dag was om het hele aanvraagtraject te doorlopen.
Op 26 mei 2005 organiseert de studentenvereniging ASVL “Fahrenheit” in Club Panama. Dit jaar wil de ASVL het studiejaar op een knallende manier afsluiten, met een goed feest, goede locatie en een zeer goede line-up met o.a. JP, Tommy Pulse, Sem Sonic en Miss Nine. In de kleine zaal van Panama zal aanstormend talent hun kunsten laten zien.
Met Siberia gaan Gofetish en Cosmic Events een stapje verder dan de erotisch getinte feesten die op dit moment populair zijn. Dit feest is namelijk een zogenaamd full fetisch feest.
Pussy Lounge X-rated
donderdag 12 mei 2005
Aanstaande zondag is het zover, dan zal er een nieuwe editie van het populaire b2s concept Pussy Lounge gehouden worden in Tropicana te Rotterdam. Omdat de Pinskerzondag voor het vaste b2s publiek altijd iets bijzonders heeft zal de komende editie omgetoverd worden tot de Pussy Lounge X-rated. De naam zegt het al: X-rated zal de bezoekers voorzien van een flinke portie erotiek en entertainment.
Ook zo’n zin in zon en zand? In bikini’s en beachboys en rosé’tjes op het terras? Zoek je zonnebrand alvast op, want van 19 mei t/m 18 september ligt het Strand aan de Maas weer op het Leuvehoofd in Rotterdam. Dit stadsstrand met echt zand en een paviljoen in oosterse sferen brengt de zomer in één keer naar Rotterdam. Je kunt er dansen en drinken, relaxen en flirten en volop genieten. Want op het Strand aan de Maas is altijd wat te doen.
Een kwart van de programmering van Solar Weekend Festival is al bekend! Het tweedaagse festival zal plaatsvinden op zaterdag 13 en zondag 14 augustus aan het strand van de Roermondse Maasplassen. Solar heeft in hartje zomer een superbreed programma dat bol staat van binnen- en buitenlandse muziektoppers.
Het is alweer bijna zover, koninginnedag 2005 staat voor de deur. De gehele dag, en de dag ervoor, is er in het hele land wel iets te doen. Daarom kan ook jou No.1 discotheek van Noord Nederland Sans Souci niet achter blijven.
De wereldberoemde Love Parade in de Duitse hoofdstad Berlijn gaat ook dit jaar niet door. Net als in 2004 is het de organisatoren niet gelukt voldoende sponsors te vinden.
Aanstaande zaterdag is er dan eindelijk weer een Above & Beyond in Leeuwarden. Iets waar diverse houseliefhebbers naar uit hebben gekeken. Met de komst van de Blackhole DJ’s: Ton TB, Cor Fijneman en Mark Norman en de ondersteuning van de regionale housepioniers Rabies & Alian, Marlin en DJ Ruiz beloofd dit weer een Above & Beyond te worden die de boeken in gaat. Om een aantal vragen weg te nemen en om een wijziging in de line-up bekend te maken probeert 5th Events hieronder alles voor de bezoekers op een rij te zetten
Fresh minds
vrijdag 15 april 2005
Organisatie Fresh Minds organiseert op bevrijdingsdag, donderdag 5 mei 2005 een gratis technofeest genaamd Fresh Minds in het Muziekcafé in Apeldoorn. Het feest begint vanaf 15.00 uur en duurt tot door tot 01.00 uur.
Enige tijd geleden kondigde Dance to Eden aan op zaterdag 25 juni in de Vechtsebanen te Utrecht een nieuw concept te lanceren: Generations of Hardcore, the past, the present, the future. Elke generatie zou vertegenwoordigd worden door één DJ. Uit de vele reacties van het publiek blijkt dat men liever een dik gevulde line-up ziet dan lange draaisets van drie artiesten.
Twogether
zaterdag 9 april 2005
Vrijdag 15 april gebeurt er weer eens iets nieuws in Rotterdam! Deze keer geen avond vol met soulfull of funky house maar een avond vol lekkere, swingende en stevige house. Twee, aan populariteit winnende Rotterdamse DJ's bundelen hun krachten en zullen het publiek trakteren op een intiem avondje swingen.
12,5 years of Exposure
zondag 3 april 2005
In de avond van 29 op 30 april is het 12,5 jaar geleden dat Exposure de deuren open deed voor het publiek. Intussen heeft deze organisatie al legio aan verschillende evenementen georganiseerd. Van club avonden in eigen locatie, party’s op andere locaties en in het buitenland zoals o.a. veel op Ibiza. Vele DJ’s uit alle windrichtingen hebben inmiddels de revue gepasseerd bij deze club en organisatie.
XL goes Hard, Harder, Hardest
woensdag 23 maart 2005
Injecting you with a new poison! Xtra Large heeft geluisterd naar de vele verzoeken en verbreedt zichzelf door harddance aan het muzikale spectrum toe te voegen. Op 26 maart gaat de tweede zaal voor het eerst open met deze nieuwe, harde sound. Waar Xtra Large al een stevige energieke sound kent, zet de tweede zaal dit keer nog een tandje bij en schakelt een versnelling omhoog. Ben je er klaar voor? Can you handle the pressure?
Line-up Frequence bekend
dinsdag 15 maart 2005
Zaterdag 4 juni vindt het vijfjarig jubileum van het populairste dance festival van het Zuiden plaats: Frequence Outdoor #5. Met drie muziek area’s en een verrassende lijst met nationale en internationale artiesten is de organisatie achter Frequence er klaar voor!
Sounds of Sunday
donderdag 10 maart 2005
De laatste editie van Sound of Sunday op 27 februari werd ondanks de extreme kou goed bezocht, helaas moest Melvin Warning op deze editie zijn set door ziekte afbreken, maar hij zal voor zijn trouwe fans binnenkort nog een keer te horen zijn op S.O.S. Op deze editie was voor het publiek Randy Katana de Dj van de avond hij draaide echt een topset waarbij het publiek ook weer helemaal los ging al met al was deze zondag 27 februari weer een zeer geslaagde editie van S.O.S.
Nuclear Events en O.G.P., presenteren een nieuw concept in de provincie Groningen, namelijk: Hysteria. Hysteria zal het oldschool gevoel in Noord-Nederland weer terug gaan brengen. De eerste editie van Hysteria in het noorden zal plaats vinden op 12 maart.
Fridance is een nieuw concept in de vernieuwde Bantam. Dit is de start van een maandelijkse dance avond op de eerste vrijdag van de maand, waar kwaliteit van de muziek en sfeer de hoogste prioriteit hebben. Organisatie S.V.J. denkt dat dit dé toevoeging van het uitgaan in West-Friesland voor het jaar 2005 zal zijn.
Masters of Hardcore Hummer Treatment
vrijdag 18 februari 2005
Zoals je van Art of Dance gewend bent wordt er voor de Masters of Hardcore evenementen altijd een superactie op touw gezet. Vorig jaar maakten wij 4 mensen gelukkig met een MOH VIP treatment. Dit jaar doen we er, wegens het tien-jarig bestaan, een schepje bovenop.
De stad Uden heeft een bruisend uitgaansleven, maar het mist een echte club waar gedanst kan worden. Vanaf vrijdag 4 maart 2005 vormt ‘Delicious’ aan de markt in het centrum de uitkomst. Een club van formaat (capaciteit: 600 bezoekers) met een lounge en grote danszaal, bedoeld voor mensen van 21 jaar en ouder. De muziekstijl vat exploitant Mark Boef samen als ‘All Time Disco Flavours’, de beste muziek uit de gehele ‘discokeuken’. DJ Ben Liebrand zal als ‘special guest’ op de openingsavond draaien.
Trance Classix DJ Contest
donderdag 10 februari 2005
Op 26 februari zal in de Powerzone voor de tweede keer Trance Classix worden georganiseerd. Ruim 2000 bezoekers zullen uit hun dak gaan op klassieke trancetracks gedraaid door de DJ’s die de begintijd van de trance ook nog hebben meegemaakt. In area 1 zullen de beste classic trancesounds gedraaid worden door ervaren jocks als Spider Willem, DJ Astrid, Bas & Ram en Dumonde.
DJ Nosferatu zal zijn onder andere zijn oude Ruffneck, Gangsta en Supreme Intelligence producties afstoffen om die aldaar ten gehore te brengen en natuurlijk alle early rave klappers van de afgelopen jaren. Scott Brown zal zijn arsenaal aan klappers meenemen en weer eens een keer in Holland draaien sinds lange tijd. De schot is nog steeds actief in de scene en heeft zijn oude label Evolution pas weer nieuw leven ingeblazen. Ook werkt hij nog steeds samen met dj Neophyte.
Simply Sota
woensdag 2 februari 2005
Op 12 februari zal de volgende editie van SimplySota plaatsvinden in de kelders onder de Posthoornkerk te Amsterdam. Na de perfect geslaagde vorige editie heeft het even geduurd voordat wij weer gebruik konden maken van deze locatie, maar het wachten zal zeker worden beloond.
Zaterdag 5 februari haalt XtraLarge weer een van zijn paradepaardjes van stal met Xtra Erotic. Deze erotisch getinte avond in samenwerking met de bekende afterclub Organza, staat bekend om zijn hete, sexy sfeer en opwindende entertainment. Dit keer willen we er nog een schepje boven op doen, door iedereen in het kader van "stop de vertrutting" te vragen om zo sexy mogelijk gekleed te komen op deze avond, en echt je best te doen op jouw outfit.
DOTF Conceptnight vs Violet Skies
woensdag 26 januari 2005
DOTF heeft in het verleden diverse ‘on tours’ en ‘concept nights’ gegeven; deze bijzonder duistere feesten staan bekend om hun zeer hoge underground gehalte en directe link naar het oude Parkzicht. Na een jaar van wachten is het dan ook tijd om weer een “Concept Night” weer uit de kelder te halen. Het beruchte event dat haaks staat op iedere ander oldschool feest. De trouwe DOTF Fans weten ondertussen al genoeg, en kunnen zich opmaken voor iets zeer speciaals!
Resistance
dinsdag 25 januari 2005
De Vijverhut is een van de bekendste en populairste partycentrums in Noord-Holland, maar nooit eerder werd er een dance-feest georganiseerd met meerdere DJ's op een avond. Negen maanden na de brand was de wederopbouw van De Vijverhut een feit.
Hellraiser
vrijdag 21 januari 2005
Over twee weken is het zover, dan gaat de PBH Hoeve te Zuidlaren weer trillen op zijn grondvesten. De hardcore invasie van het noorden begint nu echt vorm te krijgen. De woensdag voor de party gaan we beginnen met het lichtplan uit te voeren om in drie dagen tijd te eindigen met het decor en het geluidssysteem. We hebben er zin in.
Club More brengt het More Music
woensdag 19 januari 2005
Het laatste weekend van januari komt de More... met een clubweekend waar je geen genoeg van kunt krijgen. Op vrijdag is het toneel voor Morality en de DJ´s van het Duitse Pokerflat label, zaterdag wordt de tent op z´n kop gezet door Technotronic en o.a. de Fashion Jockeys.
Heroes of Hardhouse
zaterdag 15 januari 2005
Na de succesvolle editie van de eerste heroes of hardhouse in de volledig nieuwe aangeklede bobs in Uitgeest vrijdag 29 oktober 2004 Komt er een vervolg op de serie heroes of hardhouse feesten. Vrijdag 25 februari zal het hardstyle en hardcore geweld losbarsten in Uitgeest.
Zaterdag 15 januari is het zo ver. Dan is er een speciale editie van Back 2 Back met 2 wel hele populaire dj’s. De dj’s die de hele avond back 2 back gaan staan zijn Mike S, bekend van de populaire avonden van Crazyland, en Dazzle, bekend van de wereldbekende label Black Hole.
12 december 2005
Bart Skils en Secret Cinema op Beatitude in Breda
1 december 2005
Presentatie line-up Trance Energy 2006
29 november 2005
Skulls of Pain - The Antidote
18 november 2005
Laatste update Hellraiser - Gift of God
2 november 2005
Straatprostitutie niet meer gedoogd in Jan van Galenstraat
Kenny Dope live op Bacardi Batbeats in Nijmegen
6 oktober 2005
Intenze - German edition
2 oktober 2005
Project X-it
29 september 2005
Summer Vibes XClusive in Studio 62
9 september 2005
Sonic
5 september 2005
Bassjunkies Allowed
18 augustus 2005
Da Mouth of Madness Birthday Update en Timetable
8 augustus 2005
Beter Kom Je Niet Timetable en update
25 juli 2005
Nieuw seizoen in De DansSalon
18 juli 2005
Summer Extravaganza
30 juni 2005
The Third Movement organiseert Label Night
28 juni 2005
Just at the Beach
24 juni 2005
D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn
21 juni 2005
Gratis toegang tijdens Nachttempel weekeinde
9 juni 2005
Oldschool Madness - The Aftermath
2 juni 2005
Warship gaat gewoon door
18 mei 2005
Fahrenheit - The temperature is rising
17 mei 2005
Siberia - Oogverblindend, egostrelend en superfetish
12 mei 2005
Pussy Lounge X-rated
7 mei 2005
Zomer in je bol, Strand aan de Maas
5 mei 2005
Eerste namen Solar Weekend Festival bekendgemaakt
27 april 2005
Koninginnedag naar No.1 discotheek Sans Souci
21 april 2005
Geen Love Parade in Berlijn dit jaar
20 april 2005
Above & Beyond presents Blackhole Tour 2005
15 april 2005
Fresh minds
10 april 2005
Wijziging Generations of Hardcore
9 april 2005
Twogether
3 april 2005
12,5 years of Exposure
23 maart 2005
XL goes Hard, Harder, Hardest
15 maart 2005
Line-up Frequence bekend
10 maart 2005
Sounds of Sunday
21 februari 2005
Hysteria nieuw oldschool concept in Groningen
18 februari 2005
Fridance presents Don Diablo in Bantam
Masters of Hardcore Hummer Treatment
12 februari 2005
Disco theater Delicious opent met special guest DJ Ben Liebrand
10 februari 2005
Trance Classix DJ Contest
8 februari 2005
Assimilation II - The best of the past and more
2 februari 2005
Simply Sota
27 januari 2005
Stop de vertrutting en kom zo sexy mogelijk gekleed naar Xtra Erotic
26 januari 2005
DOTF Conceptnight vs Violet Skies
25 januari 2005
Resistance
21 januari 2005
Hellraiser
19 januari 2005
Club More brengt het More Music
15 januari 2005
Heroes of Hardhouse
7 januari 2005
B2B met Mike S Crazyland en Dazzle Black Hole