Partyflock
 
Nieuws · juli 2004
­ Nederland
Harder Mach in Powerzone
zaterdag 31 juli 2004
In oktober 2004 verschijnt er weer de succesvolle hardstyle cd Harder. Deze cd zal de nummer 8 krijgen in de gehele reeks series die al eerder zijn uitgebracht in samenwerking met Sony recordcompagny. Deze cd's zijn gemixt door de legendarische dj Gizmo. Gizmo is natuurlijk geen kleine naam in het vak en bewijst ook zo op cd zijn draaikunsten.
City Sounds in centrum Tilburg
zaterdag 31 juli 2004
Op zaterdag 21 augustus aanstaande is het weer zover. City Sounds, powered by Holland Casino Breda, zal in alle hevigheid losbarsten in het centrum van Tilburg.
Aanstaande zaterdag vindt in de Nijmeegse Goffert het outdoor festival No Bullshit plaats. Tachtig procent van de beschikbare tickets is reeds over de toonbank gegaan en bij deze maakt Multigroove de draaitijden van de gevarieerde, harde programmering bekend.
Het belooft een internationale tijd te worden voor het dj/producers duo Brennan & Heart. Allereerst staat er dit weekend Nature One op de planning.
Na een rustige zomerperiode staat er vrijdag 10 september weer een gezellig Oldskoolfeest voor de deur! Darkraver is dit weekend jarig en heeft besloten om te beginnen met vieren in Utrecht.
T-Time Augustus
woensdag 28 juli 2004
T-Time gaat de zomermaand augustus weer lekker knallen met diverse gast DJ's in Cafe Sol op het Rembrandtplein te Amsterdam. Het zal er heet aan toe gaan in deze zomermaand. Nu maar hopen dat het weer een beetje mee zit want de zomer in Nederland ziet er niet echt spektaculair uit.
Hellbound - The Darkside
woensdag 28 juli 2004
Waar tijdens het Hellbound Hardcore Festival op de Hemkade Zaandam werd gekozen voor een programmering verdeeld over verschillende stages, wordt op de Borchland het ultieme Hardcore gevoel gebracht door één grote Mainstage aangevuld met een underground, sfeervolle tweede stage waar verschillende sub-stromingen gebracht worden.
Jeffreyt.nl 34 Birthday Party
maandag 26 juli 2004
34 jaar geleden zag hij het levenslicht: Jeffrey Treffers, onder veel mensen ook wel bekend als Jeffrey T, het brein achter de gelijknamige internetsite Jeffreyt.nl. Naar eigen zeggen begon het allemaal zo’n twee jaar geleden, toen hij aanwezig was op een groot Housefeest en meteen verslaafd raakte aan de sfeer en alles daar omheen.
Lovefield informatie
maandag 26 juli 2004
Dit jaar wordt voor de negende keer het Lovefields festival georganiseerd in Eichenring/ Scheeßel (Duitsland).
Dit nieuwsbericht bevat alle basic informatie die bezoekers nodig kunnen hebben.
Zondag 8 augustus zal de eerste editie van het FreeFunk Festival plaatsvinden in het Julianapark van Venlo. Bekende namen in de line up zijn: Brain S, Laidback Luke, Dunca de la Funk & Norman Soares,Benny Rodrigues en Marc Eaust.
Nieuwe release DJ Dazzle!
maandag 26 juli 2004
Na verscheidene remixes te hebben gemaakt voor o.a. Andain, Way Out West, Black-hole Recordings, Vank en voor Gesture music (het label van Misja Helsloot), is de nieuwste release van DJ Dazzle, met de tracks Radar en Clino, nu op vinyl verkrijgbaar.
Dancezender ID&T Radio komt volgens de rechtbank in Den Haag niet in aanmerking voor een schadevergoeding van 1,3 miljoen euro. Het radiostation eiste dat bedrag in kort geding van de Staat, omdat die het bedrijf bij de verdeling van etherfrequenties zou hebben benadeeld.
Trance # Active na FFWD
maandag 26 juli 2004
Vanaf 16:00 uur opent de Nighttown haar deuren voor maximaal 800 partypeople die kunnen genieten van de volgende DJ's: Sven S, Amtrak, Secret Simba, Misja Helsloot en als klap op de vuurpijl Johan Gielen.
B2S nieuwsupdate
donderdag 22 juli 2004
Vraag jij je ook af waar B2S allemaal mee bezig is? Bij deze een nieuwsupdate waarin zij informatie geeft over Decibel Outdoor, de kaartverkoop van Hard Bass, een B2S FFWD after, de website en Decibel Cd/DVD.
Mazzo gooit haar deuren open
donderdag 22 juli 2004
Dit weekend gaan de Mazzo deuren open om een zeer geëerd publiek te ontvangen, dat opnieuw het beste voorgeschoteld zal krijgen. Naast Hollandse gasten en Amerikaanse gasten zal de club ook Speciale gasten over de vloer krijgen. Wie is nog een verassing.
Chemistry reageert op de geruchten die onlangs als nieuwsfeit in de wereld zijn gekomen. Het betreft hier de donderdag- en zaterdagavondfeesten.
Love2party houdt het op: geen poespas, lekkere muziek en gewoon met een paar honderd man uit je dak gaan.
En dat gebeurt dan ook op Soul Beach dat zij zelf bestempelen als het best bewaarde geheim van het Nederlandse strand.
Afgelopen 14 Juli is de nieuwe single 'Desire' van Bas Kunnen door de luisteraars van Nederland's grootste commerciële radiozender ( Radio538 ) gemaakt met maarliefst 74,4%!
Partyxtreme's BirthdayParty
maandag 19 juli 2004
Twee jongens besloten wat te gaan organiseren in doetinchem,omdat er weinig voor het hardcorepubliek te doen was. De naam hadden ze al van de partysite: Partyxtreme. Dus dat was makkelijk meegenomen, de feesten sloegen goed aan bij het publiek,dus ze besloten door te gaan ermee.
Shapes of Sound
maandag 19 juli 2004
De naam zegt het al, Free Sessions, gratis en voor niks heeft iedereen dus de grootste lol op vrijdagavond in Nighttown Basement. In juli en augustus zullen alle Sessions partijen een frisse line up neerzetten, zo ook Sound Architecture.
Photonic Festival
maandag 19 juli 2004
Een weekend waarin visuele technologie, kunst, muziek en natuur samensmelten. In een ontspannen sfeer kan worden genoten van een combinatie van ambient, triphop, abstracte soundscapes en IDM.
Industrial Warriors
zaterdag 17 juli 2004
Het was de afgelopen tijd opvallend rustig in Vlaardingen, maar de rust zal wreed verstoord worden op vrijdag 10 september. Voor de eerste editie van Industrial Warriors zullen de grootste Dj’s neerstrijken in discotheek Close Up.
Na enige tijd werkzaam te zijn geweest in de Danswereld, is de nieuwe en verbeterde site van Alliance DJ booking online. Deze site zal wekelijks uitgebreid worden met informatie over Alliance's DJ's en VJ's nieuwste releases en producties.
Het gaat goed met Jochen Miller. Jochen, dé verrassing van het jaar genoemd in ID&T magazine, behaalde vorig jaar in de eerste editie van de Dutch DJ Award vanuit het niets de 14e plaats, gekozen uit de beste nationale en internationale DJ’s. Ook dit jaar doet hij van zich spreken door middel van een nieuwe naam, nieuwe solo optredens en nieuwe producties!
The House Of Rave
vrijdag 16 juli 2004
Vaak lees je als commentaar op feesten dat er veel platen dubbel gedraaid worden, dat de sfeer niet echt top is, dat er wazi's rondlopen en dat het geluid niet echt lekker is. Onder het motto: "een betere wereld begint bij jezelf" geeft The Real Underground Events dus een feest wat hier verandering in wil brengen.
Unique sexycity 4 Xtra Special
vrijdag 16 juli 2004
Velen kunnen de laatste succesvolle Unique nog goed heugen. De thema van deze derde editie was dan ook het Verre Oosten, met veel gesluierde dames, mooie Arabische stripacts waar slangenbezweerders en vuurspuwers in voor kwamen en vele andere betoverende erotische acts.
De vierde editie van het DJBroadcast Magazine verschijnt ditmaal in een extra hoge oplage van 100.000 exemplaren. Met de zomer voor de deur heeft de redactie zich voor dit nummer vooral op de headliners van de grote festivals gericht. Interviews met Felix da Housecat, Deep Dish, Alter Ego, Johan Gielen, Tiga en Dave Clarke onderstrepen dit voornemen.
Deze uitspraak heeft sinds de invoering van de Euro flink aan kracht toegenomen. Velen kijken nog steeds jammerlijk wanneer ze op een terras zitten en de rekening wordt gepresenteerd. Ruim drie jaar na de Euro vergelijkt men nog steeds met die ‘goeie ouwe gulden’ en in die ‘goeie ouwe tijd’ was alles nog goedkoop….
It has been created by Ricky Simmonds, Steve Jones and Tony Rapacioli - best known for their multitude of pseudonyms spanning Progressive, Trance, House and Chill out music.
Free Festival Timetable
woensdag 14 juli 2004
Aanstaande zondag is het zover, dan viert het enige echte Free Festival haar 5th year anniversary op het Atlantisstrand te Almere. Naast de diverse top DJ’s die dit gratis festival acte de presence geven zal deze unieke locatie van allerlei gemakken en faciliteiten voorzien zijn, waaronder free parking, een Chill-out zone, bodypainting, watersporten, zwemmen en merchandisestands.
Deze jubileumeditie staat in het teken van de Decade of Dance. Met meer dan 170 artiesten, 15 area's en 3 open air stages haalt Dance Valley alles van de afgelopen 10 jaar uit de kast om bezoekers het meest indrukwekkende dance feest van de afgelopen 10 jaar te bezorgen.
Vijf dagen lang 5 Days Off op een speciale festivalsite.
Tevens staat er nu meer dan 50 uur dj-sets van Awakenings online!
Dit jaar staat het Unsigned project in het teken van de Nederlandse dance. De komende maanden is het Popinstituut op zoek naar nieuwe Nederlandse dance producers. Tot eind augustus kan iedereen een demo sturen naar het Popinstituut.
Het evenementen/ bookings bureau Rizio, heeft toch een vergunning gekregen voor het evenement: Titanic the second edition. Voor de tweede maal in korte tijd, zal het concept Titanic gaan plaatsvinden. Ditmaal zal het op de rijn te Arnhem gaan plaatsvinden, waar men kan genieten van: Titanic the second edition.
Thrillseeka
dinsdag 13 juli 2004
Het is een tijd vrij rustig geweest in centraal Nederland de afgelopen jaren. Maar zoals bekend is er altijd stilte voor de storm. Op vrijdag 3 september zal THRILLSEEKA wederom bewijzen waar het voor staat!
Nijlon @ The Level
zondag 11 juli 2004
Een nieuwe stroming genaamd Nijlon. Dit nieuwe evenement staat in teken van het lanceren van het club concept. Dit concept zorgt ervoor dat de dj’s hun speciale klanken ten gehore kunnen brengen in een speciale omgeving in de sfeer van de club. De line up van de resident dj’s bestaat uit de meest hardwerkende dj/producer’s die ons land te bieden heeft.
The Sessions - Hutspotnight
zondag 11 juli 2004
Eindelijk is het zover: na tientallen feesten in den lande, en vele edities in o.a. Zwolle en Amersfoort, komen The Sessions naar Amsterdam! En dit gebeurt direct goed: op zaterdag 14 augustus stelt de hoofdstedelijke poptempel Paradiso namelijk alledrie haar zalen ter beschikking aan 3 “jonge”organisaties die volop in de groei zitten.
2e ronde Dj Contest Citysounds
zaterdag 10 juli 2004
Vorig jaar vond de eerste editie plaats van City Sounds (toen nog onder de naam Dancehill). Er kwamen ruim 20.000 danceliefhebbers naar de binnenstad van Tilburg. Dit gratis toegankelijke dancefestival geeft ook de mogelijkheid aan aanstormend talent uit de regio Noord-Brabant!
VIP op Extrema Outdoor
zaterdag 10 juli 2004
Glamorama is dit jaar weer aanwezig op het Extrema Outdoor Festival in Best. Wie herinnert zich niet het intieme podium van Extrema Outdoor vorig jaar.
Beachbop
vrijdag 9 juli 2004
Voor de tweede editie van Beachbop mogen nog maar 10.000 kaartjes worden verkocht. Deze moeten alleen per internet worden aangeboden en niet via kassaverkoop. Dat heeft de Bloemendaalse raad gisteravond geëist.
Voor de vijfde keer wordt het Kerkplein vn Zuidwolde omgetoverd tot een out-door dans-ArenA. Het Southern Forest DJ Team zal weer acte de présence geven en met twee mixers, vier DJ’s en vijf draaitafels belooft het een spetterend optreden te worden.
Line-up Technova onthuld
vrijdag 9 juli 2004
Eindelijk... de organisaties DTF Events en Project X-it hebben de volledige line-up voor Technova prijsgegeven. Na Hardcell, Jay Denham, BMB en Xanno Gallois wordt het festival op 11 september kracht bijgezet door namen als Secret Cinema, Headroom, Stewart Walker en Todd Bodine.
4 Elements geannuleerd
donderdag 8 juli 2004
UDC Events BV, de grootste Dance organisatie van Nederland, gevestigd in Pumerend en bekend van grootschalige evenementen als Strike One, Impulz Festival en Dance Valley, maakt bekend dat het dance event 4-Elements, dat op 4 september in Den Bosch zou plaatsvinden, geen doorgang kan vinden.
Aanstaande zaterdag is het zover: Hardcore Dedicated. Een nieuw hardcore concept dat wordt gehouden in Eventscenter Amigo's aan de Amnesty Internationalweg 15 te Dordrecht.
Tom de Neef verovert de wereld
woensdag 7 juli 2004
Sinds het begin van dit jaar is Tom de Neef eindelijk een vrij man. Na beeindiging van de samenwerking met het label United recordings is de Belgische DJ en producer klaar voor de wereld. De nieuwe producties schieten als paddestoelen uit de grond en worden door diverse labels gelijk opgepakt.
Zaterdag 17 juli vindt de éénmalige terugkeer van Hellbound op de Hemkade Zaandam plaats in de vorm van het enige In & Outdoor Hardcore Festival ter wereld. De eerste internationale artiesten zijn inmiddels aangekomen om zich bezig te houden met de aankomende Hellbound CD en de opbouw van de Hardcore tempel zal eind deze week van start gaan.
Voor het zomerse Techno, Oldschool en Drum ’n Bass feest op het strand aankomende vrijdag, zijn de voorspellingen van het weer niet veelbelovend. Er wordt af en toe een regenbui verwacht. Aangezien de Karavaan geen overkapping op de strandtent heeft en er binnen niet genoeg plaats is, wordt het feest van Hostile Takeover (Drum ’n Bass) bij geval van regen afgelast.
High Quality
dinsdag 6 juli 2004
Op de laatste vrijdag van juli, de 30ste, is het eindelijk weer zover; HQ in de Melkweg. Na de verpletterende HQ van mei met oa Lisa Lashes en Lab 4 live, en een mega line-up op Impulz Festival met oa Proteus, Eddie Halliwel en de Organ Donors, is het natuurlijk wel zo logisch om tijdens de HQ van juli nog een stapje verder te gaan.
End Of Summer Party
vrijdag 2 juli 2004
Eindelijk is het dan zo ver. Op initatief van 3 Organisators wordt er zaterdag 4 september in de Liptonice Beach Lounge een groot strandfeest gehouden. Deze Beach Club staat bij velen al bekend als de beste partylocatie in Scheveningen. Deze zaterdag wordt er behalve de gebruikelijke club, funky en trance ook techno, oldschool en hardstyle gedraaid
Eindelijk is het zover! Sinds deejay Mason in 1995 op zijn 15e begon met draaien en inmiddels aardig wat van de wereld heeft gezien, komt nu zijn eerste plaat uit. De “Helikopter EP” bevat 4 verschillende tracks en zal middels een release party op 1 juli a.s. in de Winston Hotel te Amsterdam worden gepresenteerd op een bijzonder feest i.s.m. Electronation.
31 juli 2004
Harder Mach in Powerzone
City Sounds in centrum Tilburg
30 juli 2004
Draaitijden No Bullshit Outdoor Festival
Internationale tour Brennan & Heart
28 juli 2004
’t Gezellige Oldskoolfeest - Darkraver’s verjaardag
T-Time Augustus
Hellbound - The Darkside
26 juli 2004
Jeffreyt.nl 34 Birthday Party
Lovefield informatie
Eerste editie Free Funk Festival
Nieuwe release DJ Dazzle!
Geen schadevergoeding voor ID&T Radio
Trance # Active na FFWD
22 juli 2004
B2S nieuwsupdate
Mazzo gooit haar deuren open
20 juli 2004
Geruchten rondom Chemistry in Escape
Soul Beach: goed bewaard geheim van het strand
Win de nieuwe single ‘Desire’ van Bas Kunnen bij Scratch’98
19 juli 2004
Partyxtreme's BirthdayParty
Shapes of Sound
Photonic Festival
17 juli 2004
Industrial Warriors
Website Alliance Dj Booking Online
16 juli 2004
Jochen Miller laat van zich horen
The House Of Rave
Unique sexycity 4 Xtra Special
DJBroadcast Magazine #4 vanaf nu in de winkels
15 juli 2004
Lexion presents: Free Indoor Vibes
Audiojelly.com is the new online label and store
14 juli 2004
Free Festival Timetable
Mix je eigen Dance Valley VJ Clip
5 Days off en Awakenings op 3voor12
13 juli 2004
Unsigned zoekt nieuw dance talent
Toch vergunning voor Titanic - the second edition
Thrillseeka
11 juli 2004
Nijlon @ The Level
The Sessions - Hutspotnight
10 juli 2004
2e ronde Dj Contest Citysounds
VIP op Extrema Outdoor
9 juli 2004
Beachbop
Southern Forest dj team en C-Town tijdens nacht van Zuidwolde
Line-up Technova onthuld
8 juli 2004
4 Elements geannuleerd
Hardcore Dedicated - De laatste nieuwtjes
7 juli 2004
Tom de Neef verovert de wereld
Zaalindeling Hellbound Hardcore Festival
Musika Technika gaat deze vrijdag bij regen gewoon door
6 juli 2004
High Quality
2 juli 2004
End Of Summer Party
1 juli 2004
DJ Mason presenteert zijn eerste release