Partyflock
 
Nieuws · juni 2004
­ Nederland
Nieuws van B2S
woensdag 30 juni 2004
Voor het jaarlijkse festival van B2S wat op zaterdag 28 augustus gehouden gaat worden is een speciale website ontwikkeld. Deze website staat nu online met daarin alle info over het evenement. Binnenkort zal er ook een tv commercial uitgezonden worden. De site via www.b2s.nl/decibel?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A3425
X-mas @ The Beach
dinsdag 29 juni 2004
Er waait een frisse wind door partyland! Windkracht 10 kun je wel zeggen, want Try Out is bezig met een party concept waar je U tegen zegt. Een partynight van Try Out staat bol van knalgoeie Club, trance en hardtrance, terwijl je ogen worden verwend door de schitterende manier waarop deze organisatie altijd zijn lokaties aankleedt in de sfeer van het thema.
Robots with brains
maandag 28 juni 2004
Een nieuw concept in Nederland. De organisatie van Robots with brains heeft als doelstelling om het beste uit het elektronische underground muziek circuit naar Nederland te halen. Tevens zal er ruimte zijn voor Nederlands talent om zichzelf te presenteren. Elke keer andere artiesten met een andere kijk op de manier van muziek maken.
Op zaterdag 10 juli is het tijd voor een nieuwe editie van Motion, die zal plaatsvinden in de sfeervolle kerk Hotel Arena Tonight. Motion heeft wederom een act van wereldfaam op het programma. Pioniers van dienst zijn deze keer het Engelse duo Layo & Bushwacka!
Hardhouse Revolution
zaterdag 26 juni 2004
Zoals jullie weten organiseert CDP Events 9 juli a.s. voor de eerste keer Hardhouse Revolution. Na het vorige persbericht is er bij CDP een stroom aan mailtjes, pbtjes en andere berichten binnengekomen met vragen over de DJ's en de timetable. Met dit bericht wil CDP meer informatie verschaffen over de DJ's en maakt het tevens bekend hoe de timetable eruit zal zien. Volgens de organisatie staat hierna niets meer in de weg om er een knallend feest van te maken.
Fantasy World Dresscode
donderdag 24 juni 2004
Treedt binnen in de wereld van Fantasy World. Een geheel nieuwe dimensie van feesten, waar de nadruk wordt gelegd op veel entertainment, goede muziek en spectaculaire decoratie. Na de succesvolle 1e editie van Dresscode Fantasy World, waar de dresscode van die avond gemaskerd feest was, zal op Zaterdag 26 juni de volgende editie plaats vinden.
Wat een wedstrijd gisteravond. Wat een spanning. Wat een wilskracht om te winnen had het Nederlands 11tal. En wat hebben die Duitsers (inmiddels heeft onze lieve vriend Der Rudi ontslag genomen als bondcoach van Duitsland) klop gekregen van een Tjechisch B-team! Heel UDC veerde op toen Baros de 2-1 tegen Duitsland maakte.
Ambtenaren in veel Noord-Hollandse gemeenten staan vaak niet open voor dance-evenementen in hun gemeente uit angst voor incidenten. Onbekendheid en onbegrip leiden vaak tot een verbod op de feesten.
Danceminds staat bekent om hun editie van Infected dat gegeven werd op 12 maart 2004. Na dit feest zijn we snel gegroeit qua naambekentheid in Nieuwegein en omstreken, maar zelf ook in Noord-Brabant cirkelt onze naam al rond. Danceminds bestaat uit 3 delen namelijk: DJ Bookings, Danceminds Verhuur en Danceminds Events.
Masters of Hardcore
woensdag 23 juni 2004
Op 18 september 2004 zal Art of Dance het Masters of Hardcore concept naar een nog grotere hoogte brengen. Het Thialf Stadion in Heereveen zal worden omgetoverd tot een mega grote hardcore tempel!
Normaal gesproken heeft Euforia Hard Beats zijn thuisbasis in het hart van het groene hart. De laatste jaren heeft E.H.B. zijn gebied waarin het feesten geeft uitgebreid naar het oosten, richting regio Utrecht/IJsselstein, maar nu gaan ze nog verder, they go east al the way!
Funked on Love Potion
dinsdag 22 juni 2004
Funked on en Love Potion bundelen met een uniek event haar krachten in Club NL. Op vrijdag 25 juni vindt dit event plaats. Voor deze speciale avond zijn onder andere dj Jefferson en de A-cup pin up club gestrikt om de sfeer nog meer te verhogen.
D66 Dance Manifest
dinsdag 22 juni 2004
De dance-industrie is een volwaardige en volwassen bedrijfstak welke van groot belang is voor de economie en de jongerencultuur. Duizenden feesten worden professioneel en zonder incidenten georganiseerd. Toch kleeft er een negatief imago aan de dance, veroorzaakt door breed uitgemeten incidenten en onvoldoende kennis over de dance-industrie.
Sound Architecture
maandag 21 juni 2004
Label na label biedt zich aan bij Sound Architecture om een label night te laten organiseren in Rotterdam. Zo hadden we al Kanzleramt, MusicMan en Lasergun. Zaterdag 26 juni 2004 is het de beurt aan het Tresor label om de headliners te leveren, Blake Baxter en Stewart Walker are in the house! Alles staat natuurlijk weer te gebeuren in Off Corso, Rotterdam.
Bart Skils in Hedon (Zwolle) op 26 juni als vervanger van Don Diablo. Samen met Quintin, Phat Wax, Uudzuu, Jehuda en D-Tech zal Bart Skils ervoor zorgen dat er ondanks deze ontwikkeling een topfeest wordt neergezet; georganiseerd door Housequarters ter gelegenheid van de gelegenheid!
House of Progress
maandag 21 juni 2004
"So Fresh,So Clean" zou de perfecte benaming zijn voor Steve Porter. Het kan zijn persoonlijkheid omschrijven, zijn uiterlijk en natuurlijk nog veel belangrijker zijn muziek!
Lexion The First
maandag 21 juni 2004
Op zaterdag 3 juli is het alweer de tiende ‘The First’ sinds de opening van de Lexion. De voorgaande edities hadden allen een speciaal tintje. Zo hadden we in November bijvoorbeeld Danny Rook uitgenodigd van de musical ‘Saturday Night Fever’, die als DJ Monty op succesvolle wijze de 70’s zaal hostte.
Addicted 2 Bazz
zondag 20 juni 2004
Op 26 juni 2004 zal het terrein van Schatzenburg te Menaldum (Frl.) van 14:00 tot 24:00 in het teken staan van het nieuwste evenementenconcept van de stichting VOEF. Het hele terrein zal worden omgebouwd tot een waar danspaleis. 1.500 mensen zullen getuige zijn van de geboorte van het nieuwste Outdoor Dance Event van Friesland.
Shapes Of Sound
zondag 20 juni 2004
De laatste Shapes Of Sound van het seizoen vindt plaats op 25 juni ’04 in de Nighttown Basement. Na een gratis editie in juli met nieuw talent en een gesloten Nighttown Basement in augustus in verband met een re-styling gaat Sound Architecture er vanaf september weer tegenaan. Maar voor het zover is heeft Sound Architecture een aangename verrassing in petto tijdens Sessions.
Na verschillende soorten feesten georganiseerd te hebben komt Cuup.NL nu met een geheel nieuw concept: Satan’s Church! Er zal tijdens dit feest voornamelijk gekozen worden voor de duistere kant van hardcore, zoals darkcore. Toch zal er niet alleen darkcore gedraaid gaan worden maar een mix tussen verschillende duistere en harde muziek varianten.
Op 26 Juni 2004 geeft Eastside Underground een speciale OldSchool Madness. In Condor City, de vaste lokatie van de EastSide zal het weer flink los gaan. The Vinyl Junk zal daar zijn verjaardag vieren, en dat doet die niet alleen.
303F Live op ClubEight
vrijdag 18 juni 2004
ClubEight brengt tijdens haar vijfde editie experimentele stijlen als soul, funk, breaks en groovy tech onder de aandacht. 303F zal wederom live te bewonderen zijn.
Wegens de stijgende populariteit van Dancetrippin’s Odyssey Electronica de afgelopen zes maanden, wordt Nederlands enige dance-programma vanaf a.s. vrijdag verdubbeld in lengte.
Music Academy In Rome
dinsdag 15 juni 2004
In oktober trilt Rome op zijn grondvesten. Dan vindt namelijk de Red Bull Music Academy 2004 plaats. Tijdens deze zevende editie van de Music Academy komen beginnende DJ’s en producers van over de hele wereld samen om van gedachten te wisselen
En eindelijk is het dan zover. Wie Stephen J. Kroos is hoeft in dit persbericht uiteraard niet te worden uitgelegd. Deze goedlachse man staat al sinds feestheugenis achter de draaitafels en vandaag de dag doet hij daar nog steeds ‘zijn ding’. Elke keer weer trakteert hij het publiek op zijn exclusieve sound en door de jaren heen heeft hij dan ook een schare fans achter zich gekregen.
Deze eerste aflevering van Defected in the House moet het begin worden van een serie waarbij op regelmatige basis dj’s van het label Nederlandse en Belgische clubs zullen aandoen.
Brutality afgelast door brand
vrijdag 11 juni 2004
Een brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het Cultureel Jongerencentrum Azotod in De Meern deels in de as gelegd. De rest van het gebouw heeft te maken met flinke waterschade. Niemand raakte gewond. De
schade wordt geschat op enkele tonnen.
BeachBlaze.02
vrijdag 11 juni 2004
Dance Alliance gaat ook in de zomer verder met het organiseren van feesten in de regio Midden-Brabant. Zo zal het geslaagde BeachBlaze.01 overtroffen worden met een tweede editie voor wederom een ultiem zomergevoel. Dit concept staat in het teken van carpe diem en is uniek omdat bezoekers op het feest gratis en onbeperkt kunnen BBQ-en.
Hardcore Revival bestaat 3 jaar
donderdag 10 juni 2004
Hardcore Revival bestaat drie jaar en dat wordt gevierd.
een nieuwe thuisbasis, nieuwe airconditioning en een battle tussen aanstormende talenten en gevestigde namen in de hardcore.
aanstaande zaterdag zal er weer een aflevering van Voltt gaan plaatsvinden in de Paradiso. Ditmaal een (inter)nationale line up met nieuwe verfrissende namen.
Busreis naar Godskitchen
dinsdag 8 juni 2004
Op 31 juli 2004 wordt het grootste en beste outdoor festival van Europa weer gegeven, namelijk Godskitchen Global Gathering.
In2Beats organiseert een busreis naar dit feest.
ClubBack - Orietal Summer
dinsdag 8 juni 2004
Zaterdag 26 Juni presenteert Blingbling de derde editie van CluBBack. De locatie is net als de twee voorafgaande keren De Waakzaamheid in Koog a/d Zaan. Na het zo goed als uitverkochte en supergezellige “Lentefestijn” met 700 gasten zoeken we het deze keer in Oosterse sferen.
Over een paar dagen zal alweer de tweede editie gehouden worden van Temple of Terror. Ook dit keer zal de avond weer een mix zijn van de hardere varianten van de house, voornamelijk hardcore en terror. Omdat er steeds meer vraag is naar hardere hardcore en terror heeft de organisatie voor deze tweede editie gekozen voor een ander soort line-up.
Met nog een paar dagen te gaan ontvang je op de valreep nog belangrijke informatie over BASzLINE outdoor!
Na een afwezigheid van meer dan 5 jaar is een Haagse legende weer terug. Op vrijdag 1 oktober gaat Evil Dreams verder waar het in mei 1999 eindigde.
HQ on tour, mixed by Fausto
vrijdag 4 juni 2004
Binnenkort verschijnt in de Nederlandse winkels Fausto's tweede HQ CD en het is een must voor iedere HQ fan om deze aan zijn of haar collectie toe te voegen.
City Sounds DJ contest
vrijdag 4 juni 2004
Vorig jaar vond de eerste editie plaats van City Sounds (toen nog onder de naam Dancehill). Er kwamen ruim 20.000 danceliefhebbers naar de binnenstad van Tilburg. Dit gratis toegankelijke dancefestival geeft ook de mogelijkheid aan aanstormend talent!
Gettin Harder Outdoor
vrijdag 4 juni 2004
Op vrijdag 25 juni 2004 organiseert Gettin Harder ter afsluiting van een succesvolle periode een outdoor evenement. Gettin Harder is al een geruime tijd bezig met het organiseren van feesten.
Footworxx Label Night
vrijdag 4 juni 2004
Met een line-up waar menige vloer kapot van zal gaan trapt het Label Footworxx voor het eerst in Nederland af om een feest te geven in de Waakzaamheid. Niet de minste namen staan geprogrammeerd. Leo Laker die bekend staat om zijn keiharde techno/schranz producties, Paul Langley met zijn oldschool, booty Techno sound en Jamie Bissmire die met de Space Djz en Bandulu grote naam heeft gemaakt in de Techno scene.
B2S is na 2 uitverkochte edities in het SilverDome Zoetermeer op zoek gegaan naar een locatie met een grotere capaciteit. We zijn dan ook zeer verheugd te kunnen melden dat het de Jaarbeurs in Utrecht wordt op zaterdag 23 oktober!
De ene grote naam na de andere blijft maar naar Rotterdam komen. Zo ook deze keer zal op 5 juni weer een van de Kamikaze Pilots landen op Schiphol. Ken Ishii zal op deze avond van Sound Architecture in Off Corso zijn vliegensvlugge kunsten gaan vertonen. Vince Watson en Joris Voorn dienen als zijn linker en rechter wingman.
Electric Ballroom in Now & Wow
donderdag 3 juni 2004
Now&Wow start elke tweede zaterdag van de maand met een nieuwe clubnight: Electric Ballroom! In navolging op Now&Wow successen als Speedfreax, Flirt en Soulpunkers on Discospeed zal een nieuw muzikaal terrein worden aangeboord.
Nieuwe website Clive King
donderdag 3 juni 2004
Vorige week is de nieuwe website van Clive King gelanceerd. De flash-site biedt veel informatie waaronder de biografie en discografie van deze pionier van de hardhouse. Ook zijn er diverse Clive King producties streaming te beluisteren en te downloaden, waaronder de volgende maand op Exxess Records te verschijnen release 'Turntable Fuckup / Total Confusion 2004'.
4 Years Of Fucking Hardcore
donderdag 3 juni 2004
Zaterdag 10 Juli 2004 is het al weer 4 jaar geleden dat The Wall begon met het programmeren van hardcore op zaterdag. Na vier jaar waarin vrijwel alle nationale en internationale top-dj’s langs zijn geweest is er veel veranderd.
Electronation in de Boerderij
donderdag 3 juni 2004
Electronation verovert Nederland en dus ook Zoetermeer. Onder de naam Electronation wordt er gefeest met verschillende dj's in 2 zalen! De headliner is Dr. Lektroluv. Electro, acid, disco, wave, house, het maakt de groene dokter uit België niet uit, hij mixt het allemaal door elkaar.
Het oudste ‘grote evenement’ van Q-dance komt dit jaar maar een keer terug. Veel mensen hebben Q-dance leren kennen via de 1991-1992 en Houseqlassics feesten. De eerste Houseqlassics werd op 20 maart 1999 nog onder de naam Qlass Elite georganiseerd in de Hemkade in Zaandam.
Alien Emotions Dj meeting
woensdag 2 juni 2004
Line-up tijden en MC van DJ Meeting bekend. Het is dan bijna zover, de Dj meeting van 12 juni. Deze avond brengt in hartje Den Haag voor menig DJ, partyorganisator en techno liefhebber een avond om niet te missen. Zo is de locatie typisch Haags, de sound is overdonderend, MC Sammie is de ‘host’ en lokale Dj talenten laten op deze avond zien welke kunsten ze in huis hebben.
Fluid - 10 jaar
woensdag 2 juni 2004
Fluid viert feest! Alle Fluid edities van 2004 staan in het teken van het 10-jarige jubileum! De Effenaar en Lady Aïda sloegen in 1994 de handen ineen en sinds die tijd hebben veel grote en kleine internationale gasten hun weg naar het Effenaar podium gevonden. Van Jeff Mills tot DJ Rolando. Maar ook de allereerste live-optredens van Plaid en Ken Ishii behoren tot de historische Fluid momenten.
Housewinkel in Dordrecht
woensdag 2 juni 2004
Na een afwezigheid van ruim 4 jaar is er eindelijk weer een platenwinkel met diverse housemuziek in Dordrecht. Deze winkel is gespecialiseert in verkoop van Hardcorevinyl en de diverse sub-stylen daarvan zoals Darkcore, Industrial, Early Rave, Oldskool & Classics.
Door geldproblemen ziet Dance Code zich genoodzaakt de activiteiten te staken. Het feest Moonbass op 26 juni zal het laatste Moonbassfeest zijn. Voor Vibrationz is de nieuwe organisator hard op zoek naar een geschikte locatie. Wat betreft Overload 3 zijn er wel al serieuze plannen, maar zal dus niet dit jaar plaatsvinden in het Mecc.
30 juni 2004
Nieuws van B2S
29 juni 2004
X-mas @ The Beach
28 juni 2004
Robots with brains
26 juni 2004
Dance duo Layo & Bushwacka in Motion
Hardhouse Revolution
24 juni 2004
Fantasy World Dresscode
Nederland-Zweden Op Groot Scherm Bij Impulz
Dancefeesten dupe van angst bij ambtenaren
Danceminds de nieuwste organisatie in Nieuwegein
23 juni 2004
Masters of Hardcore
Euforia Hard Beats - Out of Control
22 juni 2004
Funked on Love Potion
D66 Dance Manifest
21 juni 2004
Sound Architecture
Bart Skils ipv Don Diablo in Hedon
House of Progress
Lexion The First
20 juni 2004
Addicted 2 Bazz
Shapes Of Sound
Nieuw Darkcore feest - Satan’s Church
18 juni 2004
OldSchool Madness - The Vinyl Junk’s B-Day Edition
303F Live op ClubEight
Dancetrippin TV en The Box gaan stapje verder
15 juni 2004
Music Academy In Rome
14 juni 2004
Stephen J. Kroos solo in Lexion
Defected in the House voor het eerst in Nederland
11 juni 2004
Brutality afgelast door brand
BeachBlaze.02
10 juni 2004
Hardcore Revival bestaat 3 jaar
9 juni 2004
Dit weekend weer een Voltt in Paradiso
8 juni 2004
Busreis naar Godskitchen
ClubBack - Orietal Summer
Laatste nieuws Temple of Terror
7 juni 2004
Laatste nieuws over BASzLINE outdoor
4 juni 2004
Evil Dreams presents DJ Nosferatu’s Birthdayparty
HQ on tour, mixed by Fausto
City Sounds DJ contest
Gettin Harder Outdoor
Footworxx Label Night
Hard Bass naar Jaarbeurs Utrecht!
3 juni 2004
Sound Architecture presents Kamikaze Pilots
Electric Ballroom in Now & Wow
Nieuwe website Clive King
4 Years Of Fucking Hardcore
Electronation in de Boerderij
Houseqlassics dit jaar maar 1 keer
2 juni 2004
Alien Emotions Dj meeting
Fluid - 10 jaar
Housewinkel in Dordrecht
Dance Code Productions stopt ermee