Partyflock
 
Nieuws · mei 2004
­ Nederland
Bobby V draait in Roemenïe
maandag 31 mei 2004
Bobby V kennen de meeste van ons inmiddels. De resident van de populaire Duits/Nederlandse discotheek "The Bridge", is vrijwel elke zaterdag te zien en te horen in deze club. Met zijn snelle en uplifting mixtechniek weet hij vrijwel vriend en vijand te verrassen.
Zaterdag 17 juli 2004 vindt het enige Hardcore Festival ter wereld In & Outdoor plaats op de Hemkade Zaandam. Nadat vorige week de eerste helft van de line-up werd vrijgegeven, presenteert Multigroove de complete programmering; 44 nationale en internationale artiesten die op 5 verschillende stages alle stromingen binnen de Hardcore gaan vertegenwoordigen.
Hardstyle in Huizemaas
maandag 31 mei 2004
Vele festivals en feesten hebben nu de revue al gepasseerd, en dan zitten we nog maar in het begin van het jaar! Het vooruitzicht in festival land is ook erg goed, met nog vele feesten voor de boeg. Zo ook in Groningen.
Contamination
zondag 30 mei 2004
Na vorig succes is de tweede legale contamination alweer een feit. Dit keer staat de avond vooral in het teken van het opvangen van infected techno heads na het strand festival op zaterdag 19 juni in Almere. De locatie: club sequoia (tegenover station Almere-Buiten) ligt ongeveer 10 min van het festival.
Liberated
zaterdag 29 mei 2004
Diepe Funky techno met Afrikaanse percussie en Drum improvisatie: een formatie van ritmes waarbij je je lijf niet stil kunt houden!
Net klaar met stappen maar nog lang niet naar huis? Als zaterdagnacht niet genoeg is geeft Club Latido in Amsterdam Noord je elke zondag de kans het einde van de nacht nog een paar uurtjes uit te stellen tijdens de Morning Moves. En dit Pinksterweekend geldt dat zelfs voor beide dagen, zondag 30 EN maandag 31 mei.
Time Table Hardliners
woensdag 26 mei 2004
Nog een kleine week, dan ligt de loopplank weer voor je klaar aan de Piet Heinkade in Amsterdam. Hardliners -the boat edition- maakt op zaterdag 29 mei de Amsterdamse wateren onveilig. Met, jullie hebben het al gelezen, een daverende line-up. Om jullie alvast even op te warmen: de time table!
Q-dance is een begrip in de dance wereld. Wie kent niet de dance evenementen als Qlimax, Defqon 1, Teqnology, X-Qlusive en In Qontrol. Maar Q-dance is meer. Feesten, genieten, uit je dak gaan, Q-beach in Bloemendaal en nu ook Q-racing.
Zaterdag 17 juli keert Hellbound terug op de plek waar het allemaal begon. In de vorm van het enige Hardcore Festival ter wereld zal de Hemkade Zaandam zowel In & Outdoor overgenomen worden door alle stromingen binnen de Hardcore.
28 mei is het dan zover! Het eerste concept van Outlaw Events genaamd "Xtreme torture 1" zal dan plaatsvinden in discotheek 't Centrum te Wintelre. De muziekstijlen Industrial, Darkcore, Hardcore en Terror zullen deze avond vertegenwoordigd worden. 7 dj's zullen hun best gaan doen om de ruigste en hardste platen aan het publiek te laten horen. Na afloop zal het voor het publiek duidelijk zijn, waarom dit feest de naam Xtreme draagt.
Op Zaterdag 29 mei zal voor het eerst op de Jan van Galen de XL geheel in de teken zijn van het Circus. Dit zal Circus Loco gaan heten. Wat wordt met de naam Circus Loco bedoelt? Denk dan aan de geweldige evenementen Cirque du Soleil of aan La Guardia, denk aan hun prachtige shows en hun waanzinnige te gekke acrobatische optredens.
Nog een paar dagen en dan is het weer zo ver voor de derde editie van Unique. Na de twee zeer succesvolle eerste edities zal het deze keer nog wilder en erotischer worden.
Braincracking Beatz Part 2
dinsdag 25 mei 2004
Mol is zeker geen onbekende in limburg zowel nederland als belgie. Vanaf 1996 tot heden heeft deze dj op vele feesten gedraaid en heeft hij menig publiek weten op te zwepen met zijn diverse stylen "house".
In het FEC Expo Leeuwarden wordt ’t Goeje Doel georganiseerd. Een benefiet concert met veel nationale artiesten waaronder een van de beste vrouwelijke DJ; Lady Dana. In Mike FM zijn komende week vrijkaarten te winnen voor de concert, het enige wat je moet doen is luisteren naar de Dance Charts en bellen naar de studio.
Harder Mach #7 On Tour
maandag 24 mei 2004
Gizmo’s nieuwe Harder Mach cd ligt al in de winkel. Zaterdag 30 mei is de kick off van de release tour. In NWC beginnen we de tour met Luna, Dana, Gizmo, Mario Rizio, Defendor en C-Kaos, Ralph May, Mad.
Lexion presents Orgasm
maandag 24 mei 2004
Dat staat letterlijk geschreven wanneer men het woordenboek raadpleegt voor het woord Orgasme. Nu de zomer in de lucht hangt vieren de sexuele gevoelens bij iedereen weer hoogtij. Lange dagen en zwoele nachten zijn dan altijd weer goed voor flinke flirtpartijen en onder de warme zon ontspringen weer een hoop relaties.
Masters of Hardcore
maandag 24 mei 2004
Op zaterdag 29 mei a.s. zal de voorverkoop starten voor Masters of Hardcore in het Thialf-Stadion te Heerenveen. Voor dit mega spektakel zal Art of Dance het Thialf-stadion ombouwen tot een ware hardcore arena, waar de deejays alles uit de kast zullen halen om als winnaars uit de strijd te komen.
Aanstaande zaterdag zal I hate trance - the terror edition the cerebral destruction shit and noize party losbarsten in de Waakzaamheid in Koog a/d zaan. Kaarten zijn te koop via ticket service voor € 17,50 en € 20 aan de deur.
Detonator
donderdag 20 mei 2004
Op vrijdag 28 mei 2004 vind het feest Detonator plaats in de Waakzaamheid te koog a/d Zaan. De organisaties van Elements of Bass & T-Time events doen dit project op luilak avond gezamenlijk met een ijzersterke line-up. De organisatie Elements of Bass is voornamelijk bekend van de feesten Hardimpact, Expansion en Legalize streetparade.
Free Outdoor Zone
donderdag 20 mei 2004
Nog 2 weken en dan is het zover, dan zal op 5 juni om 12.00 uur het 14 uur durend dance spektakel genaamd de Free OutdoorZone voor de 3de maal van start gaan op het Wolderwijd Strand te Zeewolde.
Als extraatje op het feest van aanstaande vrijdag in de Dusk till Dawn in Eindhoven heeft Ultrasonik Dance Events besloten alle dames gratis entree te verlenen voor dit evenement! Tevens zijn de draaitijden bekend gemaakt.
Break-Fast II
donderdag 20 mei 2004
Na het succes van de eerste editie op 23 april jl. keert de Break-Fast Kru terug met een spetterende 2e editie. Deze editie zal plaatsvinden op 28 mei, wederom in Shadrak, wederom van 23u tot 6u en wederom kost een kaartje maar 5 euro.
Dit zal gebeuren tijdens Pinksterpar-t.
Het concept, ´Fascinate´, kan het beste omschreven worden als een perfecte mix van lekkere Hardsoul, House, Club, Techhouse een vleugje Techno met ondersteuning van live-muzikanten.
Nog een paar nachtjes slapen en de oldskoolbeats zijn weer te horen in de Inhof! Doordat we het belangrijk vinden dat je nog lekker kan dansen en een praatje kan maken, i.p.v. op elkaars tenen trappen, hebben we besloten om net zoveel man als bij deel 2 binnen te laten.
Nokia Dance Department zal op 29 mei live vanuit de HMH uitzenden. Dave Clarke zal een live optreden geven en Jeff Mills presenteert zijn DVD 'The Exhibitionist’
Once upon a time there was house music like house music intent to be. In this period people had the feeling of true harmony because the spirit of house. Most people believed this period shall never return. Nothing will stand in our way to bring all of you that atmosphere what was experienced in the early days of house music.
Planet V.I.P.
maandag 17 mei 2004
Vrijdag 28 mei 2004 ontmoet Planet V.I.P. Don Diablo, Flamman & Abraxas en Lunatic en Miss Hysteria. Deze editie zal dan niet alleen in het teken staan van Happy Hardcore maar ook van het tweejarig bestaan van zowel Planet V.I.P. en Darby & Joan's. Tevens zal dit de laatste editie zijn voor de zomervakantie van 2004.
Vision of Anger
maandag 17 mei 2004
Er is er een jarig hoera hoera en dat moet gevierd worden!!! Het is alweer een jaar geleden dat 2 jongens uit Zevenaar en Utrecht een discotheek in Ede genaamd Club Xtreme ontdekten, deze discotheek was oorspronkelijk een R&B, bubbling etc discotheek maar was voor de vrijdagavond een beetje zoekende naar een goede invulling op housegebied.
Iedere Area refereert naar een bepaald element uit de beginperiode van de dance en het Hardcore-tijdperk. De periode ’91 – ’96 zal gebundeld worden op de Mainstage. Het Pantheon vertegenwoordigt de ’94 – ’96 Hardcore.
Hellbound Hardcore Festival
zondag 16 mei 2004
In juli 2004 zal het enige Hardcore Festival ter wereld plaatsvinden. Hellbound keert terug op het terrein van de Hemkade Zaandam met een 12 uur durend in-en oudoor Hardcore spektakel.
Treed binnen en voel de magie van Unique. Voel de intensiteit, de erotische spanning en beleef deze unieke ervaring zoals je die alleen kan mee maken op Unique. Deze avond zal de harten weer doen oplaaien en zal de warmte onder de voeten behoorlijk heet gaan worden!
Crazyland: Nog 1 nachtje...
zaterdag 15 mei 2004
Crazyland is nu wel heel erg dichtbij en bij iedereen zijn de kriebels al aanwezig. Dat het een top feest wordt valt niet te betwijfelen.
Zyon voert in de bestaande club wat veranderingen door. Daarnaast heeft Zyon het naastgelegen 020 overgenomen en heeft daar grootse plannen mee.
Dancetour Breda
vrijdag 14 mei 2004
Voor de eerste editie van Dancetour Breda zijn alleen maar (inter)nationale toppers vastgelegd. De hoofdacts zijn Cosmic Gate (D) en Tom Harding (UK). Cosmic Gate is internationaal bekend door de vele hits (Firewire, The Truth en Melt into the Ocean) en spetterende optredens in heel Europa
Bij binnenkomst van club Sub-way doet het je meteen denken aan een londens metro-station. De trap die je afdaald naar beneden toe ziet er ook uit als een roltrap. Eenmaal de zaal binnen zie je ook een halve metro uit londen staan. Deze metro is ook speciaal gemaakt in londen voor de Sub-way 8 jaar geleden.
De Basic Beat online shop onderscheidt zich van andere online platenshops doordat van een groot aantal vooraanstaande Nederlandse labels als Blackhole, In Trance We Trust, State Of Trance, Armind, Cyber, Fundamental, Work, Fresh Fruit, Nutrition e.v.a. alle nog leverbare releases verkrijgbaar zullen zijn.
Asta bestaat één jaar
woensdag 12 mei 2004
Binnen de Nederlandse clubcultuur heeft de naam ASTA een magische klank. In de jaren 1997 tot en met 1999 was ASTA toonaangevend op het gebied van de meest populaire muziekstroming onder jongeren: dance. Na een sluitingsperiode van maar liefst 4 jaar opende ASTA op 28 mei 2003 opnieuw haar deuren om de Magische tijden van deze absolute A1 locatie in Den Haag te herleven.
Vrijdag 14 mei is het weer tijd voor Technopolis. Emilio Ferreira zal hier voor de tweede keer komen draaien. Deze rijzende ster in de technowereld heeft al op vele evenementen gedraaid. Op underground technofeesten zoals Techno Rumba, Reactor en Simply Sota, maar ook op mainstream locaties zoals de Winkel van Sinkel naast DJ Rush en Valentino Kanzyani tijdens Xcess en met Shinedoe op Rockit.
Op 28 augustus zal op het Binnenmaas nabij Rotterdam de 3e editie van Decibel worden georganiseerd door b2s. Ook dit jaar beschikt het festival over een in Nederland unieke nachtvergunning. Na de uitverkochte editie in 2003 is er dit jaar plaats voor 20.000 bezoekers.
Kanzleramt 002
dinsdag 11 mei 2004
Na het enorme succes van de eerste avond wordt dit ook weer een avond om niet te missen. Was je er de vorige keer niet bij, maak deze keer dan niet weer dezelfde fout, want je zult ongetwijfeld de verhalen gehoord hebben.
Speed of Sound
dinsdag 11 mei 2004
Speed of Sound aka S.O.S doet zijn intrede in de partyscene. Deze jonge organisatie zal een aantal keer per jaar feesten gaan organiseren in het oosten en zuiden van Nederland. Speed of Sound zal zich voornamelijk op de hardere muziekstromen gaan richten.
Masters of Massacre
dinsdag 11 mei 2004
In het programma van hun eerste evenement "The hardcore gladiators edition" dat op 9 juli 2004 zal worden gehouden in de Carte Blanche te Weert nemen nu nog onbekende getalenteerde hardcore dj's het op tegen de legendes op hardcore gebied als Vince, Outblast, Buzz Fuzz, Neophyte, Nosferatu, Darkraver en vele anderen.
Die-Hard Info
maandag 10 mei 2004
Vrijdag 2 juli zal in Duitsland weer een Hellraiser gehouden worden, welke georganiseerd wordt door King Size. Dit maal biedt de locatie, Niederrheinhalle in Wesel, plaats aan 6000 man. Er zijn 5 area's, 3 met hardcore, een vip lounge en een buitenterras.
Dutch Rave
zaterdag 8 mei 2004
Sinds de millennium wisseling zijn er geen evenementen meer geweest onder de naam Dutch Rave. Door aandringen van vroegere aanhangers en omdat andere serieuze organisaties interesse hebben getoond om de naam Dutch Rave over te nemen is besloten om zelf weer Dutch Rave feesten te geven.
De DJ Meeting wordt nu georganiseerd in de “Alien Emotions Base”. Op 12 juni wilt Alien Emotions alle DJ’s en techno-liefhebbers uit de regio uitnodigen om in deze nieuwe locatie te komen feesten op heerlijke techno.
Het is alweer twee jaar geleden dat Darby and Joan’s zich vestigde in het voormalige Rock IT in Leeuwarden. Het pand heeft al een jarenlange geschiedenis in de dancescene van het noorden. Met de komst van het luxe concept van Darby and Joan’s gebeurde er de laatste twee jaar nog veel meer.
Insight - Hardtechno
dinsdag 4 mei 2004
Zoals bij vele al bekend zal Firm Dance op vrijdag 21 mei 2004, de 1e editie van het hard techno evenement Insight, van start gaan met een unieke line-up. Om deze line-up helemaal compleet te maken, hebben wij nog een extra DJ die zijn opwachting zal maken, D-jay Alias.
Op zondag 30 mei zal er een unieke samenwerking zijn tussen B2S en Lunapark. De organisaties zullen met elkaar het evenement ‘Carrera invites Pussy Lounge’ geven. ‘Carrera’ is een concept wat al enkele jaren erg populair is onder het wat oudere publiek in de regio Rijnmond.
Zaterdag 22 mei 2004 zal Dynamike Music Production voorlopig voor de laatste keer een evenement organiseren op een exclusieve locatie. De locatie is Cultureel Centrum De Spil te Maasbracht ( Midden-Limburg ) welke plaats biedt aan 800 bezoekers. Het gehele concept is in principe de opvolger van het vorige evenement onder de naam Atomico dat zaterdag 20 september 2003 zou plaatsvinden in Zaal De Harmonie te Wessem.
DJ Weirdo op Mindcontroller
maandag 3 mei 2004
Alleen de beste en hardste dj's van de "good old days" zijn geselecteerd voor een nieuwe editie van Mindcontroller in de Hemkade te Zaandam. Partyspirt, knallende geluidssystemen, lasers, oude partygangers en alle plaatjes uit het verleden zijn de ingredienten van dit early rave concept.
31 mei 2004
Bobby V draait in Roemenïe
Complete line-up Hellbound Hardcore Festival
Hardstyle in Huizemaas
30 mei 2004
Contamination
29 mei 2004
Liberated
28 mei 2004
Club Latido gaat 2x Maximaal met Pinksteren
26 mei 2004
Time Table Hardliners
Q-dance sponsort Renger van der Zande
25 mei 2004
Hellbound Hardcore Festival - Eerste namen line-up
Outlaw Events presents Xtreme torture 1
Xtra Large goes La Guardia & Cirque du Soleil style
Kaartverkoop Unique gaat erg hard
Braincracking Beatz Part 2
Vrijkaarten voor ‘t Goeje Doel
24 mei 2004
Harder Mach #7 On Tour
Lexion presents Orgasm
Masters of Hardcore
21 mei 2004
I Hate Trance - The Terror Edition 3
20 mei 2004
Detonator
Free Outdoor Zone
Digital Supremacy vs HardSequencer
Break-Fast II
19 mei 2004
Par-T Events lanceert nieuw concept
't Gezellige Oldskool Feest deel 3
18 mei 2004
Nokia Dance Department live vanaf Speakerplay
Déjà Dance • Ultimate Flashbacks
17 mei 2004
Planet V.I.P.
Vision of Anger
16 mei 2004
Multigroove presents Legends
Hellbound Hardcore Festival
15 mei 2004
Bubbelbaden bij Unique sexycity
Crazyland: Nog 1 nachtje...
14 mei 2004
Club Zyon breidt uit en neemt de 020 over!
Dancetour Breda
13 mei 2004
XXXtra Hardness - The ultimate hardmix
12 mei 2004
Basic Beat opent online recordshop
Asta bestaat één jaar
Michel de Hey 3 uur op Haarlem Fridays
Start kaartverkoop Decibel Outdoor 2004
11 mei 2004
Kanzleramt 002
Speed of Sound
Masters of Massacre
10 mei 2004
Die-Hard Info
8 mei 2004
Dutch Rave
6 mei 2004
Nieuwe locatie voor de Alien Emotions DJ Meeting
Darby & Joan's en Planet V.I.P. vieren 2 jarig bestaan
4 mei 2004
Insight - Hardtechno
Carrera invites Pussy Lounge
Atomico - Universal Hardcore Force
3 mei 2004
DJ Weirdo op Mindcontroller