Partyflock
 
Nieuws · december 2004
­ Nederland
Funk-e-Lectric
donderdag 30 december 2004
Vrijdag 14 januari 2005 wordt het Cobra Café op het Museumplein in Amsterdam getransformeerd voor een nieuw electro feest. Op deze verrassende locatie wordt niet alleen op de muziekstijlen Electro, Funky House en Techno gedanst, maar ervaart de bezoeker nog een ander fenomeen uit de jaren ´80:“Vintage Videogames”.
Sunday Madness
donderdag 30 december 2004
Ook in januari 2005 is “the Energy” open op de zondagen. Door het grote succes van de zondagen in december 2004 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De programmering voor de maand januari is daarnaast ook nog eens uitgebreid. Er komen voortaan niet 4, niet 5 maar minimaal 6 deejays op de zondagen.
D.D.O.D. 2
donderdag 30 december 2004
Cill kwam voor het eerst in aanraking met hardhouse toen hij in 1998 naar High Quality ging en eigenlijk wist hij op dat moment gelijk al dat hij wilde leren draaien. Bij een vriend thuis begon hij met de geleende techno platen van diezelfde vriend, op het moment dat hij zelf begon met platen kopen was het echter Hardhouse wat de klok sloeg.
Strictly Hardcore On Tour
woensdag 29 december 2004
Hard Events gaat het komende jaar goed van start. Na 2 succesvolle edities van Hard-X-Plosion in de Kathedraal te Vlaardingen komen ze nu op 28 januari 2005 met de On Tour editie van Strictly Hardcore.
Zodiak Commune presents - Acid Virus
dinsdag 28 december 2004
Wie kent ze niet: de ‘Acid Virus’ feestjes van Zodiak Commune. Het virus is terug, in een nog besmettelijkere vorm dan zijn voorgangers! Zodiak Commune zal je op zaterdag 29 januari het neusje van de zalm op acid gebied presenteren.
Haarlem Fridays is back! Club Delirium is na een lange verbouwing eindelijk gereed. De DJ booth is verplaatst, het geluid is sterk verbeterd en kan een stuk harder, de zaal ziet er strakker uit, en de wc’s zijn ook geheel gemoderniseerd. De lichtshow in ongeëvenaard in Haarlem, met als eye catcher een full color laser!
Met ingang van het nieuwe jaar start Escape met een gloednieuw clubconcept op de donderdagavond. Franchise, zoals de naam luidt, nodigt bezoekers uit om zelf mee te beslissen over de inhoud.
Back2School - Easter edition
maandag 27 december 2004
Naast de kerst editie organiseert b2s ook jaarlijks met Pasen een editie van het populaire back2school concept. Dit jaar zal dit op zondag 27 maart 2005 zijn. back2school gaat in 2005 zijn achtste jaar in en is daarmee het oudste retro concept van Nederland en een begrip onder het publiek. Ook dit maal zullen een aantal veteranen uit de jaren negentig hun kunsten vertonen.
Funky Friday - Special Edition
zaterdag 25 december 2004
Het is alweer bijna 2005! Lang geleden sprak dit jaartal alleen nog maar tot de verbeelding, toen zag men beelden voor zich die bijna niet te omschrijven waren. Met veel dingen zaten ze er echter niet ver naast, kijk om je heen en je ziet genoeg waar ze vijftig jaar geleden slechts over fantaseerden.
Lexion NYE 2004
vrijdag 24 december 2004
Champagnekurken knallen, vuurpijlen schieten de lucht in en gelukwensen gaan over en weer… Nog even en het is weer zover, een nieuw jaar met nieuwe kansen. Eerst blikken we echter nog even terug en laten we in sneltreinvaart het afgelopen jaar aan ons voorbij schieten. Voor de Lexion was het een jaar waarin veel veranderingen plaats vonden.
Core ConneXion
vrijdag 24 december 2004
Het derde Core ConneXion evenement in Unitas. Bij dit evenement gaan wij iets afwijken van het vorige concept, in plaats van een Darkcore/Terror/Inustrial zaal zal de kleine zaal geheel in het teken staan van Oldskool. Onze kelder zal weer dienen voor mensen die even lekker uit willen blazen. Wij zijn voor dit evenement al hard bezig weer een onvergetelijke line-up voor jullie neer te zetten, jullie zullen hier ook snel meer over gaan lezen.
Outlaw4Life
vrijdag 24 december 2004
Zaterdag 15 januari 2005 zal er in Feesthut Den Bruut te Heeze (Noord-Brabant) het enige échte verjaardagsfeest van DJ Unicorn en MC O.S.A. plaatsvinden. Het feest wordt georganiseerd door Outlaw events waarvan DJ Unicorn tevens dé “ grote “ man is.
Hardstyle NRG
donderdag 23 december 2004
Club X in Tilburg is momenteel hard bezig om 2004 op een knallende manier af te sluiten. Zoals velen weten is Club X, die bekend staat om de hardere stylen, altijd bezig speciale gasten en concepten voor jullie te brengen.
Fascinate in 's-Hertogenbosch
donderdag 23 december 2004
Voor de mensen die van lekkere feelgood-house houden zoals Hardsoul, Groovy- Club, en Progressive is er op 15 Januari een speciale editie van Fascinate in een wel hele speciale locatie. Na een paar onderhandelingen is de Azijnfabriek in Den Bosch gekozen voor deze editie van Fascinate. De Azijnfabriek die is gevestigd in een deel van de 15e –eeuwse Sint-Jacobskerk in de Brabantse hoofdstad.
Headfuck
dinsdag 21 december 2004
Aankomende zaterdag vind in de Hemkade te Zaandam de langverwachte Headfuck party plaats. De laatste hardcore party in de Hemkade dateerd alweer van eind Oktober, dus het is wel weer de hoogste tijd om eens flink te beuken in Zaandam. Headfuck, het harde Italiaanse platenlabel, zal de Hemkade compleet op haar kop gaan zetten.
Time table Toxic
dinsdag 21 december 2004
Het is nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaat het los in Disco Empire New York in Hengelo (o).Op kerstmiddag is het een traditie om vanaf 13.00 uur lekker in de kroeg te zitten ,lekker aan het bier en de gluhwein .Wat is er dan mooier om s ávonds nog even lekker door te kunnen feesten op het evenement TOXIC georganiseerd door de Eastside Underground.
White Wolf
maandag 20 december 2004
Alle 3 de area's zullen geheel omgetoverd worden, om het kerst gevoel naar boven te brengen, en mensen in een heus feest paradijs te laten genieten. Zo zal in Area 2(dorpfplatz) extra geluid neergezet worden om de hardcore tot zijn recht te laten komen.
D.D.O.D. 2 - New Year's Bang
maandag 20 december 2004
Tien december jongstleden was de eerste editie van D.D.O.D. een feit, georganiseerd door Dawn Of Dance, een organisatie die ontstaan was om te proberen de Harddance scene in Nederland wat groter te maken. Voor ruim vijf uur veranderde Trappist te Amsterdam in een Harddance heiligdom, waar zowel de dj's als het publiek geheel uit hun dak gingen, mede dankzij het fenomenale geluidssysteem dat Trappist bezit.
Zoals de meeste mensen nu wel weten is 1 januari Erotic New Years Vibe in de Hemkade te Zaandam, dit feest is het gevolg van een samenwerking tussen de twee beste aanbieders van erotische feesten namelijk CrazyLand en Unique. Voor deze datum hebben we gezamenlijk de lekkerste en de mooiste entertainers uitgezocht, en hebben we samen met Unique’s Miss Kimberly een super show voor jullie in elkaar gezet.
Er gaan vele verhalen de ronde vanwege het feit dat het management gestopt is met het exploiteren van Umania in de Celebration Studio’s in Den Haag.
DJ Pavo met Multigroove naar 2005
vrijdag 17 december 2004
Een toevoeging op de line-up van Multigroove’s New Years Rave, was een extraatje dat al geruime tijd in de planning zat. De uit Haarlem afkomstige DJ Pavo zal zoals traditie getrouw alsnog samen met Multigroove en haar bezoekers het nieuwe jaar in gaan.
Tijdens de jaarwisseling organiseert Motion een special in de Amsterdamse Muziekfabriek (ex-Force lasergame) met exclusieve verschijningen als oud-MTV Music Video award winnaar Ken Ishii (JP), Jack de Marseille, Secret Cinema (live) en MC Marxman.
2004 vs. 2005 - The Battle Edition
woensdag 15 december 2004
Lange tijd zag het er naar uit dat de meeste hardstyle liefhebbers Eindhoven met oud&nieuw gedwongen zouden verlaten. Er was tijdens de jaarwisseling tot op heden niks te beleven op hardstyle gebied in Eindhoven en omgeving. Hier brengt Delusion Beats bij deze verandering in! Met het evenement ‘2004 Vs.
Nog een aantal nachten slapen en de gezellige feestdagen gaan weer van start in Nederland. Doordat er de laatste tijd helaas genoeg nieuws is over zinloos geweld, en dan met name in het uitgaansleven, wil de organisatie Frontstar Events een duidelijk signaal afgeven voor het komend Gezellig Kerstfeest.
iT’s incredible
woensdag 15 december 2004
‘Is it insane? Is it indecent? Is it incorrect? No,.. it’s incredible!’ Met deze tekst werd de nieuwe avond rondom iT legendes Marcello en dj Jean gelanceerd. Bij het eerste feest in oktober was het publiek niet weg te slaan uit The Powerzone. Deze keer op 18 december zal er weer flink uitgepakt worden om de beste party spirit boven te laten komen.
In Qontrol - 2012
dinsdag 14 december 2004
Op zaterdag 19 maart 2005 organiseert Q-dance de tweede editie van “In Qontrol” in de RAI in Amsterdam. Met 30.000 bezoekers was de eerste editie ruim 3 weken van te voren uitverkocht en het evenement een daverend succes.
Hard Bass terug naar Silverdome
dinsdag 14 december 2004
B2S organiseert “The battles”. De nieuwe editie van het populaire B2S-concept “Hard Bass” zal plaatsvinden op zaterdag 2 april 2005. Voor deze speciale editie keren we terug naar het SilverDome te Zoetermeer. Na het succes in de Jaarbeurs Utrecht met de battles en de vele vragen hierover van zowel de artiesten als het publiek is besloten om een speciale editie van Hard Bass geheel aan deze battles te wijden.
G-force is terug
dinsdag 14 december 2004
Na acht maanden is het dan zover, de tweede editie van G-force wordt dan gehouden in The Palace in Groningen. Megadiscotheek The Palace ligt in het centrum van Groningen in een zijstraat van de Grote Markt. De locatie is voorzien van een fullcolour lasershow, en een zeer goede geluidsinstallatie.
12 Hours Rave in The Bridge
dinsdag 14 december 2004
Naar aanleiding van de overweldigende opkomst van vorig jaar Oud&Nieuw, is er ook dit jaar weer een 12 HOURS RAVE in één van de meest populaire clubs in het hardere muzieksegment: The Bridge. 2004 was een enerverend jaar voor de Bridge met vele hoogtepunten. Om dit jaar waardig af te sluiten, staat er richting oud&nieuw vol met dé artiesten van het moment.
New Sensation - De Hoeve Groesbeek
dinsdag 14 december 2004
De Hoeve in Groebeek (Gelderland) presenteert op 2e kerstdag een speciale editie “A New Sensation” met DJ Yves de Ruyter. Deze vernieuwde zaal die op 28 Februari 2003 geopend werd, heeft al vele respectabele namen uit onze Nederlandse Dance-Industrie voort gebracht zoals: DJ Luna, DJ Svenson, DJ Pila, DJ Jose, DJ Devious, DJ E-Graig , DJ Marcello, Klubbheads, DJ Lady Dana.
The Birth
maandag 13 december 2004
5 Maart 2005, Deze dag zal de geschiedenis ingaan als de dag dat de poorten van de hel zich openden en de aarde overspoelde met de zwartste magie, de meest duivelse zielen en geluiden die het menselijk gehoor niet kan verdragen. Hier zal het zijn, hier zal het plaatsvinden "The birth" een nieuwe wereld, een helse wereld. Hier is het waar een selecte groep dj`s de wereld zal terroriseren met hun helse geluiden. Hardcore, Darkcore, Industrial, TeKno en Terror zullen hier uit de speakers blazen en onaangetaste zielen bekeren tot het demonische.
Eindelijk een kerst met ballen
zaterdag 11 december 2004
2e Kerstdag 2004, een zondag van ‘stille nacht’? Vergeet het maar! Want Hardcore is terug in Locomotion daar waar het ooit groot is geworden. Met HIGH VOLTAGE! de ultieme schokkende hardcore ervaring zullen we proberen de stoppen uit de kasten te knallen. Zeker nu dat er bovenop de uitslaande meters, nog eens een paar duizend extra Watt wordt ingezet.
Zodiak Commune tijdens Oud op Nieuw
vrijdag 10 december 2004
TAC organiseert ook dit jaar weer een spetterend “Oud op Nieuw” feest met Acid/Techno, R&B, Electro, Hip Hop, Disco, Soul en verschillende live acts. Zo is er een speciale zaal voor de Zodiak Commune en treden er bands op als 69 Charger en The Homoos. Verder zul je ook DJ’s als Dub, Tunan, DJ G.T.I. Boy, Chet, Ruben en Stompbrother Ray tegen komen.
Noise
vrijdag 10 december 2004
Hartkoor-residents Wexx & Bassix zullen dit keer als duo hun visie geven op wat nou echte hardcore classics zijn. Na hun laatste optreden op het Haagse feest Hardcore Factory zullen er veel mensen zijn die weten dat deze 2 DJ's garant staan voor een strakke mix met een zeer uiteenlopende en afwisselende platenkeus.
White Wolf - Survive the hard winter
donderdag 9 december 2004
De avond voor kerst is het moment dat de wolf ontwaakt. Op vrijdag 24 December zal de welbekende megaclub The Bridge in Duitsland door In2Beats en Extranza groots uitgepakt worden, voor een uniek kerstconcept: White Wolf. Volgepakt met hoogbegaafde, internationale artiesten uit diverse harde muziekstromingen. Alle harde stijlen, die op dit moment populair zijn, zullen in aparte area's ten gehore worden gebracht, met in de main area Hardstyle en Jump, waar niemand minder dan de nummer 2 DJ van Nederland, DJ Luna, zal schitteren.
Santamania 2005
donderdag 9 december 2004
Santamania is inmiddels uitgegroeid tot een bekend (hardcore) concept in de regio Midden-Limburg én wellicht daarbuiten. Iedere 1e zondag van de maand staat de Santa Domingo te Nederweert helemaal op z'n kop. In 1e instantie was het Steve "Darkraver" Sweet die als vaste resident de regionale deejays cq. talenten kwam ondersteunen.
Zijn naam verraadt zijn Italiaanse afkomst maar wat velen niet weten is dat deze DJ ooit een rolletje speelde in de film “Ciske de Rat”. Het is precies de combinatie van Italiaans temperament en Amsterdamse flair die zijn sets zo energiek maken.
Conspiracy Christmas Trance Event
dinsdag 7 december 2004
Zaterdag 25 December zal de populaire club Insiders in Eindhoven omgetoverd worden tot een unieke Trance avond. Een stijl die de laatste tijd beperkt aan bod komt in Eindhoven en omgeving is nu helemaal terug, deze kerst zal Conspiracy daarom een speciaal gratis entree event neerzetten, zodat iedereen in het zuiden weer van deze top muziek kan genieten.
Op 15 Januari 2005 organiseert Delusion Beats haar eerste evenement van het nieuwe jaar 2005. Dit evenement zal geheel in het teken staan van DJ Impact's Birthdayparty. Als locatie heeft Impact samen met Delusion Beats gekozen voor de locatie "From Dusk Till Dawn", te Eindhoven.
Chaoz The Battle 2005
maandag 6 december 2004
2 Oktober 2004 was de datum van de eerste editie van de Core ConneXion Contest, genaamd Chaoz The Battle. Hier is de Core ConneXion talent 2005: The Hallucinator uit voort gekomen. Deze zeer getalenteerde DJ van net 17 jaartjes oud won the Ultimate Fight en kreeg zijn kans op te openen tussen de gevestigde orde uit de Hardcore scène op Core ConneXion meets Neophyte Records.
In deze barre tijden in partyland waar overkill is aan standaard feesten, lijkt er weer ruimte te zijn voor degelijke concepten welke zijn ontstaan uit liefde voor muziek. Vanuit deze gedachte zijn er een tijd terug twee oldschool organisaties gestart welke party’s organiseren met enkel de “echte” oldschool en classics. Dus nu niet alleen de geijkte hitjes, maar ook de b-kanten en andere “vergeten” housestromingen.
Veel warmte in de winter op Bredance
zaterdag 4 december 2004
De Bredase party organisatie Bredance, bekend van de Sounds of the city party's, organiseert op vrijdag veertien januari 2005, vanuit de Boulevard in Breda de winter- editie van dit hard trance feest. In deze winter editie kan het party publiek weer in twee area's genieten, van hard trance, funky en groovy beats.
Sunday Madness
zaterdag 4 december 2004
Vanaf december gaat bij Discotheek Energy te Budel iets veranderen. Vanaf 12 december 2004 gaat de Energy ook op de zondag open. Dat wil zeggen dat je in het weekend niet één, niet twee maar zelfs drie dagen kunt feesten in dé uitgaansgelegenheid van Budel en omstreken.
Less = More
zaterdag 4 december 2004
Mensen teleurstellen is nooit leuk, maar soms maak je daar ook weer andere mensen gelukkig mee. We bedoelen hiermee de compleet nieuwe line-up voor LESS = MORE op 11 december in Off Corso van Sound Architecture. Onze excuses gaan naar alle fans van Magda, die helaas moest cancellen i.v.m. met het vervroegen door de organisatoren van een Zuid Amerikaanse conventie en een daaraan vastzittende tour.
Dance into 2005
vrijdag 3 december 2004
Oud & Nieuw is doorgaans een moeilijk feest. Waarheen, welke dj’s, hoeveel geld mag het kosten? De Leidse organisatie Electronic Entertainment brengt dit jaar de oplossing. ‘Dance into 2005’ wordt een dance-evenement met 4 verschillende stijlen muziek in evenveel zalen in het Leidse Groenoord Plaza.
Xtc is uit. Wie nog met een trekkende mond en malende kaken door een club dwaalt, is volledig uit de mode. Dat zegt Eelko Anceaux, en hij kan het weten. De eigenaar van feestorganisatie Chemistry werkt al jaren in de clubscene en heeft de enorme opkomst van de partydrug aan het eind van de jaren tachtig van dichtbij meegemaakt.
Bobby V on the move
donderdag 2 december 2004
Net terug van een daverende optreden op Goliath XII "the Last Odyssey" in Dietlikon, Zwitserland, is Bobby V op weg naar een drukke Decembermaand. De Bridge-resident dj, die bekend staat om z'n beukende, snelle en energieke draaitechniek, heeft een succesvol jaar acter de rug, met optredens in binnen- en buitenland (o.a. Duitsland, Japan, U.K., Roemenië, Spanje, Zwitserland) en een aantal grote wereldtournees voor 2005 in het vooruitzicht.
Recover Hardstyle
woensdag 1 december 2004
Zaterdag 25 september gaf de lexion het spectaculaire feest Recover Hardstyle met onder andere de bekende dj's Luna en Pavo. Dit feest heeft menig partybezoeker geprikkeld om 25 september tot een gezellig en goed bezocht feest te maken. Ook zaal twee werd druk bezocht met jumpstyle en oldschool en sommige mensen uit het publiek kregen het oude gevoel uit 1991-1992 weer terug.
Proud 2 Be Hardcore
woensdag 1 december 2004
Bijna alle stijlen die de hedendaagse Hardcore scene rijk is zullen op deze avond vertegenwoordigd zijn. Zelfs de terror en speedcore fans zullen aan hun trekken komen aan het eind van de avond als de drie meest populaire terror DJ’s van het land; Drokz , Akira & The Vizitor achter de draaitafels plaats zullen nemen voor en knalharde battle met het publiek.
30 december 2004
Funk-e-Lectric
Sunday Madness
D.D.O.D. 2
29 december 2004
Strictly Hardcore On Tour
28 december 2004
Zodiak Commune presents - Acid Virus
Top DJ’s op de vernieuwde Haarlem Fridays
Franchise nieuwe donderdagavond in Escape
27 december 2004
Back2School - Easter edition
25 december 2004
Funky Friday - Special Edition
24 december 2004
Lexion NYE 2004
Core ConneXion
Outlaw4Life
23 december 2004
Hardstyle NRG
Fascinate in 's-Hertogenbosch
21 december 2004
Headfuck
Time table Toxic
20 december 2004
White Wolf
D.D.O.D. 2 - New Year's Bang
Crazyland & Unique = Erotic New Years Vibe
17 december 2004
Umania / Celebration Studio’s Nieuws
DJ Pavo met Multigroove naar 2005
16 december 2004
Muziekfabriek in lichterlaaie met pionier Ken Ishii
15 december 2004
2004 vs. 2005 - The Battle Edition
’t Gezellige Kerstfeest Tegen zinloos geweld
iT’s incredible
14 december 2004
In Qontrol - 2012
Hard Bass terug naar Silverdome
G-force is terug
12 Hours Rave in The Bridge
New Sensation - De Hoeve Groesbeek
13 december 2004
The Birth
11 december 2004
Eindelijk een kerst met ballen
10 december 2004
Zodiak Commune tijdens Oud op Nieuw
Noise
9 december 2004
White Wolf - Survive the hard winter
Santamania 2005
8 december 2004
Umania Clubnight met Bas & Ram, Fausto en Yesse
7 december 2004
Conspiracy Christmas Trance Event
6 december 2004
Delusion Beats presents Impact Invites
Chaoz The Battle 2005
Samenwerking DOTF / Violet Skies en anderen
4 december 2004
Veel warmte in de winter op Bredance
Sunday Madness
Less = More
3 december 2004
Dance into 2005
De tijd is rijp voor een nieuw soort partydrug
2 december 2004
Bobby V on the move
1 december 2004
Recover Hardstyle
Proud 2 Be Hardcore