Partyflock
 
Nieuws 2004
­ Nederland
Vroegtijdig einde Club Umania
zaterdag 25 december 2004
De afgelopen twee weken hebben de meest uiteenlopende geruchten over Umania de dance scene doorkruist. Een ding mag hierin duidelijk zijn; de club is niet meer en dat betreurt niet alleen de eigenaar, Jesse maar ook dansminnend Den Haag en omgeving.
Headliner facts
maandag 20 december 2004
Vrijdag 24 december zal de kersteditie van Headliner plaatsvinden. Speciaal voor kerstavond zal de DansSalon een kerstmetamorfose ondergaan. Na het succes van de kersteditie van vorig jaar hebben we dit jaar weer een sterke line-up weten samen te stellen:
Elusive presents Pure Hardstyle
donderdag 16 december 2004
Is het de derde vrijdag van de maand dan is het weer tijd voor Pure hardstyle en op 17 december`04 presenteert Elusive Productions de derde editie van dit knalfestijn! Deze avond genaamd "PURE HARDSTYLE" heeft als doel de beste hardstyle, harddance en hardtrance deejay's van de hele wereld hun beukende beats te laten horen.
In deze barre tijden in partyland waar overkill is aan standaard feesten, lijkt er weer ruimte te zijn voor degelijke concepten welke zijn ontstaan uit liefde voor muziek. Vanuit deze gedachte zijn er een tijd terug twee oldschool organisaties gestart welke party’s organiseren met enkel de “echte” oldschool en classics. Dus nu niet alleen de geijkte hitjes, maar ook de b-kanten en andere “vergeten” housestromingen.
Sneakerz een nieuw eigentijds concept
zaterdag 27 november 2004
Na reeds 3 succesvolle edities in de Eindhovense Rechter, zal op zaterdag 11 december de nieuwe Amsterdamse maandelijkse clubavond Sneakerz het levenslicht zien. Sneakerz is een initiatief van DJs Ericke, Fedde Le Grand en partyorganisator Dick Leijen.
United Sounds Of Dance invites
dinsdag 16 november 2004
United Sounds Of Dance is een van de leukste, maandelijkse, clubavonden van Amsterdam. Elke maand staat er een andere dance stroming met een daarbij passende DJ centraal. Deze maand is dat Trance DJ Misja Helsloot. Misja zal maar liefst een set van 4 uur draaien gevuld met de beste trance tracks uit heden en verleden.Uiteraard zal er ook veel materiaal van zijn eigen Gesture Music label ten gehore worden gebracht.
Heroes of Hardhouse
maandag 25 oktober 2004
Vrijdag 29 oktober is het zover de eerste editie van Heroes of Hardhouse gegeven door een nieuwe harddance organisatie Rijkhoff's Enterprises. Deze nieuwe organisatie zal dit jaar op verschillende locaties in het land de heroes of hardhouse feesten gaan geven. De aftrap zal zijn in een kompleet gerestylde bobs in uitgeest de bobs is volledig verbouwd inclusief een nieuw geluidsysteem
Primeur! Vanaf vrijdag 15 oktober zal het Eindhovense uitgaansleven een nieuwe clubavond rijker zijn. In de DansSalon aan het stationsplein in Eindhoven zal dan de kick-off van Unity plaatsvinden. Een nieuw maandelijks trance concept dat eindhoven weer op de nationale dance kaart moet zetten.
10 jaar Hemkade - The Story
maandag 13 september 2004
We schrijven 1947. De Tweede Wereldoorlog leeft nog volop in de gedachten van de Nederlandse burger. Het land moet worden opgebouwd en dat gebeurt met behulp van Amerikaans geld dat door een plan (Marshall plan) beschikbaar wordt gesteld. Langs het Noordzeekanaal tussen Amsterdam en IJmuiden ligt een stuk grond waar nog geen aanbouw op is.
Raving Nightmare
maandag 9 augustus 2004
Op zaterdag 9 Oktober 2004 zal in de Rijnhal te Arnhem een nieuwe editie van Raving Nightmare plaats vinden. Wederom zal er door UHM alles uit de kast worden gehaald op het gebied van geluid , lichtshow , lasers en decoratie. UHM heeft een uniek geluid systeem geselecteerd om jullie de hardcore sound te laten beleven zoals het hoort. Met de exclusieve tribunes en een balkon zal in de Rijnhal een absolute topsfeer ontstaan!
a NU SOUL is born
vrijdag 6 augustus 2004
Aan de wieg van deze avond ligt de van oorsprong Amerikaanse babyshower. Dit is een feest ter ere van een zwangere vrouw die in de watten wordt gelegd door haar vriendinnen. a NU SOUL is born wordt een muziekfestijn voor iedereen.
De vierde editie van het DJBroadcast Magazine verschijnt ditmaal in een extra hoge oplage van 100.000 exemplaren. Met de zomer voor de deur heeft de redactie zich voor dit nummer vooral op de headliners van de grote festivals gericht. Interviews met Felix da Housecat, Deep Dish, Alter Ego, Johan Gielen, Tiga en Dave Clarke onderstrepen dit voornemen.
Armageddon - Nobody is safe
vrijdag 18 juni 2004
In de afgelopen jaren heeft er in Hoogeveen (Drenthe) op het gebied van dance nauwelijks iets van betekenis plaatsgevonden. C-town heeft deze kans aangegrepen om op 24 september a.s. het Hoogeveense feestpubliek kennis te laten maken met een gloednieuw concept: Armageddon! Iedereen kent ongetwijfeld de overweldigende film waarin een meteoriet met hoge snelheid onze aardbol nadert.
Ook dit jaar geeft Q-Beach nieuw en aanstormend DJ-talent uit binnen en buitenland de kans te laten zien wat ze waard zijn.
Het oudste ‘grote evenement’ van Q-dance komt dit jaar maar een keer terug. Veel mensen hebben Q-dance leren kennen via de 1991-1992 en Houseqlassics feesten. De eerste Houseqlassics werd op 20 maart 1999 nog onder de naam Qlass Elite georganiseerd in de Hemkade in Zaandam.
DancePortal OnlyDance introduceerde onlangs een nieuw concept: OnlyDance [AT]. OnlyDance, al bijna een jaar de plek voor de alternatieve danceliefhebber, komt naar je toe en zal gast dj's meenemen die de heerlijkste platen draaien in de OnlyDance style.
Net klaar met stappen maar nog lang niet naar huis? Als zaterdagnacht niet genoeg is geeft Club Latido in Amsterdam Noord je elke zondag de kans het einde van de nacht nog een paar uurtjes uit te stellen tijdens de Morning Moves. En dit Pinksterweekend geldt dat zelfs voor beide dagen, zondag 30 EN maandag 31 mei.
Addictive
donderdag 20 mei 2004
Nog nooit leuk wezen stappen in Utrecht? Dan gaan wij daar verandering in brengen! Complex Simplicity presenteert op vrijdag 4 juni de eerste editie van Addictive.
Ruim 2 jaar lang stond Sans Souci te Berlikum zeldzaam aan de top op het gebied van harddance feesten in het noorden.Doordat velen het succes probeerden te kopiëren en te evenaren en Sans Souci altijd vooruitstrevend is geweest werd het roer vorig jaar september compleet omgegooid.
Free Festival
vrijdag 30 april 2004
Na vier succesvolle edities van Free Festival aan het Weerwater te Almere is het alweer de hoogste tijd om de vijfde editie met trots aan te kondigen. Free Festival is het enige, echte en originele Free Festival.
In Trance We Trust Release Party
woensdag 28 april 2004
Op Zaterdag 1 mei zal in Vat 69 te Leeuwarden Above & Beyond "the reunion" plaatsvinden. Above & Beyond is bekend uit het verleden als één van de meest spraakmakende feesten in het noorden van Nederland waar diverse grootheden hebben gedraaid.
Extreme Invasion
maandag 26 april 2004
Op 28 Mei organiseert Division South van Strictly-Hard Events het Extreme Invasion feest. Het wordt gehouden in de Life Palace in Gulpen.
2Fast4Trance vs 2Hard4U?
vrijdag 23 april 2004
Er is hard gewerkt aan een heus 2Fast4Trance anthem en die zal zaterdag 8 mei ter gehore gebracht worden door niemand minder dan DJ Michael. Hij is hard bezig geweest en niet voor niets.
Met gepaste trots presenteren Love2Party en Estoy Caliente Club op vrijdag 9 april houselegende Roy Davis Jr. tijdens een nieuwe aflevering van Sessions in de basement van Nighttown. De Amerikaan wordt vergezeld door de meest soulvolle dj van Amsterdam:
De officiele website van X-Factor Events is vanaf heden vernieuwd en online. Check hem dus snel. Op de site vind je onder andere; up to date info, een guestbook, party pics en leuke links.
Synergy - A New Era In Sound
vrijdag 2 april 2004
Na een afwezigheid van bijna een jaar is Synergy eindelijk weer terug op z'n thuisbasis. Vorig jaar mei was de laatste editie met DJ's als: Rob & MC Joe, Lars Tindy en Lady X. Daarna heeft Coalition zich meer toegelegd op het concept Intelligenze, wat staat voor Hardcore.
Paaspop pakt weer groots uit!
donderdag 1 april 2004
Het zit er weer aan te komen, Paaspop 2004! Nog even en dan is het weer zover, dan mogen we weer de wei in en gaan we een lange zomer vol festivals, muziek en plezier beleven. En wat is nou een betere manier om te beginnen dan op Paaspop, de opener van het festivalseizoen? Met maar liefst vijf podia en talloze verschillende muziek-, theater- en dansstijlen.
Talents wanted
dinsdag 30 maart 2004
Op de komende Hardtraxx feesten wil C-town graag de kans geven aan nieuwe talenten op het gebied van hardstyle, techno, hardcore, oldschool en jumpstyle. Kortom alle hardere stijlen komen aan bod in de talent area. Er zal speciaal voor de talent dj’s een derde zaal geopend worden naast de 2 bestaande hardstyle en hardcore zalen.
Lang Weekend Las Palmas
woensdag 24 maart 2004
Het laatste weekend van de maand nadert weer! Oftewel; tijd voor een Lang Weekend Las Palmas!
The Sessions
maandag 22 maart 2004
Vrijdag 9 april, alweer de vierder editie van The Sessions van dit jaar, en wat voor één!! Het lijkt haast wel of de line ups iedere maand beter worden in De Kelder te Amersfoort, klein, intiem, underground en een partyvibe zoals je die niet vaak meer tegenkomt.
Na het succes van de afgelopen Temple of Terror in januari komt organisator Cuup.NL met nog een serie feesten in De Waakzaamheid.
Club Las Palmas is gevestigd in het voormalig pakhuis van de roemruchte Holland Amerika Lijn. De industriële sfeer van deze oorspronkelijke locatie is gecombineerd met kleurrijke, hedendaagse elementen. De combinatie van de underground en trendy aspecten vormen wekelijks een ideale setting voor onvergetelijke dancefeesten!
De classic DJ's deze avond hebben hun sporen reeds verdiend, in de Delirium en op vele feesten in Haarlem e.o. Major Tom is bijvoorbeeld vaak te vinden op verschillende hockeyfeesten en thee dansants van b.v. HBS en Alliance. Dadave draait ook al een hele lange tijd mee in de partyscene.
Aan de kaartverkoop te zien wordt The Delicate Sound of Thunder met zijn strakke line-up en brute Army-look heel goed ontvangen. Op veler verzoek presenteren we bij deze de draaitijden van de Mainstage.
Lexion - Punk & Trashic
dinsdag 2 maart 2004
Vroeger zag je ze nog wel eens lopen.... Een in het leer uitgedoste punker met een fel gekleurde hanenkam, kleding in felle kleuren, een riem met ijzeren punten, armband met spikes, hoge leren schoenen en allerlei piercings en tattoo’s op de meest vreemde plekken. Op hun jas droegen ze dan nog vaak tientallen broches van allerlei Punkgroepen.
Tijdens de Music Winter Conference 2004 zal Kremlin op woensdag 10 maart de "Musik for the people" party hosten in de no.1 club van Miami, Club Space. De eerder aangekondigde party in club Maze komt te vervallen.
Rockit - The Next Generation
dinsdag 24 februari 2004
Zaterdag aanstaande is het weer ROCKIT time! FCA-Music, dat met het ROCKIT (techno/electro) concept elke vierde zaterdag om de maand de Winkel van Sinkel op zijn grondvesten doet schudden, heeft voor a.s. zaterdag een andere variant ingelast, namelijk: ROCKIT: the next generation.
Laidback Luke in Zoetermeer
vrijdag 13 februari 2004
Zaterdag 13 maart geeft de Nederlandse DJ Laidback Luke een set in de Boerderij te Zoetermeer.
Nightlive Special
donderdag 12 februari 2004
DJ Dana is geboren op 9 juli 1974 en opgegroeid in Amsterdam. Ze is de meest bekende vrouwelijke hardstyle dj van Nederland op dit moment.
Live@Vibing
dinsdag 10 februari 2004
Na een vermoeiende maand Januari, mogen we toch spreken voor een nieuw succes in het Amsterdamse club circuit. Het nieuwe concept LIVE@Vibing trek toch wel veel interesse bij mensen die houden van “Real House Music” Dus na velen verzoek hierbij nog een korte uitleg over het nieuwe succes volle formule LIVE@Vibing.
Op 3 april 2004 zal een nieuwe, nog hardere en betere editie van BASzLINE plaatsvinden in Celebration Studio's in Den Haag. Na het succes van de eerste editie komt 2 Go Events nu met iets nieuws: Baszline, the Battles..
Synewave Labelnight
maandag 9 februari 2004
Op Zaterdag 27 Maart 2004, zal Eclips de aftrap geven met alweer de 17e editie, die in het teken zal staan van techno met een line-up om helemaal van uit je dak te gaan.
Line Up Awakenings
dinsdag 3 februari 2004
Het duurde even maar het resultaat mag er dan ook zijn! Een bijna volledig zweedse avond is het geworden met deze drumcode special. DJ Shiva maakt haar debuut op Awakenings en zal deze avond openen voor de zweedse posse met haar gefreakte funky en minimal sound.
DeliciousDelight Pre-Valentine
maandag 2 februari 2004
Niet zomaar een feestje! Binnenkort vertoont DeliciousDelight haar kunsten weer in de Nieuwezijds Lounge te Amsterdam.
Maandag 2 februari start een nieuw, wekelijks programma op ID&T Radio: Welcome to the future. Een twee uur durend informatief muzikaal magazine.
Na de spectaculaire 2 Day's of Kaos, Berlin loveparade, Extrema festival, Impulz en een groots feest in Rio de Janeiro, Brazilie, lanceert Kremlin tijdens de WMC in Miami haar nieuwe Amerikaanse residency.
Drama: tweede bedrijf
woensdag 21 januari 2004
Drama, het tweede bedrijf is een speciaal voor deze avond aangepaste versie van Othello, die ongemerkt overloopt in een kolkend dansfeest.
Coalition Productionz en First Bass Project hebben besloten om te gaan samenwerken om zo ervoor te zorgen dat ze nog betere dance-evenementen kunnen organiseren.
Deaz D. Invites you
dinsdag 6 januari 2004
Na een zeer succesvolle ‘Deaz D. Birthday Party!’ in 2003 is er op vrijdag 30 januari 2004 een nieuwe editie van ‘Deaz D. Invites You!’ in Locomotion te Zoetermeer.
25 december 2004
Vroegtijdig einde Club Umania
20 december 2004
Headliner facts
16 december 2004
Elusive presents Pure Hardstyle
6 december 2004
Samenwerking DOTF / Violet Skies en anderen
27 november 2004
Sneakerz een nieuw eigentijds concept
16 november 2004
United Sounds Of Dance invites
25 oktober 2004
Heroes of Hardhouse
12 oktober 2004
Unity blaast nieuw leven in uitgaanscircuit Eindhoven
13 september 2004
10 jaar Hemkade - The Story
9 augustus 2004
Raving Nightmare
6 augustus 2004
a NU SOUL is born
16 juli 2004
DJBroadcast Magazine #4 vanaf nu in de winkels
18 juni 2004
Armageddon - Nobody is safe
3 juni 2004
Q-Beach komt wederom met talentenjacht
Houseqlassics dit jaar maar 1 keer
2 juni 2004
OnlyDance [AT] in Bootleg DJ Café Rotterdam
28 mei 2004
Club Latido gaat 2x Maximaal met Pinksteren
20 mei 2004
Addictive
19 mei 2004
Sans Souci bruist weer van de energie
30 april 2004
Free Festival
28 april 2004
In Trance We Trust Release Party
26 april 2004
Extreme Invasion
23 april 2004
2Fast4Trance vs 2Hard4U?
7 april 2004
Love2party Sessions & Estoy Caliente Club
3 april 2004
Vernieuwde website X-Factor Events
2 april 2004
Synergy - A New Era In Sound
1 april 2004
Paaspop pakt weer groots uit!
30 maart 2004
Talents wanted
24 maart 2004
Lang Weekend Las Palmas
22 maart 2004
The Sessions
17 maart 2004
Cuup.NL presents Aphasia Part 1 en 2 en Temple of Terror
5 maart 2004
Las Palmas ontwerp contest i.s.m. Bacardi-Martini
3 maart 2004
Haarlem Fridays presents Retronics
2 maart 2004
Multigroove - The Delicate Sound of Thunder, Draaitijden Battlefield
Lexion - Punk & Trashic
1 maart 2004
Kremlin verhuist naar Club Space
24 februari 2004
Rockit - The Next Generation
13 februari 2004
Laidback Luke in Zoetermeer
12 februari 2004
Nightlive Special
10 februari 2004
Live@Vibing
9 februari 2004
BASzLINE - The Battle of the Forces
Synewave Labelnight
3 februari 2004
Line Up Awakenings
2 februari 2004
DeliciousDelight Pre-Valentine
Welcome to the future op ID&T Radio
1 februari 2004
Kremlin @ Winter Music Conference (WMC) Miami 2004
21 januari 2004
Drama: tweede bedrijf
19 januari 2004
Coalition Productionz en First Bass Project gaan samenwerken
6 januari 2004
Deaz D. Invites you