Partyflock
 
Nieuws · juni 2003
­ Nederland
Salinas 2003
maandag 30 juni 2003
Op 20 juli en 24 augustus wordt aan het Zwarte Pad op het Noorderstrand in Scheveningen een beachparty georganiseerd. De muziekstijl van Salinas is Pure and Groovy House: sfeervol, sexy en uplifting.
Nieuwe clubavond: Ureka!
vrijdag 27 juni 2003
Ureka! Is een nieuw initiatief in houseminnend Nederland. Ureka! wil maandelijks een nieuwe dimensie toevoegen aan het uitgaansleven in Zuid Nederland. Bij elke editie worden één of meerdere bekende binnen- of buitenlandse dj’s uitgenodigd.
Q-Dance heeft de site van Hardcore Resurrection online gezet.
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli organiseert Club Las Palmas een dubbele editie van het succesvolle "54" concept. Tijdens deze twee dagen draaien niet alleen de allerbeste dj's, ook is er ruimschoots aandacht voor spectaculaire decoraties en visuals.
Nieuwe release StraightOn
vrijdag 27 juni 2003
Na het succes van de eerste releases onder StraightOn waaronder ‘RUSH‘ die nog steeds op de feesten te horen is, ligt er nu een nieuwe plaat in de winkel.
Wil je Sensation White op sensationele wijze afsluiten? Dat kan… op zondagmorgen 6 juli in de Lexion! Vanaf 05.00 uur zal in Westzaan, ‘the Official Afterparty of Sensation White’ plaatsvinden.
Aanstaande vrijdag wordt in de Waakzaamheid te Koog aan de Zaan "I Hate Trance the Terror Edition Party 8" gehouden.
Innovate 0.2 afgelast!
dinsdag 24 juni 2003
Op 13 september zou Innovate 0.2, georganiseerd door 2-dance, plaats vinden in Utrecht op de Tractieweg 30. Dit feest vindt helaas geen doorgang.
Timetable Impulz
dinsdag 24 juni 2003
UDC heeft de draaitijden van Impulz Outdoor bekend gemaakt.
Volume
vrijdag 20 juni 2003
Multigroove & Hemkade presents VOLUME, Festival of Freaks.
Royal Club
vrijdag 20 juni 2003
Zondag 22 juni is het zover: De eerste editie van Royal Club in de zeer prestigieuze Koninklijke Schouwburg te Den Haag.
Final Taboo
vrijdag 20 juni 2003
Aanstaande donderdag "In bed with Roog en Jip Deluxe" bij Taboo on Thursdays. Deze wekelijkse multisexuele clubavond in de Gaypalace in Rotterdam zal nog een keer, voor het zomerseizoen aanbreekt, het toneel zijn van een Taboo Super Special, om na een zomerstop weer fris aan te kunnen vangen.
Hardcore Revival - Chapter 1
vrijdag 20 juni 2003
De afgelopen 2 jaar heeft Defenz dance events met veel succes Hardcore Revival feesten gegeven in het oosten van het land. Het concept is zelfs zo'n succes gebleken , dat de organisatie heeft besloten om uit te wijken naar een andere locatie .
Lexion The First - 5 juli
donderdag 19 juni 2003
Op 5 juli zal THE FIRST bij velen weer een gekoesterde herinnering naar boven brengen. Zoals vanouds zal er dan namelijk van elf ’s avonds tot elf ’s ochtends gefeest worden.
Op zaterdag 28 juni organiseert UDC het dance spektakel Impulz Festival 2003. Het succes is dermate groot dat de organisatie heeft besloten 5.000 tickets extra uit te geven welke verkrijgbaar zullen zijn bij de bekende voorverkoopadressen en bij Ticket Service.
Zaterdag 28 juni is het weer zover, het zal in de Havana te Den Haag helemaal LOS gaan! Dit maal een speciale editie, het succes volle LOS bestaat namelijk precies een jaar. 28 juni is het een jaar geleden dat LOS werd gelanceerd
Masters Magazine
donderdag 19 juni 2003
Zoals iedereen ondertussen wel weet is het aanstaande zaterdag party time in het Beursgebouw te Eindhoven. Een leuke bijkomstigheid op deze editie van Masters of Hardcore is de eerste uitgave van Masters Magazine.
Escape mag weer open
woensdag 18 juni 2003
Discotheek Escape aan het Rembrandtplein in Amsterdam mag weer open. Dat heeft de gemeente Amsterdam woensdag bekendgemaakt.
Darkforce
woensdag 18 juni 2003
Het laatste feest dit seizoen in de Buk Buk, Heiloo. Nu is het de beurt aan een live optreden van Darkforce uit Den Haag.
Gers – Summer of Love
dinsdag 17 juni 2003
Gers brengt tweemaandelijks een uitermate brede, intelligente eclectische muziekmix. Op vrijdag 4 juli geeft Gers in Off_Corso een voorproefje op al dat fijne wat komen gaat, door zich te richten op die diverse sounds en vibes van de festivals.
Now&Wow 20 & 21 juni weer open
maandag 16 juni 2003
In het kader van de het ‘weekend van de tolerantie’ heeft danceclub NOW&WOW voor het weekend 20 en 21 juni van de gemeente Rotterdam evenementen vergunningen gekregen.
Na het ontvangen van meer dan 300 inzendingen is nu eindelijk de winnaar van de Masters of Hardcore DJ Contest uitgekozen.
Op 11 juli, voorafgaand aan de Love Parade, zullen onder meer Tiësto en Paul van Dyk draaien op het legendarische feest 'The Love From Above'.
Op 5 juli 2003 zal in Sans Souci te Berlikum een Hardcore editie plaats vinden. Genaamd : Inside Events presents: "Hardcore Inside" !! Met een line-up van maar liefst 16 Dj’s en 2 Mc’s, die verdeeld zijn over 3 zalen.
Overdrive
vrijdag 13 juni 2003
NRG-Events organiseerd in partycentrum Amigo's te Dordrecht sinds februari de Overdrive feesten, vanaf het eerste feest is het een groot succes.
Op 19 juni aanstaande vindt de laatste editie van 'Invited by Tiësto' plaats in het prachtige Panama te Amsterdam. Nog één keer kan er genoten worden van het heerlijke drie- gangendiner in het restaurant en de show in de theaterzaal.
Zaterdag 19 juli is het zover, de `kick-off` party van een reeks internationale feesten waarbij Multigroove onder de naam `Multigroove on Tour` een groot aantal buitenlandse discotheken zal aandoen
Defqon 1 uitverkocht
donderdag 12 juni 2003
Defqon 1 is helemaal uitverkocht. Op zaterdag 14 juni komen 25.000 jonge mensen uit het hele land naar Almere om daar het eerste Dance-festival van 2003 bij te wonen.
Release derde cd The Matrixx
donderdag 12 juni 2003
Zaterdag 14 juni viert The Matrixx in Nijmegen de release van haar derde cd. Ook deze derde cd is weer gemixt door DJ Jochen Miller.
Free Outdoorzone
donderdag 12 juni 2003
Op zaterdag 21 juni zal er voor de 2de maal de Free Outdoorzone plaats vinden op het strand Wolderwijd in Zeewolde. Dit gratis te bezoeken evenement zal beginnen om 12.00 uur en zal eindigen om 01.00 uur.
Vanwege 'A Tribute to 3 Steps Ahead' in de Hemkade op 18 juli, heeft de organisatie van Jongerencentrum R17 en Alex B besloten de verjaardag van DJ Alex B te verplaatsen naar vrijdag 25 juli.
Officiële Timetable Defqon 1
woensdag 11 juni 2003
Q-Dance heeft de timetable van Defqon 1 bekend gemaakt.
Vrijdag 20 juni zal de laatste editie plaats vinden van Planet V.I.P in Darby and Joan’s te Leeuwarden. Daarna zullen ook zij de zomermaanden ingaan om na de zomer terug te komen met vernieuwde edities van de concepten.
Zondag 15 juni zal Chillnight geheel in het teken staan van de liefde. De eerste editie van de "Love edition" zal de bezoekers trakteren op veel rood.
Dance combineren met je studie dat klinkt niet gek, dat dacht ook een hogeschool uit Tilburg deze gaf Joeri Kaan, student van de opleiding Beurs & Evenementen Management (BEM) de opdracht om een enquête te houden voor mensen die hier wel iets in zien zitten.
DJ Remy presents BANG!
dinsdag 10 juni 2003
Al ruim 12 jaar behoort Remy tot de absolute top in de Nederlandse dance scene. Maar ook internationaal gezien is hij zeker geen onbekende. Na diverse eigen producties en mixcompilaties wordt nu het eerste echte producers/mix album van DJ Remy gepresenteerd.
M.I.L.K. @ Club XS2
zondag 8 juni 2003
Vrijdag 13 juni heeft CLUB XS2 niemand minder dan Dj San en Luciën Foort uitgenodigd voor een exclusieve Soulfull dj set.
Op zondag 8 juni organiseert Discotheek Zino een avondje met alleen maar vrouwelijke hardstyle-dj's.
Innercity op 20 december
donderdag 5 juni 2003
ID&T heeft laten weten dat de volgende editie van Innercity op 20 december gehouden zal worden.
Pinksterweekend in Las Palmas
donderdag 5 juni 2003
Amper bijgekomen van 4 topavonden, met fantastische sets van o.a. Jack de Marseille, Laurent Garnier, Michel de Hey, Secret Cinema en DJ Dame, maakt Las Palmas zich op voor wederom een druk weekend!
In samenwerking met de mensen van de Ameland truck, die de afgelopen vijf jaar bewezen hebben een uitstekende deelnemer te zijn van de Loveparade, zal Nederland dit jaar vertegenwoordigd worden door de "Kremlin & Mmore present www.tiesto.com"-truck. Tiësto zal op de truck worden bijgestaan door Montana en Cor Fijneman.
Trip 2 Dreamland actie
donderdag 5 juni 2003
Informatie betreffende de gastenlijstplaatsenactie van Trip 2 Dreamland op Partyflock.
Op zaterdag 8 juni wordt voor de eerste keer een dance parade georganiseerd in Rio de Janeiro in Brazillie. Dankzij deelname van de FFWD Heineken Dance Parade is Nederland hierin vertegenwoordigd met een eigen wagen.
Sound / Vision afgelast
woensdag 4 juni 2003
Het Sound / Vision festival krijgt dit jaar geen vervolg. De gemeente Den Haag heeft woensdag laten weten te weinig agenten te hebben om de veiligheid te kunnen garanderen. Het festival stond gepland voor 26 juli.
Zondag 8 juni wordt het een waar IBIZA-feest in The Matrixx in Nijmegen. Net zoals vorig jaar zal hier op eerste Pinksterdag het nieuwe zomerseizoen van party-eiland Ibiza worden ingeluid.
Wijziging Dutchtechno
woensdag 4 juni 2003
Aankomende zaterdag zal er weer een editie van dutchtechno plaatsvinden in Amuse. Dit keer echter iets anders dan was gepland. Dutchtechno en All is one gaan een eenmalige samenwerking aan en zullen gezamelijk de avond invulling geven.
Aanstaande vrijdag 6 juni staat er weer iets bijzonders te gebeuren in Haarlem. Luciën Foort, één van Nederlands meest veelzijdige DJ’s, zal een exclusieve marathon set weggeven in Stalker.
Hardventure Outdoor-event
dinsdag 3 juni 2003
Zaterdag 16 augustus 2003 zal het outdoor-event "Hardventure" in Duitsland plaatsvinden, net over de grens bij Emmen.
Lexion dit weekend
maandag 2 juni 2003
Op zaterdag 7 juni is er in de Lexion weer de traditionele The First. Op zondag 8 juni, na The First, zal Lexclusive alweer voor de vierde keer een ‘12-hour Special’ geven.
Voorlopige line-up Megarave
maandag 2 juni 2003
De voorlopige line-up van Megarave op 22 augustus.
30 juni 2003
Salinas 2003
27 juni 2003
Nieuwe clubavond: Ureka!
Site Hardcore Resurrection online
Las Palmas presents 54 - 5 & 4 juli 2003
Nieuwe release StraightOn
26 juni 2003
Lexion presenteert de officiële Sensation White Afterparty
I Hate Trance - The Terror Edition
24 juni 2003
Innovate 0.2 afgelast!
Timetable Impulz
20 juni 2003
Volume
Royal Club
Final Taboo
Hardcore Revival - Chapter 1
19 juni 2003
Lexion The First - 5 juli
Uitbreiding capaciteit Impulz Festival 2003
LOS viert 1-jarig bestaan met Marysol
Masters Magazine
18 juni 2003
Escape mag weer open
Darkforce
17 juni 2003
Gers – Summer of Love
16 juni 2003
Now&Wow 20 & 21 juni weer open
Winnaar Masters of Hardcore DJ Contest
15 juni 2003
Tiësto en Paul van Dyk samen op pre-party voor de Love Parade
13 juni 2003
Inside Events Presents Hardcore Inside
Overdrive
Final edition: Invited by Tiësto
Multigroove on Tour in The Bridge
12 juni 2003
Defqon 1 uitverkocht
Release derde cd The Matrixx
Free Outdoorzone
DJ Alex B's Birthdayparty verplaatst
11 juni 2003
Officiële Timetable Defqon 1
Planet V.I.P. - The Essence of Temptation
Chillnight in het teken van de liefde
Enquête “Dance combineren met studie”
10 juni 2003
DJ Remy presents BANG!
8 juni 2003
M.I.L.K. @ Club XS2
6 juni 2003
Lady's hardstyle dj night @ Zino
5 juni 2003
Innercity op 20 december
Pinksterweekend in Las Palmas
Loveparade - Kremlin & Mmore present www.tiesto.com
Trip 2 Dreamland actie
4 juni 2003
FFWD Heineken Dance Parade naar Rio De Janeiro
Sound / Vision afgelast
Ibiza Xxperience in The Matrixx
Wijziging Dutchtechno
Luciën Foort - Solo, marathonset in Stalker
3 juni 2003
Hardventure Outdoor-event
2 juni 2003
Lexion dit weekend
Voorlopige line-up Megarave