Partyflock
 
­

Armin van Buuren schittert in hartverwarmende kerstreclame met eigen limited-edition kersttrui

gepubliceerd door , op
Door zijn talloze hits, ongeëvenaarde livesets en wekelijkse A State Of Trance-radioshow staat Armin van Buuren wereldwijd te boek als iemand die fans de meest magische momenten laat beleven. En die vaardigheid komt goed van pas nu de allermooiste tijd van het jaar bijna is aangebroken, want de Nederlandse dj, producer en radiohost lanceerde vandaag een hartverwarmende kerstreclame met glansrollen voor zichzelf, acteurtalent Sem Ben Yakar en een gloednieuwe kersttrui.

Bekijk Armin van Buurens kerstreclameDe kerstreclame, die werd opgenomen in de geboortestad van Armin van Buuren (Leiden), geeft fans meteen het ultieme kerstgevoel. Onder de muzikale begeleiding van 'Christmas Days', de officiële kerstversie van Armin van Buuren en Josh Cumbee's 2017-single 'Sunny Days', speelt zich een verwachtingsvol verhaal af dat kijkers van begin tot eind meevoert. De speciaal ontworpen kersttrui uit de video, die op de achterkant de tekst "All I Want For Christmas Is Trance" of "Armin van Buuren Is Coming To Town" met zich meedraagt, is exclusief en in beperkte oplage verkrijgbaar in Armin van Buurens officiële webshop: arminvanbuuren.com/shop.

"Ik wilde altijd al iets speciaals doen met kerst", zegt Armin van Buuren. "Ik vind het inspirerend en hoopgevend hoe de kerstperiode het beste in mensen naar boven brengt. Ik hoop dat deze kerstvideo die magie overbrengt en dat de bijbehorende kersttrui iedereen warmhoudt als de dagen killer worden. Ik weet dat het nog iets te vroeg is, maar ik wens iedereen vast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig en gezond nieuwjaar."