Partyflock
 
­

Line-up Extrema Noir

gepubliceerd door , op
flyer Extrema Noir
FeestExtrema Noir · XXL Indoor Edition
Datumzaterdag 17 december 2022
LocatieTrixxo Arena Site
Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up van Extrema Noir, op zaterdag 1 januari in Hasselt. De organisatie maakte vandaag het programma bekend van Extrema's grootste indoor festival tot nu toe.

Extrema België pakt direct flink door in het nieuwe (jubileum)jaar. Extrema Noir wordt een 'XXL indoor rave' in de Trixxo Arena, die op nieuwjaarsdag start op om 20:00 uur en doorgaat tot 6:00 uur op 2 januari.

En groot is ook de line-up, die verdeeld zal worden over twee zalen. Naast genoemde headliners komen ook internationaal bekende acts als Pan-Pot, Dax J b2b Kobosil, Kollektiv Turmstrasse (live), Stephan Bodzin (live), Patrice Bäumel, Nico Morano, Joyhauser en Innellea optreden. Ook komt nog een 'very special guest' die later wordt aangekondigd.

Extrema Noir wordt het grootste indoor-evenement in de historie van de organisatie. De Trixxo Arena (voorheen Ethias Arena) heeft een capaciteit van 20.000 bezoekers.

Voor Extrema is het bovendien een knallende start van een jubileumjaar. Met Pinksteren wordt de 10e editie van Extrema Outdoor Belgium groots gevierd. De 'extra' editie van het festival was in september nog het grootste muziekevenement van de lage landen in dit jaar, en trok ook duizenden Nederlanders.

De officiële ticketverkoop van Extrema Noir start dinsdag 26 oktober om 19:00 uur.