Partyflock
 
­

Armin van Buuren noteert twintigste opeenvolgende top 5-plek in dj mag top 100

gepubliceerd door , op
2021 is tot nu toe een grandioos jaar gebleken voor Armin van Buuren. De voor een Grammy genomineerde dj en producer bereikte dit jaar de mijlpaal van duizend afleveringen met zijn wereldwijd beluisterde A State Of Trance-radioshow, werkte samen met zowel Davina Michelle als bekende danceiconen waaronder Alesso, Timmy Trumpet en Steve Aoki, en bracht zijn altijd loyale trance-publiek in vervoering met de eerste editie van zijn gloednieuwe 'A State Of Trance – FOREVER' albumserie. Maar Armin zou Armin niet zijn als hij het hierbij zou laten: de vijfvoudig #1-dj van de wereld legde ook nog eens beslag op de derde plek in DJ Mags jaarlijke Top 100 DJs-lijst, waarmee hij zijn twintigste opeenvolgende Top 5-plek noteert en zichzelf wederom de hoogstgeplaatste Trance-artiest mag noemen.

Armin van Buuren: "Wow, heel erg bedankt allemaal… Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik ben dat ik dit jaar weer tot de beste vijf dj's ter wereld mag behoren. En wederom #3! Het afgelopen anderhalf jaar is voor iedereen erg uitdagend geweest, maar ik kon gelukkig nog nieuwe muziek uitbrengen en met mijn fans in contact blijven via mijn A State Of Trance-radioshow. Deze tijd heeft voor mij alleen maar bevestigd hoe sterk de A State Of Trance-famlilie en band van alle dancemuziekliefhebbers is en dat muziek alles overwint. Ik vond het geweldig om met zoveel verschillende artiesten aan zoveel verschillende tracks to mogen werken en ik hoop dat jullie deze samenwerkingen ook geweldig vonden. We hebben ASOT 1000 helaas nog niet kunnen we vieren, maar ik heb er vertrouwen in dat we dat snel in kunnen halen en elkaar weer op de dansvloer mogen ontmoeten. Bedankt voor jullie steun en gefeliciteerd aan David Guetta en Martin Garrix, de nummers 1 en 2. Liefs, Armin."

Armin van Buuren, die optrad tijdens de officiële DJ Mag Top 100 DJs-prijsuitreiking in AFAS Live en collega-artiest David Guetta de felbegeerde titel voor 's werelds beste dj in de wacht zag slepen, is al jarenlang een wereldwijde ambassadeur van de elektronische muziek. De vijfvoudig #1-dj van de wereld heeft zeven artiestenalbums op zijn naam staan en onderhoudt een gigantische wereldwijde fanbase middels zijn A State Of Trance-radioshow-, events- en albums, waarmee hij wekelijkse meer dan veertig miljoen luisteraars uit tachtig verschillende landen bereikt. Vóór de corona-pandemie voerde Armin van Buuren bij meer dan 150 shows per jaar de line-ups van toonaangevende festivals en venues aan, waaronder Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami), Tomorrowland (Belgium) en prominente clubs op Ibiza en in Las Vegas.

2 opmerkingen

Harddance wordt ook steeds minder vertegenwoordigd in die lijst?
Angerfist en K8, en Brennan Heart staan erin, voor de rest weinig.­