Partyflock
 
­

Extrema Noir · Groot indoor festival op nieuwjaarsdag in Hasselt (B)

gepubliceerd door , op
flyer Extrema Noir
FeestExtrema Noir · XXL Indoor Edition
Datumzaterdag 17 december 2022
LocatieTrixxo Arena Site
Extrema België pakt direct flink door in het nieuwe (jubileum)jaar. De van oorsprong Nederlandse organisatie kondigt haar grootste indoor festival ooit aan: Extrema Noir, op zaterdag 1 januari 2022 in Hasselt, niet ver van de Nederlandse grens. Een 'XXL indoor rave' vol grote artiesten in de Trixxo Arena, die start op om 20:00 uur en doorgaat tot 6:00 uur op 2 januari.

Extrema Noir wordt het grootste indoor-evenement in het bijna 30-jarige bestaan van Extrema. De Trixxo Arena (voorheen Ethias Arena) heeft een capaciteit van 20.000 bezoekers. Voor Extrema is het bovendien een knallende start van een jubileumjaar. Met Pinksteren wordt de 10e editie van Extrema Outdoor Belgium groots gevierd. De 'extra' editie van het festival was vorige maand nog het grootste muziekevenement van de lage landen in dit jaar, en trok ook duizenden Nederlanders.

In 2022 is er eerst dus de grote terugkeer van Extrema Noir. Na verschillende edities van het event in Antwerpen, Gent en Hasselt keert 'Noir' op nieuwjaarsdag als indoor festival terug in de stad die 'als thuis voelt' voor de organisatie. De Trixxo Arena ligt op 10 kilometer van de festivallocatie van Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren.

De line-up van Extrema Noir wordt er een om de vingers bij af te likken. Dat programma wordt donderdag 21 oktober om 19:00 uur aangekondigd. Verdeeld over twee zalen van de Trixxo Arena worden 14 internationale headliners geprogrammeerd.

De officiële ticketverkoop van Extrema Noir start dinsdag 26 oktober om 19:00 uur. Bezoekers die als eerste een kaartje willen bemachtigen, samen met de line-up release, kunnen zich vanaf nu gratis registreren via extremanoir.­be.