Partyflock
 
­

Super Rich Kids komt met ADE Special naar Club Maïa

gepubliceerd door , op
Amsterdam Dance Event, here we come! Op vrijdag 15 oktober neemt de hottest party van 't land voor het eerst de hoofdstad over tijdens de ADE special in Club Maïa Amsterdam! Verwacht een bomvolle club met de mooiste ladies, ijskoude drankjes, superstar dj's en alleen maar good vibes! Waan jezelf tot een echte SUPER RICH KID & join the party!

Doe een beetje je best met je outfit voor onze firm but fair doorhost, zodat we allemaal een zorgeloze avond vol plezier hebben. We zijn open van 19:00 tot 00:00 uur. Haal je kaartje (€15,- ex fee) via www.clubmaia.com & zorg ervoor dat je voor 21:30 uur binnen bent, daarna gaan de deuren dicht. KOM dus lekker op tijd om niks van dit iconische feestje te missen!

Als je ooit naar één van onze avonden in de MUNCH Rotterdam bent geweest, dan weet je precies wat er gaat gebeuren op vrijdag 15 okt. Letterlijk ALLES. Met een crème de la crème line up van alleen maar juweeltjes, namelijk:

Line-upPlease don't sleep on this one en kom early!


Super Rich Kids With Nothing But Fake Friends.

90's R&B, HipHop, Disco, Classics, Pophits & Future beats!

Korte Leidsedwarsstraat 14

Dames 18+ // Heren 20+ (ID VERPLICHT)

Tickets: www.clubmaia.com


Testen voor Toegang

Op dit moment is voor alle evenementen in Nederland een corona toegangsbewijs verplicht voor toegang. Via de CoronaCheck-app zijn onderstaande bewijzen nodig:


Vaccinatiebewijs
Herstelbewijs
Negatieve test uitslag

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl of www.testenvoortoegang.org

Just tell your friends to tell their friends. That's it.