Partyflock
 
­

Afrojack, Lucas & Steve en DubVision presenteren ANYWHERE WITH YOU

gepubliceerd door , op
Let's go! Het nieuwe dansnummer Anywhere With You nodigt jou uit om te gaan staan, te dansen, te reizen of plezier te hebben met je vrienden en geliefden. Afrojack kreeg meteen het 'Tomorrowland- gevoel' na het beluisteren van de demo waar hij alleen de stem van Tonino Speciale, beter bekend als Taranteeno, met pianomuziek hoorde. Hij nodigde DubVision uit om hun kenmerkende, epische geluid toe te voegen aan de mix en Lucas & Steve zorgden voor heerlijke gitaarsounds om de nodige organische verfijningen aan te brengen in het nummer. Deze 'feel good' track viert dat de wereld weer open gaat en wordt uitgebracht op Wall Recordings op donderdag 30 september om 17:00 uur.

Afrojack en DubVision hebben eerder samengewerkt met de succesvolle nummers 'Back to Life' en 'New Memories'. Anywhere With You markeert de eerste samenwerking tussen Afrojack en Lucas & Steve, en belooft een ware festival hit te worden nu deze vijf fantastische muziektalenten de handen ineen hebben geslagen. Het nummer is ideaal voor evenementen, zoals Tomorrowland, vanwege de melodie en grootsheid. Het nieuwe nummer draait helemaal om dansen en plezier hebben met je vrienden en geliefden, waar je ook bent: Anywhere with you.

'Toen ik de demo hoorde, wist ik het zeker: 'dit gaat het worden', en met Lucas & Steve en DubVision hebben we dit nummer episch gemaakt. Het is een eer om samen te werken met deze artiesten aan dit opzwepende en positieve nummer en ik kan niet wachten om de reactie van de fans te zien', aldus Afrojack.

DubVision voegt daaraan toe: 'Toen we de demo kregen van Nick, wisten we meteen wat we moesten doen met de track. We houden van het heerlijke zomergevoel, en met de toevoeging van Lucas en Steve werd de plaat een feel good knaller van wereldklasse! We kunnen niet wachten om deze live te spelen en de reactie van het publiek te zien!'

Over Afrojack
Afrojack behoeft weinig introductie. Afgelopen jaren staat Afrojack op de lijst Forbes '30 Under 30', en wordt hij genoemd als een van de 50 Most Important People in EDM door Rolling Stone. Naast zijn succesvolle samenwerkingen met David Guetta zijn zijn prestaties niets minder dan adembenemend. Vandaag de dag is hij nog steeds gefocust op muziek maken en werkt hij met passie om met muziek een nieuwe gedurfde richting op te gaan. Daarnaast steekt hij veel tijd en energie in zijn label Wall Recordings om opkomende artiesten de kans te bieden om het te maken in de muziekindustrie. Hij gelooft in nieuw talent en laat ze graag zien dat de muziekindustrie binnen handbereik is, zolang je de passie ervoor hebt.

Over Lucas & Steve
Het Nederlandse krachtpatser-duo Lucas & Steve hebben een gedenkwaardige reis naar roem bewandeld in de afgelopen jaren met opeenvolgende zomer hits, meerdere platina en gouden platen, een eindeloze reeks aan internationale optredens en onderscheidingen van BUMA (Nederland), Fun Radio (Frankrijk), DJ Mag, MTV en vele anderen. De twee staan bekend om heerlijke producties en emotionele teksten, waar ze grote radiosuccessen mee hebben geboekt, zoals 'Summer on You', 'Up Till Dawn', 'Where Have You Gone', 'Perfect' en natuurlijk 'Letters'. Toen de wereld tot stilstand kwam in 2020, zijn zij doorgegaan om het schrijf- en productieproces naar nieuwe hoogtes te tillen en wereldwijd meer dan één miljard streams te bereiken . Nu helemaal opgeladen met inspiratie en motivatie voor 2021, staan Lucas & Steve klaar voor een fantastische line-up van samenwerkingen en eigen releases, wat belooft dat 2021 hun grootste jaar tot nu toe gaat worden.

Over DubVision
De Nederlandse broers Victor en Stephan Leicher werken samen als DubVision met wereldbekende DJ's, zoals Hardwell, David Guetta en Tiësto. Met 17 Beatport Overall Chart Top 10s, vijf Beatport Progressive Chart #1s en een Beatport Electro Chart #1 in hun portfolio en over 50 miljoen YouTube, SoundCloud en Spotify plays, hebben zij zichzelf neergezet als een serieuze speler in EDM. Met meer dan 200.000 dagelijkse streams en meer dan 3,2 miljoen maandelijkse luisteraars wereldwijd op Spotify, kan je alleen maar vaststellen dat hun muziek van hoge kwaliteit is, dat ze wereldwijd geliefd zijn en dat ze met hun sterke social media communicatie de harten van fans over de hele wereld hebben veroverd.