Partyflock
 
­

Decibel Outdoor 2021 · The Album Stay Loud!

gepubliceerd door , op
afbeelding Decibel Outdoor 2021
OrganisatieDecibel Outdoor Site
B2S Site
We hadden allemaal gehoopt om de come-back van het festivalseizoen te vieren op Decibel outdoor 2021, maar helaas moeten we nog een klein jaartje wachten. Speciaal voor alle die-hard Decibel fans hebben b2s en Be Yourself Music een bomvolle Decibel CD gemaakt, om toch het Decibel outdoor gevoel in huis te kunnen halen.

"Waar alle stijlen op Decibel outdoor samenkomen, is dat voor het album niet anders. Divers en voor ieder wat wils, net als het festival zelf!"

Dit jaar zijn het geen 3, maar wel 4 CD's vol met het beste van alle stromingen binnen de hardere stijlen. Niemand minder dan Ran-D heeft de selectie van de hardstyle CD voor zijn rekening genomen en het is er weer één om je vingers bij af te likken. De beste tracks van natuurlijk de legend himself, maar ook klappers van onder anderen: B-Front, D-Block & S-te-Fan, Wildstylez, D-Sturb en Gunz For Hire. Ook hardcore grootheid Mad Dog heeft alleen het beste van het beste geselecteerd. Naast een hoop nieuwe eigen tracks staan ook tracks op van: Sefa, Dither, Deadly Gunz, AniMe en nog veel meer! Voor de complete Decibel experience trakteren we de fans ook op een extra Pussy Lounge en The Sound Of Decibel CD. Bereid je voor op de gekste edits, lekkerste classics en natuurlijk legendarische anthems.

De CD is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar vanaf 20 augustus. Houd de b2s socials in de gaten voor meer info. Koop, stream of download het album hier: b2sc.­ffm.­to

Tracklist