Partyflock
 
­

Plan jouw ultieme winterfestivalervaring op Tomorrowland Winter 2022

gepubliceerd door , op
flyer Tomorrowland Winter
Na 2 jaar is Tomorrowland terug! De eerste Tomorrowland-editie van 2022 zal plaatsvinden van 19 tot 26 maart. Tomorrowland zal het prachtige dorp en de bergen van Alpe d'Huez (Frankrijk) opnieuw omtoveren tot een magisch sneeuwparadijs tijdens de 2de editie van Tomorrowland Winter. Dankzij de Tomorrowland Winter Simulator kunnen mensen nu hun eigen favoriete reispakketten gaan samenstellen met een breed aanbod aan transport- (vliegtuig, bus, eigen vervoer) en verblijfsmogelijkheden (appartementen, hotels, chalets). Na een geslaagde eerste editie in 2019 trekt Tomorrowland opnieuw naar het prachtige Franse skigebied en kunnen de People of Tomorrow zich wederom verenigen voor de reis van hun leven boordevol ski-, snowboard- en sneeuwpret en de beste elektronische muziek – op een adembenemende hoogte van meer dan 2000m in de prachtige Franse Alpen. 7-daagse pakketten voor Tomorrowland Winter 2022 gaan in verkoop op 18 september; 4-daagse pakketten & Festival Passes Only voor Tomorrowland Winter 2022 gaan in verkoop op 25 september via tomorrowland.­com.

  • 7 festivaldagen
  • Podia in de bergen en het dorp
  • Hoogste podium op 3.330m
  • 100+ artiesten

Tomorrowland Winter Tomorrowland Winter
Tomorrowland Winter Tomorrowland Winter Afrojack Lost Frequencies De unieke winterfestivalervaring
Na een pauze van twee jaar strijkt Tomorrowland Winter in 2022 opnieuw neer in Alpe d'Huez om bezoekers er van 19 tot 26 maart de ultieme wintersportvakantie en festivalervaring te bezorgen. Festivalgangers mogen zich verwachten aan de beste dj's ter wereld verspreid over het dorp en de bergen en de iconische podia die eigen zijn aan Tomorrowland. Bezoekers kunnen overdag gaan feesten in de bergen tot de zon ondergaat – toegankelijk voor niet-skiërs en voetgangers. 's Avonds kunnen ze hun festivalervaring voortzetten aan de verschillende podia in het dorp van Alpe d'Huez en de nacht induiken met 's werelds beste elektronische artiesten aan de gloednieuwe, overdekte en verwarmde Mainstage. Alle pakketten bevatten een lift- en skipas en een Tomorrowland Winter festivalticket. Mensen krijgen de keuze uit een breed assortiment aan accomodaties en hotels of kunnen ervoor kiezen om met vrienden in een chalet of appartement te verblijven.

Alpe d'Huez Grand Domaine Ski
  • 250 km aan skipistes
  • 3x beste skiresort van Europa
  • 50+ restaurants & bars
  • 300 dagen zon per jaar

De besneeuwde bergtoppen, idyllische uitzichten en mythische pistes van de Franse Alpen
Het buitengewone skigebied van Alpe d'Huez – gelegen in het hartje van de Franse Alpen – is met 250 kilometer aan skipistes één van de grootste van Frankrijk en wordt ook wel 'het eiland in de zon' genoemd, vanwege het feit dat de zon er meer dan 300 dagen per jaar schijnt. Alpe d'Huez hoort bij de beste skigebieden ter wereld en biedt een mooie selectie aan pistes voor skiërs en snowboarders van elk niveau: van beginnersgebieden tot beroemde pistes met een legendarische status zoals Sarenne met een lengte van 16 kilometer. Ook de niet-skiër zal tijdens Tomorrowland Winter 2022 ruim aan zijn trekken komen; er zijn verschillende sneeuwactiviteiten waarbij je niet moet kunnen skiën of snowboarden.