Partyflock
 
­ Nederland

𝟯𝟬𝟬+ extra tickets vandaag in de verkoop

gepubliceerd door , op
FeestLive Again · 7th Sunday Festival
Datumzaterdag 10 juli 2021
LocatieDe Roost
Woensdag 7 juli om 19:00 uur maak je kans op de allerlaatste 7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN Festival tickets! Het betreft de ongeldig gemaakte tickets die onderschept zijn. Zorg dat je klaar zit, want ze zullen in no time weg zijn. Good luck.

Heb jij jouw ticket via secundaire ticketaanbieders zoals TicketSwap of Marktplaats gekocht? Check of jouw ticket ongeldig gemaakt is op: 7thsunday.nl

7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN! Festival tickets (waren en) zijn exclusief verkrijgbaar via onze website. Het is niet toegestaan om je ticket te kopen of verkopen via TicketSwap, Marktplaats, Viagogo, Tickettack, Tickets4U, etc. In het verleden hebben we veel ellende meegemaakt met personen en bedrijven die met de doorverkoop van tickets heel veel geld hebben verdiend. Dat is de reden dat we ergens een grens moeten trekken. Wij hebben ieder jaar +/- 350 personen huilend aan de entree staan, omdat ze niet binnenkomen met het ticket dat ze hebben gekocht via secundaire ticket platforms zoals Ticketswap, Viagogo, Marktplaats etc. Vandaar dat het noodzakelijk was dat wij maatregelen getroffen hebben. Als je toch je ticket bij een van deze ticketplatforms hebt gekocht, ben je een niet-geregistreerde ticketkoper en is de kans groot dat je ticket is geannuleerd.