Partyflock
 
­

Ground Zero Festival maakt de line-up bekend voor haar 15e editie

gepubliceerd door , op
afbeelding Ground Zero Festival maakt de line-up bekend voor haar 15e editie
Het enige grote hardcore festival deze zomer kijkt er naar uit om met de volledige bezoekerscapaciteit en meer dan 100 artiesten los te gaan in recreatiegebied Bussloo. Op de line-up staan onder andere Dr. Peacock, Partyraiser,The Sickest Squad, Ruffneck, Promo, Le Bask, Tommyknocker, Cryogenic en The Destroyer. Zij worden vergezeld door ruim 100 andere
artiesten verspreid over 7 stages.

Voor de 15e editie op zaterdag 28 augustus heeft de organisatie van Ground Zero Festival een bijzondere
line-up neergezet. Het doel is om de bezoekers kennis te laten maken met de diversiteit van hardcore. Die diversiteit zit hem in de verschillende stages waar meerdere genres te horen zullen zijn, maar ook op de mainstage staat een zeer diverse line-up. De organisatie hoopt hiermee fans te verrassen en te inspireren.

Na een jaar stilte is de drang om weer bezoekers te kunnen ontvangen extra groot. Het verlossende bericht dat festivals deze zomer weer kunnen plaatsvinden werd daarom met veel enthousiasme ontvangen.

"Wij hadden er altijd al vertrouwen in dat we deze zomer weer een festival konden organiseren. Een groot deel van de bezoekers had dat vertrouwen ook, zagen we toen we de ticketverkoop weer startten in februari. Nu we de officiële goedkeuring vanuit de overheid hebben merken we dat een nog grotere groep fans er weer vol vertrouwen in heeft, de ticketverkoop gaat sindsdien erg hard. We kijken er naar uit om weer met zijn allen samen te komen.", al dus de woordvoerder van het festival.

Line-up