Partyflock
 
­

Extra show Above & Beyond op 10 maart in de Gashouder

gepubliceerd door , op
Wegens de enorme belangstelling voor kaarten komt er een extra show van Above & Beyond in de Gashouder. Het Britse dancetrio staat ook op donderdag 10 maart in de iconische Amsterdamse zaal. Kaarten voor het concert op vrijdag 11 maart waren vanochtend razendsnel uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert op 10 maart start vandaag om 16:00 via Ticketmaster.

Het is het eerste bezoek van de groep uit Londen, dat bestaat uit Jonathan "Jono" Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki, aan de iconische ronde Gashouder. In 2016 stond het trio in het kader van de 200ste jubileum van hun Group Therapy radioshow (ABGT200) voor een uitverkocht Ziggo Dome.

De mannen van Above & Beyond lopen al twee decennia voorop in elektronische dansmuziek. De oprichters van de Anjunabeats en Anjunadeep record labels en hosts van de radioshow Group Therapy, dat wekelijks miljoenen danceliefhebbers bereikt, hebben twee Grammy nominaties ontvangen voor de anthems van Northern Soul (feat. Richard Bedford) en We're All We Need (feat Zoë Johnston). In 2018 kwam het vierde elektronische album van het trio, Common Ground, binnen op de derde plaats in de Official Billboard Album Chart.

De toewijding aan hun vak heeft de songwriters/producers een carrière opgeleverd waar veel elektronische artiesten vandaag misschien alleen maar van kunnen dromen: vier veelgeprezen studioalbums, 15 compilatiealbums, twee 'akoestische' albums en een op zichzelf staand album voor yoga en meditatie – om nog maar te zwijgen van ontelbare club-cuts en dance-remixen. Above & Beyond's laatste compilatie,'The Club Instrumentals', is nu via Anjunabeats streaming verkrijgbaar.