Partyflock
 
­

Zaterdag 3 & 10 juli LIVE AGAIN! Festival op festivalterrein De Roost, Erp

gepubliceerd door , op
afbeelding Zaterdag 3 & 10 juli LIVE AGAIN! Festival op festivalterrein De Roost, Erp
FeestLive Again · Harmony of hardcore
Datumzaterdag 3 juli 2021
Organisaties7th Sunday Site
Par-T Site
Harmony of Hardcore Site
LocatieDe Roost
Om de heropening van de evenementensector te vieren trapt organisator Par-T op zaterdag 3 juli af met Harmony of Hardcore presents - LIVE AGAIN! Festival. Een week later volgt 7th Sunday Festival presents - LIVE AGAIN! Festival. Beide evenementen kunnen worden bezocht door 10.000 bezoekers en vinden plaats op festivalterrein De Roost in Erp, nabij Veghel. "Het was tot op een week geleden bijna niet te geloven maar het gaat echt gebeuren. We gaan LIVE AGAIN!", zegt organisator Johan Dortmans.


Op zaterdag 3 juli tijdens de 'Harmony of Hardcore presents editie' staan ruim 60 artiesten op 6 verschillende area's geboekt, waaronder Sefa, Partyraiser, Promo, Lady Dana, Nosferatu en Tha Playah. Op zaterdag 10 juli tijdens de '7th Sunday Festival presents' editie, zijn dit onder anderen de artiesten die het festivalseizoen openen: Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, Emma Heesters, Bizzey, FeestDJRuud en Brennan Heart.

Harmony of Hardcore en 7th Sunday Festival, samen goed voor 85.000 bezoekers konden ook in 2021 niet op de normale wijze doorgaan. De beide festivals keren in 2022 met Pinksteren pas terug op de manier zoals me gewend is. Met LIVE AGAIN! Festival kan op een afgeslankte manier toch genoten worden van Harmony of Hardcore en 7th Sunday Festival.


LIVE AGAIN! Festival is een officieel Testen voor Toegang-evenement. Bezoekers dienen een negatief testbewijs te kunnen laten zien bij de entree. Bezoekers dienen zichzelf 40 uur voor aanvang van het festival te laten testen. Eenmaal op het festivalterrein is het zoals het altijd is geweest, dus zonder 1,5 meter afstand en zonder mondkapje.

"Alle festivalbezoekers snakken al 1,5 jaar naar een festival, daarom konden we het niet over ons hart verkrijgen om het niet te proberen", zegt Dortmans. "Als we vanaf 1 juli weer live mogen dan zijn we aan alle festivalfans verplicht om dat direct te faciliteren! De heropening zal gevierd worden tijdens LIVE AGAIN! Festival. We kunnen weer flaneren, beuken en sjansen. Elkaar omhelzen, knuffelen, dansen en genieten van artiesten die hun beste sets weer kunnen draaien. Het gaan twee memorabele evenementen worden met een stortvloed aan geluksmomenten!"

De ticketverkoop start om 08.00 uur voor de vaste achterban van beide evenementen en vanaf 12:00 uur gaat de openbare voorverkoop van start via liveagainfestival.­nl. Slechts 10.000 bezoekers kunnen voor €34,50 (excl. fee) genieten van het ultieme festivalgevoel.

4 opmerkingen

ThemcQ
Artiest Exodus
Kaartjes voor de zondag editie weten te bemachtigen, heb wel.­zin aan een fuif
Tumult
Werkzaam bij Partyflock
Lekker duidelijk verhaaal ook omtrent die testen. :lol:
Hoeveel kost zo'n test?

Uitspraak van rick65 op woensdag 16 juni 2021 om 11:43:
Hoeveel kost zo'n test?

Gratis via de site van testen voor toegang! Heb dit al 2 x gedaan