Partyflock
 
­ Nederland

Essential festival gaat door

gepubliceerd door , op
Een Mainstage vol met variatie
Essential Festival 2021 heeft dit jaar maar liefst 8 stages. Waarbij de mainstage line-up varieert van Lil Kleine, Lucas & Steve en Maan tot aan Paul Sinha, Snelle en Beppie Kraft. Met als klap op de vuurpijl zal hardstyle legende Headhunterz de Mainstage afsluiten met een dikke eindshow.



De harddance stage: Voor de liefhebbers van de hardere stijlen
Nergens is een publiek te vinden dat zo dedicated is als bij de harddance stage. Dit jaar heeft Essential Festival flink uitgepakt met de dikste namen binnne de scene! Deze bestaat onder andere uit Gunz For Hire, Sefa, Sound Rush, Frequencerz en Spitnoise.



TIKTAK: Een ervaring waar muziek, kleur en geluk één worden
Op 11 september host TIKTAK een stage op Essential Festival. Deze stage staat bekend om zijn cross-over tussen urban, hiphop-house R&B, pop en moombahton. De TIKTAK stage kent een chille vibe waar een drankje niet misplaats is en je kunt genieten van de lekkerste nummertjes van ondere andere Bizzey, Abstract, Biggi, Johnny 500 en Tisjeboy Jay.



De kunst van het raven
Tijdens Essential Festival 2021 host Rave Atelier de techno stage. Handjes in de lucht en zweef op de muziek van Jovo Moto b2b Bronneburger, Julian Anthony ROD aka Benny Rodrigues, Samuel Deep, Tykov en Wouter S.!



Vroeger was alles beter
Voor sommige mensen heeft de muziek van vroeger nog altijd de voorkeur. Tijdens Essential Festival kunnen zij hun ei kwijt op de Terug naar Toen stage. Deze stage focust zich op de jaren 80, 90 en begin 00s. Een bezoekje aan de Terug naar Toen stage brengt je weer even terug naar je verwarrende tienerjaren of je wilde twenties! De line-up bestaat uit: Mister
Nicekai, NiNA, Team TNT en niemand minder dan The Partysquad!



Sjiek is miech dat!
Naast de grote podia is er ook plaats voor lokale muziek. Tijdens Essential Festival 2021 komt er een heus Limburgstalig feest café genaamd: "Vasteloavend Café". Gepresenteerd door het recent nieuw gelanceerde Vasteloavend Festival met onder andere Frans Theunisz en Mr. Loco Loco.



Essential Festival vindt plaats op zaterdag 11 september 2021 aan de meren van Oost-
Maarland in Maastricht. Voor tickets en meer informatie, ga je naar de officiële website van het evenement.