Partyflock
 
­

Ultrasonic festival 2021 wordt verplaatst naar 2022

gepubliceerd door , op
Na een zeer bewogen jaar gevuld met gemengde gevoelens van zowel onzekerheid als hoop, hebben wij met veel pijn in ons hart toch moeten besluiten om Ultrasonic Festival te verplaatsen naar volgend jaar.

Wij hadden veel vertrouwen in de zomer van 2021, maar vanwege de grote onduidelijkheid en onzekerheid hebben wij zelf de knoop moeten doorhakken en onze reünie opnieuw moeten uitstellen. De overheid heeft recentelijk besloten dat alle evenementen tot 21 juli gedeeltelijk door te laten gaan mits het evenement geplaceerd ofwel zittend met een aangewezen zitplaats plaatsvindt. Dit is voor ons natuurlijk niet haalbaar, omdat wij op deze manier onze bezoekers niet het ultieme festival gevoel kunnen geven.

We hebben geprobeerd om deze moeilijke beslissing zo lang mogelijk uit te stellen, maar met minder dan 2 maanden te gaan tot Ultrasonic Festival, vonden wij dat de tijd op dit moment begint te dringen. Ons avontuur zal daarom helaas dit jaar niet geschreven worden, maar stoppen is geen optie, dus volgend jaar nemen we je mee op een onvergetelijk avontuur tijdens Ultrasonic Festival 2022.

Alle huidige tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe editie in 2022!

Alle reeds gekochte tickets voor Ultrasonic Festival 2020 en/of 2021 blijven automatisch geldig voor 2022, daar hoef jij niets voor te doen! Had jij al een ticket gekocht? Dan ontvang jij binnen 14 dagen een e-mail met alle informatie (check ook je spam). Alvast bedankt voor jullie steun en heel veel liefde naar iedereen die zijn of haar ticket behoudt en waar we volgend jaar een vreugdedansje mee doen!