Partyflock
 
­

LatinVillage Festival start kaartverkoop

gepubliceerd door , op
afbeelding LatinVillage Festival start kaartverkoop
LatinVillage Festival verwacht haar tweedaagse festival weer te mogen organiseren op 21 & 22 augustus 2021 en is vandaag gestart met de kaartverkoop.

"De run op de vandaag gestarte kaartverkoop bewijst dat het publiek zin heeft in het festivalseizoen 2021." De organisatie achter LatinVillage rekent op een vroege uitverkoop van deze editie. Met het voorjaarszonnetje heeft het publiek de zomer al tussen de oren. Menig een ziet zichzelf al samen met vrienden swingend rondlopen tussen de verschillende decors en muziekstages. Cocktail in de hand en wegdromend over wat de warme zomeravond voor hen in petto heeft.

Na langer dan een jaar het festivalgevoel te missen is het bevrijdend dat men straks weer kan feesten op het favoriete tweedaagse muziekfestival. Even de zorgen wegdansen en het leven vieren.

LatinVillage één van de grootste Latin Festivals van Europa, viert dit jaar haar 16e editie in het Recreatiegebied Spaarnwoude Velzen op 21 & 22 augustus 2021.

Een vleugje Latin in de lage landen
Het festivalterrein met een groen decor is opgebouwd uit meerdere stages, meer dan 200 artiesten uit binnen- en buitenland. Een weekend lang het ultieme zomergevoel in de lage landen met swingende LatinHouse, zwoele Kizomba, Bachata en Salsa, maar ook Urban, Eclectic en Afrohouse hoor je door de speakers. Het festival verwelkomt onder andere de Kaapverdische Kizomba legende Loony Johnson, maar ook Nederlandse helden als Broederliefde, D-Rashid en vele andere top artiesten.

De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Muchos Besos
LatinVillage Family