Partyflock
 
­ Nederland

Frenna klinkt internationaler dan ooit op nieuwe single 'Guestlist' met NSG

gepubliceerd door , op
Frenna klinkt internationaler dan ooit op nieuwe single 'Guestlist' met NSG
15 februari 2021
ArtiestFrenna
Er zat altijd al veel Engels in Frenna's Nederlandstalige teksten, maar op 'Guestlist' is het andersom. Sterker nog, je hoort nog maar een klein beetje Nederlands op Frenna's nieuwe single, die hij niet voor niets opnam met de Engelse topgroep NSG. 'Guestlist' is na 'Dragon Roll' de tweede single van Frenna's a.s. vijfde solo-album.



NSG (de naam staat o.a. voor No Sleep Gang, Nigeria Slash Ghana en Never Stop Growing) is de populairste afrobeatsgroep van Engeland en scoorde de afgelopen jaren grote hits met o.a. 'Options' en 'Airplane'. In Nederland zijn ze nog niet zo bekend, maar dat zal met 'Guestlist' ongetwijfeld veranderen. Andersom geldt in de Engelstalige wereld hetzelfde voor Frenna, die voor zijn nieuwe album nog meer internationale features belooft.

'Guestlist' is door Spanker geproduceerd samen met NSG's vaste productieteam 4PLAY en sluit naadloos aan op Frenna's mateloos succesvolle geluid. 'We hadden een goede vibe from the get-go en ik ben excited dat deze song eruit is gekomen!' zegt Frenna over de samenwerking.