Partyflock
 
­ Nederland

Kaartverkoop Sunglow gaat door het dak

gepubliceerd door , op
Goed nieuws voor de The Zoo Events, de organisatie achter Sunglow Festival. De overheid heeft het startsein voor het garantiefonds gegeven en zodoende kunnen de voorbereidingen beginnen. Mocht het zo zijn dat het festival op 11 september 2021 geen doorgang kan vinden, wordt een groot deel van de niet verzekerbare voorbereidingskosten gedekt. Ook dit jaar zijn de grondleggers van de hardcore betrokken bij de programmering. DJ Rob & MC Joe en Paul Elstak hosten namelijk de verschillende podia.

11 september keert Sunglow terug naar het Recreatieoord Binnenmaas, op een kwartiertje van Rotterdam. "We hebben een geweldige line up klaar staan en kunnen niet wachten om deze naar buiten te brengen. De laatste contracten worden op dit moment getekend." Aldus de organisatie. Ieder jaar kijken ze uit naar het festival maar dit jaar nog wel het meest. "Sunglow heeft veel trouwe bezoekers die al jaren van de partij zijn." De organisatie verwacht een grote opkomst voor misschien wel het eerste festival van 2021. Aan de kaartverkoop te zien kan het wel eens de grootste editie van Sunglow ooit worden. "Het is geweldig om te zien dat de bezoekers net zo veel zin in een festival hebben als wij!"

''Achter de schermen zijn we redelijk euforisch, we kunnen eindelijk starten met de voorbereidingen!'' Aldus de organisatie. De kaartverkoop heeft zich inmiddels geopend en de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. De echte fans van Sunglow hebben waarschijnlijk hun kaartje van vorig jaar gehouden óf voor een voucher gekozen welke je nu kan verzilveren voor een ticket.

Tickets & meer info is te vinden op sunglow-festival.nl

3 opmerkingen

Hoop dat t kan dan en alle overheids functionarissen verantwoordelijk voor deze grootste leugen ooit vast zitten.
Ik herhaal mijzelf redelijk vaak, maar jij hebt een papegaai ingeslikt. Jouw mening is overigens niet waar, maar ook niet onwaar.
Uitspraak van rick65 op vrijdag 29 januari 2021 om 18:03:
Ik herhaal mijzelf redelijk vaak, maar jij hebt een papegaai ingeslikt. Jouw mening is overigens niet waar, maar ook niet onwaar.


Ik ga er op letten, bedankt waarde heer.