Partyflock
 
­

18HRS Festival 2021 start kaarverkoop

gepubliceerd door , op
flyer 18hrs Festival
Feest18hrs Festival · 10 Years Anniversary
Datumzaterdag 10 juli 2021
Organisatie18hrs festival Site
LocatieBalkenhaven
Winactie18hrs Festival actie, WIN
Yes! We kunnen eindelijk weer met een positieve blik vooruitkijken. Vorige week werd bekend dat het kabinet hoopt dat de festivalzomer van start kan gaan op 1 juli. Deze positieve gedachte houden we graag vast en komt precies op tijd voor het (uitgestelde) 10 jarig bestaan van 18HRS Festival op zaterdag 10 juli.

Start kaartverkoop vrijdag 29 januari 12:00
18hrs Festival denkt graag met de bezoeker mee wetende dat het niet 100% zeker is dat het doorgaat in juli. Wanneer je nu een kaartje koopt hoef je alleen maar een aanbetaling van €10 (+ €1 service fee) te doen.
Daarna zijn er twee opties*:
  1. Het festival gaat door, dan ben je gebonden aan je ticket. Je betaalt het restbedrag van je ticket en bent aanwezig op de ongetwijfeld meest legendarische 18hrs editie ooit!
    (bijv. een regular ticket = €34,95 + service fee)
  2. Het festival gaat niet door, je krijgt binnen 10 dagen de aanbetaling van €10 (ex service fee) teruggestort op je rekening.

Line-up
Maak je klaar voor een 18 uur durende marathon met de fijnste techno, house, minimal & disco. De line-up van vorig jaar is gewoon mee verhuisd. Verspreid over maar liefst 6(!) stages kunnen de bezoekers van 12:00 tot 06:00 genieten aan de oevers van het Noordzeekanaal van o.a. Clouds, Detlef, Fatima hajji, Ferreck Dawn, Franky Rizardo, Ghost in the Machine, Inhalt der nacht, Juan Sanchez, Manni Dee, Monki, Nic Fanciulli, Prunk b2b Michel de Hey, Remco Beekwilder, Roberto Surace, ROD, Sam Divine, Spektre, T78 b2b A*S*Y*S, Toman & wAFF b2b Joey Daniel.

Ga voor de complete line-up en tickets naar de website