Partyflock
 
­

Jebroer is met Harris & Ford 'The Master' van het nieuwe jaar

gepubliceerd door , op
Jebroer is klaar om in 2021 wereldwijd weer volop te laten zien wat hij in huis heeft. Speciaal voor deze gelegenheid brengt hij samen met het Oostenrijkse DJ en producer duo Harris & Ford een track uit met de gepaste naam 'The Master'. Deze release met één van Oostenrijks grootste acts past precies in Jebroers plan om wereld dominatie te halen. De artiest is namelijk bezig met het uitbrengen een internationaal drieluik, genaamd 'Zes Sechs Six'. Het Nederlandse en het Duitse deel kwamen afgelopen jaar uit en 'The Master' zal deel uitmaken van het nog te verschijnen album 'Six'. Het is overigens niet de eerste keer dat de wegen van Jebroer en Harris & Ford elkaar kruisen, eerder maakten zij samen al de hit 'Mutter', die inmiddels meer dan 10 miljoen streams op Spotify telt en op #1 in de Beatport Hard Dance lijst terecht kwam. 'The Master' is wederom weer een beuker, maar met een duister randje en is vanaf vandaag op alle online streamingplatformen te beluisteren.'Zes Sechs Six'
Het album 'Zes Sechs Six' van Jebroer bestaat uit een Nederlands, Duits en Engels deel, dat internationaal wordt uitgebracht. Van het Duitse deel 'Sechs' verschenen al singles die over de grens grote successen hebben behaald. Jebroers vertaalde hit 'Kind Eines Teufels' heeft maar liefst 23 miljoen streams en bij de samenwerking 'My Gabber' met het Duitse icoon Scooter staat de teller op 16 miljoen streams. Zijn meest recente wapenfeit is de Engelse track 'Child Of The Devil' met Dr Phunk en de wereldster Timmy Trumpet, die op dit moment in de Top 20 DJ's ter wereld staat, voegde zijn kenmerkende trompet toe. De track is de eerste single van het album 'Six', en 'The Master' de tweede. Met dit drietalige album bewijst Jebroer wederom dat hij niet in een hokje te plaatsen is en zijn eigen, unieke mix van verschillende genres maakt.

Jebroer
Jebroer is goed bezig om zijn droom om internationaal door te breken te verwezenlijken. De artiest is inmiddels een bekend gezicht in België en zijn Nederlandse hits 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' zijn op de Radikal EP succesvol vertaald naar het Duits. De nummers slaan enorm aan bij onze Oosterburen, maar veroveren ook Oostenrijk en Zwitserland.

HARRIS & FORD
Het startte allemaal in 2011. Dagen en nachten zwoegden ze om hun eerste nummers in hun studio in een kelder te perfectioneren. Aan de muur was een iconische filmposter van "Indiana Jones" - "Starring Harrison Ford" - bevestigd. Een creatieve naam en 9 jaar verder hebben "Harris & Ford" meer dan 150 miljoen streams, tientallen hitlijsten en talloze optredens in heel Europa. Het duo maakt indruk met een veelzijdige mix van Hardstyle, EDM, Bounce en Psy-Trance. Met meer dan 2,4 miljoen maandelijkse luisteraars zijn Harris & Ford momenteel een van de meest succesvolle Oostenrijkse artiesten op Spotify. Als producers en songwriters werken de twee regelmatig samen met de EDM-elite, zoals Scooter, Brennan Heart, Da Tweekaz, Ummet Ozcan, Jebroer, Gabyr Ponte, Sander van Doorn, VINAI en Mike Candys. H&F-producties werden ook ondersteund door acts als Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, R3hab, Afrojack, Nicky Romero, Blasterjaxx en nog veel meer.

1 opmerking

Kan deze gast even heel snel omvallen met zn kut muziek?