Partyflock
 
­

Dance Valley en Dutch Valley geloven in festivalzomer en kijken over de horizon

gepubliceerd door , op
afbeelding Dance Valley en Dutch Valley geloven in festivalzomer en kijken over de horizon
OrganisatiesDance Valley Site
UDC Site
Dutch Valley Site
UDC Events, de organisatie achter Dance Valley en Dutch Valley festival, laat zich niet uit het veld slaan door het huidige verbod op grootschalige evenementen. De organisatie is hoopvol over de toekomst nu de ontwikkelingen op het gebied van vaccins en sneltests steeds harder gaan. Hoewel niemand precies kan voorspellen hoe de festivalzomer er volgend jaar uit zal zien, wil UDC haar bezoekers alvast in de gelegenheid stellen om kosteloos een kaartje voor volgend jaar te reserveren.

'We merken aan de berichten die we op social media plaatsen dat onze achterban ontzettend veel zin heeft om weer 's een feestje te vieren', aldus de woordvoerder van het festival. 'We zijn uiteraard niet blind voor de realiteit en op dit moment is er natuurlijk niet zo heel veel mogelijk op evenementengebied, maar de wereld kan er over negen maanden heel anders uitzien. We geloven absoluut niet dat je in dit stadium de festivalzomer van volgend jaar al kan afschrijven. Dat is ontzettend voorbarig, zeker gezien wij met onze schat aan ervaring en zeer capabele partners in staat zijn om Dance Valley op kortere termijn dan normaal, en op hetzelfde niveau, te produceren. Dit komt vooral omdat we de plannen voor 2020 grotendeels door kunnen schuiven naar volgend jaar. Dit scheelt enorm in de voorbereidingstijd.' UDC is mede daarom hoopvol over de toekomst. 'Omdat we geloven in festivalzomer 2021 willen we onze bezoekers iets geven om naar uit te kijken. Zij kunnen nu kosteloos en zonder verplichting vast hun ticket voor volgend jaar reserveren. We gaan ervan uit dat wanneer er weer groen licht komt voor de festivals iedereen staat te springen om snel een kaartje in huis te hebben.'

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf donderdag 10 (Dance Valley) en 11 (Dutch Valley) december kosteloos inschrijven voor hun ticket op de websites van de festivals (dancevalley.­com en dutchvalleyfestival.­nl).