Partyflock
 
­ Nederland

Frenna en Philly Moré bestormen opnieuw de Nederlandse hitlijsten met 'Amiri Jeans'

gepubliceerd door , op
Frenna en Philly Moré bestormen opnieuw de Nederlandse hitlijsten met 'Amiri Jeans'
30 oktober 2020
Nederlandse rapper en zanger Frenna bewijst op zijn nieuwste track 'Amiri Jeans' met Philly Moré wederom één van Nederlands hotste artiesten van het moment te zijn. Met zijn album 'Francis' al 100 weken in de top 100 album charts is Frenna in de winning mood en is hij nog lang niet klaar om daar op in te leveren.



Het idee voor de veelbelovende samenwerking met Philly Moré, die afgelopen jaar een gouden plaat mocht ontvangen voor zijn eerste eigen release 'Tranen In De Studio' featuring Snelle, ontstond tijdens COVID-19 bij Frenna thuis. Na het horen van de beat nam Moré direct contact op met producer Spanker en de rest is geschiedenis. De heren omschrijven de track als een badman tune en wij zouden het zelf niet beter kunnen beschrijven.

Frenna en Philly Moré behaalden samen al grootse successen op onder andere 'Dansen Op Labanta' 'Only You' en 'Achtbaan' en weten elkaar dan ook continu te inspireren. "Naast dat ik hem als familie zie, denk ik dat Philly een van de meest veelbelovende artiesten van het moment is, zijn veelzijdigheid is limitless." zegt Frenna. Het voortdurend streven naar een hoger level van het talentvolle duo maakt dat ook 'Amiri Jeans' niet anders dan een groot succes kan worden.