Partyflock
 
­ Nederland

Nicky Romero lanceert zijn grootste liveshow ooit

gepubliceerd door , op
Nicky Romero lanceert zijn grootste liveshow ooit
16 juli 2020
ArtiestNicky Romero Site
Nicky Romero lanceert vandaag 'Another World'; de grootste virtuele liveshow die Romero tot nu toe gemaakt heeft en welke volledig is opgenomen met behulp van de allernieuwste technologie. Fans die Romero deze zomer eigenlijk op de mainstage van oa. Tomorrowland hadden zien staan, kunnen nu online genieten van hun favoriete artiest. De baas van Protocol Recordings neemt met 'Another World' de kijkers mee in een virtuele wereld vol nieuwe muziek - waaronder de collab met Armin van Buuren - I Kneed You To Know. De show is te bekijken op 16 en 18 juli om 21.00 uur CET via nickyromero.com

De livestream is volledig opgenomen voor een zogenaamd green screen. Hierdoor werd het mogelijk voor Nicky Romero om zijn fantasie de vrije loop te laten gaan. Met gebruik van de allernieuwste technologie is een live performance ontstaan waarbij niet alleen de nieuwste mash-ups en collabs worden gedraaid, Romero gaat met zijn rijdende booth letterlijk van de ene virtuele wereld naar de andere. De adembenemende en surrealistische beelden meenemen je mee op een reis door tijd en ruimte waarbij vooruitstrevendheid en vernieuwing centraal staan.

Over Nicky Romero
Na de wereld te hebben veroverd met hits als 'Legacy' (met Krewella) en #1 single 'I Could Be The One' (met Avicii), bewees Nicky Romero al snel dat zijn talent voortdurend evolueert. Na de lancering van Protocol Recordings in 2012, zette de artiest, producer en label owner zijn persoonlijke successen voort met een reeks spraakmakende releases, variërend van samenwerkingen met David Guetta, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, W & W, DallasK & XYLØ, Timmy Trumpet en Steve Aoki & Kiiara Mike Williams & Amba Shepherd, voor remixen voor onder meer Kygo, Rita Ora, David Guetta, Steve Aoki, Martin Garrix, Jess Glynne en meer. Nicky is ook het productiegenie achter pophits als Rihanna's 'Right Now', David Guetta's 'Bang My Head' ft. Sia en Britney Spears '' It Should Be Easy ', om er maar een paar te noemen. Bovendien heeft Protocol in 2020 met de 200ste release opnieuw een belangrijke mijlpaal bereikt.