Partyflock
 
­ Nederland

Lucas & Steve releasen nieuwe zomertrack

gepubliceerd door , op
Lucas & Steve releasen nieuwe zomertrack
28 mei 2020
Het dj-en producers duo Lucas & Steve is terug met nieuwe muziek. Vandaag komt hun nieuwe nummer 'Letters' uit op het label Spinnin' Records. Een zomers feel-good track met de herkenbare Lucas & Steve sound. Door de energieke beats komt iedereen meteen in een zomerse stemming. Het perfecte nummer om thuis - vanuit de huiskamer of tuin - een feestje te bouwen.



Ondanks de afgelaste show en festivals zitten Lucas & Steve niet stil. De afgelopen weken hebben ze veel tijd in de studio doorgebracht en diverse live-sets opgenomen. Zo draaiden ze onder andere op Koningsdag een set bij Paleis Soestdijk. In deze set was al een een voorproefje van dit nummer te horen.

Letters gaat over mooie herinneringen maken en het verlangen om leuke dingen te doen. Iets wat in deze tijd niet altijd kan: "We hadden niets liever gewild om dit nummer te draaien op festivals en samen met onze fans nieuwe herinneringen te maken. Dat kan nu even niet, maar met dit nummer hopen we dat de mensen thuis in de zomerstemming komen en kunnen genieten van de mooie 'thuis' momenten"

Lucas & Steve staan bekend om hun energieke feel-good nummers. De afgelopen jaren brachten ze enorm veel muziek uit en scoorde ze de ene naar de andere hit. Vorige maand werden ze nog bekroond met een gouden plaat voor het nummer 'Perfect' en hun laatste uitgebrachte track 'Do It For You' - een samenwerking met het duo W&W staat op dit moment in alle hitlijsten. Het duo brengt dit najaar hun allereerste album uit.