Partyflock
 
­ Nederland

Lucas & Steve en W&W droppen vandaag allereerste samenwerking

gepubliceerd door , op
Lucas & Steve en W&W droppen vandaag allereerste samenwerking
13 maart 2020
ArtiestenW&W Site
Lucas & Steve Site
Twee grote dj-duo's uit Nederland hebben de handen ineengeslagen. Lucas & Steve en W&W releasen vandaag de track 'Do It For You'. Deze plaat is precies van wat we van dit dreamteam kunnen verwachten. Een heerlijke festival klapper, waarin een mix van de verschillende stijlen van de duo's in terug te horen is. De track is uitgebracht op het label Spinnin' Records is vanaf vandaag te beluisteren.



De samenwerking tussen deze vier mannen stond al lang op hun wishlist. Afgelopen jaar - op de mainstage van Tomorrowland - gaven Lucas & Steve fans al een voorproefje van deze track in hun set. Fans waren uitzinnig, en bleven vragen naar het nummer. Nu is eindelijk het moment daar.
Lucas & Steve: "Met W&W kunnen we altijd lachen en feesten, en ze zijn erg getalenteerde collega's die goede muziek maken. Onze muziekstijlen liggen niet altijd dicht bij elkaar en daarom was het ook een mooie uitdaging om samen te werken. In Do it For You hoor je onze en de sound van W&W terug. Dat is echt te gek! We zijn enorm blij met het eindresultaat".