Partyflock
 
­ Nederland

Vlindertjes

gepubliceerd door , op
Wij komen terug en dat is sneller dan verwacht. op zaterdag 11 april, heerlijk tijdens het begin van de lente, hebben wij een nieuwe indoor locatie gevonden in 010 voor een waanzinnige extra editie. een nieuwe locatie? Jazeker! Lekker hoor!

Voor deze extra editie hebben we geen 'ezeltje prik' gedaan maar met grote zorg en zekerheid een locatie uitgezocht voor een extra editie dit jaar: Van Nelle Fabriek Rotterdam! Dit befaamde pand is ook nog eens UNESCO werelderfgoed dus wat ons betreft een perfecte plek om te #VLINDEREN en uiteraard doen we dit met meerdere area's. voor een kijkje in de Van Nelle, check onze trailer



Speciaal voor jou als 'vroege vlinder' zijn de eerste voordelige tickets nu online verkrijgbaar - deze zijn wel gelimiteerd verkrijgbaar en kosten 29,50 ex fee per stuk.

De 'vroege vlinders' zijn uiteraard gelimiteerd, nu de locatie bekend is zal er wel een 'run' op komen. in de 6e versnelling dus!

Net als in de Onderzeebootloods bieden we ook weer back-stage bandjes aan. Je hebt hiermee toegang tot alle podia back-stage en kun je je drankjes halen bij je eigen bar. En je hebt een gaaf uitzicht over de area + je favo DJ! De drankjes zitten niet inbegrepen maar dat snappen jullie ook wel

Tijd van het festival is zoals je van ons gewend bent, namelijk van 14.00 tot 23.59 uur.

Bij de Van Nelle Fabriek kun je voor de deur parkeren, een parkeerticket kost 12,50 ex fee en dat is wel lekker hoor!