Partyflock
 
­ Nederland

Bluetiek-In New Years Party
Farewell 2019! Welcome to the 20's

gepubliceerd door , op
Bluetiek-In
13 december 2019
Wat is er nou beter het nieuwe jaar te openen met de Bluetiek-In Reunion, waar je net als verleden jaar het jaar goed begint en oude bekende en nieuwe vrienden ontmoet!

Dit keer zitten we op zaterdag 25 januari dus deze laatste zaterdag van de maand gaan we afsluiten met een "BANG"! Een nieuw jaar waardig.

Al enige jaren is Hal 4 in Rotterdam onze Bluetiek-In locatie en in deze exclusieve venue brengen we je weer terug naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was. Je kan hier lekker minglen, socializen en dansen met de mensen van vroeger op de muziek van toen.

De combinatie van de beste classics uit de jaren 80 en 90, leuke mensen, de sfeer van die "gezellige tijd" en de mooie locatie maken van Bluetiek-In een unieke party die inmiddels uitgegroeid is tot een landelijk fenomeen.

Wederom zorgen onze vaste DJ's Sir Edward (aka disco Ed) Chippie, Frank G,

DJ Orlando, Rodney Music en DJ Panchito weer voor een avond vol muzikale hoogstandjes, dit keer met als special guest niemand minder dan DJ Manie!

Omdat Bluetiek-In ook bij een wat jongere doelgroep zeer geliefd is, is het toegankelijk voor bezoekers vanaf 25 jaar. De avond zal er een zijn van louter hoogtepunten en grandioze verrassingen verdeeld over de Bluetiek-In Oldskool area en de Caribbean area.

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-ruimte te bestellen waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en een hapje kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer.

Zie ik je zaterdag 25 januari ook weer? Bestel dan nu snel je voordelige ticket snel! Er zijn slechts 100 Earlybird kaarten beschikbaar!

CU @Bluetiek-In, Only if you want to relive "the past" in the present!