Partyflock
 
­ Nederland

Anouk, André Hazes & Broederliefde op jubileumeditie Dutch Valley

gepubliceerd door , op
Organisatie onthult headliners 10e editie van 'de grootste muzikale kermis van Nederland'
Zojuist heeft UDC Events de headliners van Dutch Valley Festival 2020 bekend gemaakt. Namens de organisatie roemt woordvoerder Rob Bout de komst van superster Anouk: 'Een primeur, want nooit eerder was Anouk bij ons te bewonderen. En dat op onze 10 verjaardag! Wij zijn ontzettend trots dat zij deze speciale editie extra luister komt bijzetten'. De marketing manager vult aan: 'Ook met de komst van André Hazes doen wij de grote schare Dutch Valley-fans zeker een groot plezier. En de speciale 10 years show van Broederliefde op ons hoofdjubileum wordt zonder twijfel ook heel bijzonder'.

Naast Anouk, André Hazes (met band) en Broederliefde zullen o.a. feestfenomeen Snollebollekes, Tino Martin, Jan Smit, Kris Kross Amsterdam, Josylvio, Rolf Sanchez, FeestDJRuud XXL, Dopebwoy en Emma Heesters te horen en te zien zijn op de 10e verjaardag van Dutch Valley. Woordvoerder Bout over de jubileumeditie: 'Het festival heeft zich de afgelopen 10 jaar ontpopt tot de grootste en gezelligste muzikale kermis van het Nederland. Daar zijn we trots op en we zullen die reputatie zeker waarmaken aankomende zomer. De bezoekers kunnen veel entertainment en vuurwerk verwachten van al onze artiesten.'

Verdeeld over zeven podia treden aankomende zomer op 9 augustus in recreatiegebied Spaarnwoude, in Velsen meer dan 100 Nederlandse topacts en artiesten op. Het complete programma zal in het voorjaar van 2020 worden onthuld. De eerste ticketfases van Dutch Valley Festival waren binnen zeer korte tijd uitverkocht, maar vanaf heden zijn de reguliere kaarten a € 39,50 (ex. service fee) verkrijgbaar op dutchvalley.nl. Voor de jongere bezoeker is er een speciale Tiener ticket voor € 19,95 (ex. service fee).