Partyflock
 
­ Nederland

Unleashed New year party in de Paradiso

gepubliceerd door , op
Unleashed
13 oktober 2019
FeestUnleashed · New Year's Party
Datumvrijdag 3 januari 2020
WinactieUnleashed actiegesloten
LocatieParadiso Site
Met veel trots heeft UNLEASHED week hun line-up voor hun nieuwjaars event bekend gemaakt: het begin van 2020 wordt spectaculair ingeluid in The Chapel of Love and Lust: Paradiso, Amsterdam!
Een fantastische en unieke kans - voor het eerst ooit zal deze legendarische, indrukwekkende locatie gevuld worden met het schitterende en uitdagende publiek dat UNLEASHED elke keer weer laat stralen… Alle vier de verdiepingen worden uitgebreid gevuld met muziek, optredens, dansers, en play gelegenheden die je tot diep in de nacht bezig zullen houden.

In de sfeervolle catacomben zal een uitgebreid ingerichte lounge & play area worden gehost door CLINIC Weekend Amsterdam. Met hun jarenlange ervaring en geweldige samensmelting van fetish, kink, en hun T-girls party concept, zal het lastig zijn je weg te slaan (pun intended) van deze geweldige benedenruimte. De hele nacht wordt je hier uitgedaagd met een variateit aan optredens, live play sessions, T-girls, en natuurlijk DJs: niemand minder dan
WenDee, Miss 4Play, Brasco, JJ, en Djelani zullen je van begin tot einde motiveren om te genieten tot het einde van de nacht!

De grote zaal zal gelegenheid bieden aan een grandioos team aan DJs, allen welbekend met het Unleashed publiek en in staat om de vibe de hele nacht lekker opzwepend te houden: Melissa Sneekes, Ruben Vitalis, DJ Spider Willem, en natuurlijk de geliefde residents Unleashed Sound System en Emiel Roche! Het balkon biedt gelegenheid om te loungen en bij te praten, zonder dat je iets hoeft te missen van het hele spektakel.

Mister B zal de bovenzaal onder zijn hoede nemen - een scala aan artiesten en dansers, en twee lange, dikke sets van niemand minder dan Bo Monde en de geweldige William Sizen Bell , welbekend van zijn grote succes op de events van Damage, Mister B Playground, Raw en Crash. Om het helemaal af te maken, zullen zij natuurlijk ook de ruimte hebben voor hun zelf-ingerichte men-only play area!

Vergeet die koude natte dagen, vergeet die lange donkere nachten, vergeet die winterdepressie!!
Kijk uit naar de heetste, meest knallende start van jouw kinky 2020 die je je maar kan bedenken, bij UNLEASHED: The Chapel of Love and Lust!!

Hou er rekening mee dat de dress code streng wordt nageleefd door de doorbitches!
Leather, rubber, pvc, lingerie, cross-dress, mini bikini, metal, elegant (complete suit dark), fetish-glam, medical, fetish-goth, burlesque, body art, sensual, corsets, incognito masks, bondage, erotic dark, transformation, drag, cyber, fantasy, uniform and fetish steam-punk - No street clothes.

Info & E-tickets: unleashedparty.com