Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren verkoopt binnen recordtijd drie keer Ziggo Dome uit

gepubliceerd door , op
This Is Me
28 maart 2022
FeestThis Is Me · Exclusive Pre-party
Datumdonderdag 2 juni 2022
LocatieZiggo Dome Site
FeestThis Is Me · Armin van Buuren
Datumvrijdag 3 juni 2022
FeestThis Is Blah Blah Blah · Armin van Buuren
Datumzaterdag 4 juni 2022
FeestThis Is Me · Armin van Buuren
Datumzaterdag 4 juni 2022
FeestThis Is Me · Armin van Buuren
Datumzondag 5 juni 2022
Armin van Buuren kondigt een vierde 'This Is Me'- show in de Ziggo Dome aan op zaterdag 23 mei 2020. Eerder deze maand bracht Armin van Buuren naar buiten dat hij in mei twee shows zou geven. Voor zijn meest loyale fans is er op woensdag 20 mei 2020 een exclusieve première avond toegevoegd. Hij maakte zojuist in de 538 Ochtendshow met Frank Dane bekend dat deze drie shows in de voorverkoop binnen recordtijd reeds volledig uitverkocht zijn. Om de vele fans niet teleur te stellen, gaat morgen om 12:00 uur de extra show in de verkoop. Kaarten zijn te koop via de officiële website: arminvanbuuren.com



"Wauw, ik kan het nauwelijks bevatten. Terwijl ik in China zit, ontvang ik het bericht dat de eerste drie This Is Me- shows in recordtijd zijn uitverkocht. Ik wil mijn fans enorm bedanken voor hun enthousiasme en support en ik kan niet wachten om jullie in mei in de Ziggo Dome te zien", aldus Armin van Buuren.

Fans van over de hele wereld komen in mei naar Amsterdam om de Nederlandse dj te zien optreden; in de voorverkoop zijn er vanuit maar liefst 81 landen tickets voor 'This Is Me' gekocht. De shows in Ziggo Dome zijn voor fans dan ook het enige moment waarop ze 'This Is Me' kunnen zien, er zal geen tour volgen. In de show worden alle facetten van de dj en producer Armin van Buuren bij elkaar gebracht. Hij neemt zijn fans mee op een zeer persoonlijk, maar vooral intiem avontuur, langs diepte-en hoogtepunten, van spectaculaire optredens met live muzikanten, naar uitverkochte stadion shows tot zijn internationale festival sets.
Het is de eerste keer dat de dj deze momenten combineert in één unieke show, die uitsluitend in de Ziggo Dome te zien zal zijn. Twee jaar geleden verkocht Armin van Buuren maar liefst twee keer de Johan Cruijff ArenA uit met zijn veelgeprezen soloshow 'The Best of Armin Only', ter ere van zijn 20-jarig jubileum.

At this point, it's time to tell you my whole story. All of it: all of those different things that made me learn and grow as a person

Armin van Buuren is één van de grootste internationale dj's en producers van de wereld op gebied van elektronische muziek. Hij is maar liefst vijf maal uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft gedurende zijn carrière diverse prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen. In 2017 verkocht hij twee keer de Johan Cruijff ArenA uit met 'The Best of Armin Only'. Daarnaast heeft hij meer dan 100 'Armin Only' shows gegeven op vijf continenten en in 68 landen. Afgelopen zomer deed hij weer alle grote festivals aan, waaronder Tomorrowland, Ultra Music Festival, Untold, Pinkpop en Creamfields. Dit jaar scoorde hij ook nog een nummer 1 hit met Marco Borsato en Davina Michelle met 'Hoe Het Danst' en lanceerde hij in oktober zijn nieuwe album 'Balance' waarmee hij binnen 5 dagen goud behaalde. Op 15 februari 2020 staat er een reeds uitverkochte editie editie van 'A State of Trance' gepland in de Jaarbeurs in Utrecht, gebaseerd op zijn wekelijkse radioshow die uitgezonden wordt in meer dan 84 landen en meer dan 40 miljoen luisteraars per week heeft.

2 opmerkingen

beetje kort 3,5 uur,.... Waar is die tijd dat een dj solo een uurtje of 8 of 9 op zo een grote locatie draait ?!?
Uitspraak van Allstyles op zaterdag 23 november 2019 om 14:47:
beetje kort 3,5 uur,.... Waar is die tijd dat een dj solo een uurtje of 8 of 9 op zo een grote locatie draait ?!?


Het is dan ook geen DJ solo set, maar een hele andere ervaring. Je beleeft alles wat Armin mee heeft gemaakt. Nou zegt mij dat ook niks, dus ik twijfelde ook wel of het wel wat zou zijn. Maar uiteindelijk had ik wel spijt dat ik zijn Arena-show gemist heb, dus we gaan het zien.