Partyflock
 
­ Nederland
gepubliceerd door , op
Aquabest in Best, bij Eindhoven, is op zaterdag 23 november weer plaats van handeling van Winter Park Festival, het grootste Winterfestival van het zuiden. Van 13.00 tot 23.00 uur maken artiesten en DJ's hun opwachting in drie verschillende area's. Onder andere Kris Kross Amsterdam, Billy the Kit, Party Animals, Zanger Kafke, The Darkraver, Otto Wunderbar en Johnny 500 hebben hun komst naar Winter Park Festival bevestigd.

Het Winter Park Festival wordt, net als bij de voorgaande edities, groots aangepakt, met een toepasselijke winterse aankleding. Op de mainstage is er plek voor Kris Kross Amsterdam, Billy the Kit, Johnny 500, Party Animals, Zanger Kafke, Buren van de Brandweer, De Lievelings DJ's van je Zusje, Kruzo en Fake Tits. Ook de Lampegastuh spelen weer een "thuiswedstrijd' op de mainstage.

Raushaus is de grote freestyle area op het Winter Park Festival. The Darkraver gaat deze stage op zijn grondvesten laten trillen, terwijl verder de gekste combinaties en freestyle acts als Dr. Ruthless, Outsiders, Zany, Pat B Live, Plug 'n Play, Daani, PLN-B, Nitro Project en MC Dash worden verwacht.

Die Wunderbar is tenslotte een van de gelegenheden waar de bezoekers van het Winter Park Festival terecht kunnen. Niet om even bij te komen, maar voor de bekendste schlagers in een après-ski sfeer in de meest foute skihut van het zuiden. Hier komen artiesten met allesomvattende namen als Immer Hansi, Otto Wunderbar, Zanger Bas, Papa Lauda, Zanger Rens, Matte Frazzie en Stef K.

Pendelbussen Eindhoven - Aquabest
In samenwerking met Partyreizen rijden er bussen tussen Eindhoven Centraal Station en Winter Park Festival. Voor slechts €7,50 vanaf Eindhoven Centraal tot de ingang en uiteraard ook retour.

Tickets
Er zijn drie verschillende tickets: Zwarte piste, Blauwe Piste en Groene Piste, waarbij de eerste categorie al is uitverkocht. Er is nu nog via winterparkfestival.nl een vroegboekkorting van € 5,= op het Blauwe Piste Ticket te verkrijgen.

  • Fase 1: Zwarte Piste ticket - Uitverkocht
  • Fase 2: Blauw Piste ticket - €34,50 (incl. fee)
  • Fase 3: Groene Piste ticket - €39,50 (incl. fee)