Partyflock
 
­ Nederland

DJ/producer Michael Jalink dropt nieuwe single Ketchup Mayo (feat Dopebwoy & Henkie T)

gepubliceerd door , op
DJ/producer Michael Jalink dropt nieuwe single Ketchup Mayo (feat Dopebwoy & Henkie T)
26 augustus 2019
We hebben vette track, en de nieuwste samenwerking tussen DJ/producer Michael Jalink en Nederlandse rappers Dopebwoy & Henkie T bevredigt alleszins. Samen presenteren zij 'Ketchup Mayo', een vuige tune met lekker hobbelende baslijn, warmbloedige ritmes en grommende vocalen. Een onvermijdelijke shot vettigheid voor elke dansvloer, kijk uit voor deze viezerik - nu uit op Spinnin Records.

Luister hier naar Ketchup Mayo


Het is een spraakmakende collab tussen deze drie niet te stoppen krachten uit de Nederlandse hiphop. 'Ketchup Mayo' heeft een onweerstaanbare beat die sterk werkt tijdens dj-sets, maar ongetwijfeld ook op veel radio support kan rekenen. De guys stijgen boven zichzelf uit met lekker zompige beats en catchy vocals. Ketchup Mayo dwingt je door de knieën te gaan en er een feestje van te maken - maak je klaar voor een vette hap.

Artiesten Info

Michael Jalink
Michael Jalink 26 jaar geboren te Rotterdam is altijd al bezig geweest met muziek. Op straat freestylede hij met vrienden maar nam dat nog niet zo serieus omdat hij een voetbalcarrière voor zich zag. Naarmate hij ouder werd, raakte hij steeds meer betrokken tot de muziekwereld. Hij werd als puber vaak meegenomen door een vriend van hem die toentertijd al op veel plekken draaide. Tijdens deze avonden genoot Michael van de impact die een dj op het publiek kon hebben. Na de eerste keer wist hij meteen dat hij dit ook wilde doen! Rond zijn 18e besloot Michael het voetballeven achter zich te laten en verder te gaan met muziek. Dit wierp al snel zijn vruchten. Michael zijn eerste boekingen waren al meteen op Ibiza. Hier had hij verder kunnen gaan maar had ook nog een schoolopleiding die hij moest afronden in Nederland. Uit respect voor zijn ouders is hij eerst zijn schoolopleiding af gaan maken maar had het in de tussentijd al erg druk met het doen van shows en maken van muziek. Zijn docenten zagen in dat Michael erg gedreven was en het ook moeilijk had om zijn school en muziek in balans te houden. Toch heeft Michael door middel van veel doorzettingsvermogen zijn HBO bachelordiploma behaald. Hierdoor kon hij zich volledig gaan focussen op zijn muziek. Michael zijn doel is altijd al geweest dat hij goed voor zijn naaste kan zorgen en wat kan betekenen voor de wereld. Hij hoopt dit ooit door middel van zijn muziek te kunnen doen.

Dopebwoy
Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, is een Nederlandse rapper en producer met een lange, muzikale geschiedenis. Zijn vader was een DJ en leerde hem veel op muzikaal gebied. Na zich ver ontwikkeld te hebben als producer, besloot Dopebwoy ook zelf te gaan rappen. Dit bleek een goeie zet. Nu kon hij zijn ideeën direct uitwerken en tot een compleet product maken. Sinds 2014 is Dopebwoy erg druk geweest met produceren en heeft hij onder andere tracks geproduceerd voor Yes-R, Jayh en F1rstman. Dit jaar bracht hij zijn album 'Forever Lit'. Met samenwerkingen van o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna staat het album nu al langer dan 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse Charts. Zijn debut album kwam al binnen op 1, de verwachtingen voor volgend jaar zijn nog groter.

1 opmerking