Partyflock
 
­ Nederland

Castle of Love
Het gezelligste dancefestival van Limburg

gepubliceerd door , op
Castle of Love
31 juli 2019
FeestCastle of Love · Fairytales
Datumzaterdag 31 augustus 2019
LocatieErenstein Site
Castle of Love Festival is voor het 14e jaar op rij terug en is dé perfecte afsluiter van het festivalseizoen! Dit altijd gezellige dance-event zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019. De locatie zal hetzelfde zijn als voorgaande jaren, namelijk Kasteel Erenstein in Kerkrade. Een sfeervolle locatie die naadloos aansluit bij de visie van Castle of Love en perfect past binnen het thema van dit jaar: fairytales.

Deze editie van Castle of Love zal sprookjesachtig worden. Fairytales, het motto van het festival, past uitstekend in en rondom het middeleeuwse Kasteel Erenstein. Het hele terrein zal worden omgetoverd tot een magische locatie en volledig in het teken staan van fairytales. Ook de stages zullen worden ondergedompeld in magie. Kortom, Castle of Love 2019 is dé plek waar dromen uitkomen en fantasieën werkelijkheid worden.

Net als alle andere jaren is er ook dit jaar weer aan alle muziekstijlen gedacht. Er zijn 5 verschillende podia met ieder hun eigen stijl. Van Dirty House tot Hardstyle en van Housequake tot Urban. Zoveel verschillende stages betekent ook een breed scala aan artiesten. Zo zullen grote namen als Johnny 500, Housequake, Tony Junior en Freddy Moreira hun opwachting maken, maar is er net als ieder jaar ook ruimte voor lokale artiesten.

De tickets voor Castle of Love 2019 zijn al enige tijd beschikbaar. Momenteel zijn we beland bij de 'Regular Day Tickets', die verkocht worden voor € 32,95 per stuk. Een vol weekend genieten kan natuurlijk ook en wel voor € 47,95 per ticket. Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar een speciale VIP area. Tickets hiervoor kosten € 145,- per stuk en zijn inclusief o.a. drank, hapjes, eigen toiletten en maximaal uitzicht op mainstage. De verkoop gaat hard, dus verzeker je zelf tijdig van tickets!

Meer informatie over Castle of Love 2019 en de tickets zijn te vinden via castleoflove.nl