Partyflock
 
­ Nederland

Roepaen Reggae Camp strijkt neer in Kloostertuin

gepubliceerd door , op
Roepaen Reggae Camp
31 juli 2019
Reggae is weer terug bij het klooster van Roepaen te Ottersum, met een gevarieerd programma van steengoeie reggae bands en dj's uit binnen- en buitenland. En voor de complete laidback reggae experience is er nu ook de mogelijkheid om in het prachtige kloosterpark van zaterdag op zondag kamperen, op Roepaen Reggae Camp.

Op 31 augustus zorgen vanaf 12:00 tot 04:00 uur vijf bands en verschillende dj's voor een doorlopend muzikaal programma. Na middernacht zorgt Boomshakalak Soundsystem voor een bruisende reggae dancehall afterparty binnen in 't klooster. En voor de échte genieters en kampeerders is er zondag 1 september van 10:00 tot 18:00 uur ook nog van twee bands en dj's te genieten.

Op het programma staan bijzondere namen als; Little Roy & the Redemption Band, Samora, Boomshakalak Soundsystem, Joggo & the Rude Cut band, Royal Sounds, Banda Senderos, E-mann & Dreadless, Roots Creation, Reggae Bomb, dj Tin Wish Tin en Unitedsounds Soundsystem.

Dit kleinschalige en gemoedelijke Roepaen Reggae Camp festival is een must voor iedereen, van jong tot oud, die wil genieten van de beste reggae tunes, met bands, dj's, food, drinks, de mogelijkheid relaxt te kamperen en volop gezelligheid op een zeer unieke en bijzondere locatie.

Een dagticket voor zaterdag 31 augustus kost (excl. ticketservice kosten) € 25,- en de genieters die een vol weekend in reggae sferen willen vertoeven betalen €37,50,- (incl. camping en programma op zondag). Tickets zijn direct te bestellen via roepaenreggae.nl