Partyflock
 
­ Nederland

Q-dance lanceert anthem voor IMPAQT

gepubliceerd door , op
Q-dance lanceert anthem voor IMPAQT
26 juli 2019
Q-dance, grondlegger van de hardstyle-sound en gerenommeerd organisator van de populairste hardstyle-evenementen wereldwijd, heeft vandaag het anthem van hun gloednieuwe festival IMPAQT – Festival of Titans gelanceerd. Verantwoordelijk voor het allereerste anthem van het festival zijn D-Block & S-te-Fan. IMPAQT vindt plaats op 7 september 2019 van 14:00 uur tot 02:00 uur bij Airport Weeze in Duitsland.



'Brace Yourself', zoals de track heet, is nu beschikbaar op verschillende download- en streamdiensten. Het anthem zag eerder al zijn debuut op Defqon.1 en werd daar door het publiek erg goed ontvangen, zo vertellen de DJ's in een interview over de creatie van de nieuwe track. "Het is een hele grote eer om aan het IMPAQT-anthem te hebben mogen werken. Een eerste anthem voor zo'n festival is altijd erg speciaal en zet toch een beetje de toon voor de jaren erna", aldus de makers van het anthem.

Early Bird-tickets uitverkocht
De Early Bird-tickets Voor IMPAQT zijn uitverkocht, maar Regular- (65 euro) en Titan-tickets (75 euro) zijn nog steeds verkrijgbaar op de officiële website van Q-dance (zolang de voorraad strekt). Met een Titan-ticket krijgt de bezoeker toegang tot de speciale 'The Titan Showcase'. Twee uur voordat het officiële festival van start gaat zal een selecte groep bezoekers samen met Q-dance het terrein inwijden. Deelnemers krijgen de kans om als eerste de titanen en hun krachten te aanschouwen. Hoogtepunt van de 'The Titan Showcase' is een live-performance van een van de populairste acts in de harde stijlen van het moment: Sefa.

IMPAQT – Festival of Titans vindt plaats op 7 september van 14:00 uur tot 02:00 uur bij Airport Weeze in Weeze, Duitsland. Voor meer informatie over IMPAQT of Q-dance, bezoek de officiële website.

9 opmerkingen

Waarom eigenlijk de naamsverandering?
Artiest Exodus
Uitspraak van Tumult op zondag 28 juli 2019 om 07:32:
Waarom eigenlijk de naamsverandering?


Nieuw concept
 
Nieuw concept dat eigenlijk gewoon hetzelfde is.
Uitspraak van actief op zondag 28 juli 2019 om 14:47:
Nieuw concept dat eigenlijk gewoon hetzelfde is.


Ja, geef dan ff een gekke draai eraan om weer wat roering te veroorzaken. Maar weinig spanning te bekennen. Het is vooral nog platter en minder divers geworden.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Tumult op zondag 28 juli 2019 om 16:57:
Ja, geef dan ff een gekke draai eraan om weer wat roering te veroorzaken. Maar weinig spanning te bekennen. Het is vooral nog platter en minder divers geworden.


Dit is eigenlijk wat Q-dance de afgelopen jaren al doet. Vind ze echt zoveel minder dan wat het was.
Eens ja. Is dit jaar in heel het harde landschap gaande lijkt wel.
Q-dance is een soort ID&T met Sensation geworden. Defqon is top en de rest mwah tot aardig. Haal Defqon weg en de rest implodeert.
Behoorlijk achteruitgang vergeleken met Qbase
Vooral de tijden zijn verschrikkelijk
Ze kregen de vergunning blijkbaar, dan houdt het verder op toch?