Partyflock
 
­ Nederland

Noisecontrollers trapt zomer 2019 af met 'Headlights'
Langverwachte nieuwe track in serie nieuwe releases

anoniem gepubliceerd op
Noisecontrollers trapt zomer 2019 af met 'Headlights'
29 mei 2019
Na maandenlang teasen vanuit Noisecontrollers wordt het lange wachten van de fans beloond: op 31 mei komt hardstyle-dj Bas Oskam a.k.a. Noisecontrollers met zijn nieuwe en langverwachte track: Headlights. Een euforische plaat die het festivalseizoen 2019 goed aftrapt. Met teksten van The Companions, ingezongen door singer/songwriter Babet, is de 196e productie van Noisecontrollers de ultieme hardstyle-plaat voor een zinderende zomer. De reacties van de fans op de teaser beloven alvast veel goeds: 'Dit is hoe het geluid van een legende klinkt!' en 'Wat een masterpiece!' zijn immers niet mis te verstaan.

#NC200
Headlights is de eerste track in de aanloop naar het muzikale jubileum van de Noisecontrollers. Onder de noemer #NC200 telt de dj af naar zijn 200ste productie sinds de start van Noisecontrollers in 2005. De afgelopen maanden heeft Bas de nodige muziek gemaakt, die hij in de komende tijd zal delen en draaien. Ook de opvolger van Headlights zit er al aan te komen: Pyramid (Release : 5 juli 2019).

Headlights
Headlights vertelt het muzikale verhaal van een liefdesrelatie, maar is ook van toepassing op alles in het leven waarvan je eigenlijk weet dat het niet goed voor je is, maar waar je toch tot wordt aangetrokken. De track begint vrij beladen, met haar snaarinstrumenten die in de breaks terugkomen. De melodie is echter compleet het tegenovergestelde en zorgt voor een euforisch en zomers gevoel.

Noisecontrollers over Headlights: "De combinatie van de prachtige stem van Babet, het ingetogen en ietwat duistere gevoel tijdens de breaks en de daaropvolgende uitbarsting van euforie wanneer de melodie start maakt Headlights heel interessant om naar te luisteren."

De track komt op 31 mei 2019 uit, wat direct ook de aftrap is voor een geheel nieuwe huisstijl en website voor Noisecontrollers. Bij zo'n belangrijke release, hoort natuurlijk ook een top-notch videoclip met in de hoofdrol zangeres Babet en Noisecontrollers.



Babet & The Companions
Singer/songwriter Babette van Vugt deed in 2017 mee met The Voice of Holland en staat bekend om haar powerful stemgeluid. Songwriters Stefan van Leijsen en Sasha Rangas vormen het succesvolle schrijversduo achter hits als 'Tino Martins Thuis komen de tranen' en 'Alles' en Babet 'Stronger' en 'Gone'.